Problematické dítě a svěření do péče otce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
To jsem to nějak špatně pochopila…ona je dcera už tři dny u táty a táta už volal, že to nezvládá? Já myslela, že se teprve rodiče rozhodují, zda k tátovi půjde nebo ne…ve výchově je nejúčinnější, když oba rodiče mají shodný rozumný náhled na výchovu a adekvátní požadavky na dítě odpovídající věku a schopnostem. Tady oba rodiče nefungují, natož aby jakkoli společně, já se v tom přestávám orientovat, tak dcera má povinnost doma pouze občas nějakou domácí práci a občas vyzvednout ségru? Já myslela, že je doma přetěžovaná a ona vlastně tedy snad nakonec má fůru volná a roupy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prelesta víte že jsme se snažili najít jiné řešení, bylo nám nabídnuto aby dcera šla na zkoušku k otci ale…jaký je on, jak se chová, jak se nestará, jak mluví s dětmi sprostě, dcera věčně na tabletu a to od rána do rána(taky kvůlitomu od něj odešla přítelkyně) a co mi vše psala jak to tam chodí když tam holky jsou-že se jim nevěnuje, věčně chlastá a hulí v garáži, nechává tu 8letou samotnou doma se slovy že ani nebude vědět že je pryč a jde za kamarády-hrůza, nechce sněma dělat úkoly, nedovolí jim si čistit zuby, oblečení co si tam berou nevrací…mě se věčně ježí vlasy na hlavě když je doveze v neděli domů. On se věčně hádá s matkou, věčně jí vyhrožuje atd..dcera mi dokonce poslala teď nedávno nahrávku a já myslela ze v tu chvíli se sbalím a pojedu si pro dcery
umíte si představit že v tom dcera bude žít?!samozřejmé že nechci a tak si člověče vyber buď tohle a nebo Tršice napravný ústav, když už ani odborníci nepomáhají..Z druhé strany dcera tohle odmítla a nechtěla k němu…Jenže teď jí teče do bot a chce být radši u otce protože ví že doma už to prostě nedávám
Třeba jsem zaujatá, a otec se chytne za nos když bude mít dceru v péči ale taky tomu tak nemusí být, nezměnil se za celou dobu co jsme tam byli a že sem 4roky se odhodlávala odejít jenže nebylo kam
A to ani nemluvím o tom že než jsme odešli nás otec 2× vyhodil na ulic jednou dokonce o půl noci, všechny nás vzbudil a že máme odejít hned že děcka nechtěl ať tahneme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jancci20 píše: Více
a jak můžeš uvažovat o tom, dát starší dceru do péče otci, když on ji taky nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 vycházela do té doby než byl průser co udělala na zahradě kterou měl v pronájmu…Do té doby byli kamarádi, jezdili spolu ven na kole, na výlety, svěřovala se mu atd…pak to šlo z kopce…když po ní něco chtěl, ať už učení, nebo pomoct doma tak byla hnusná a zlá, on rezignoval že to vzdává a že po ní už nikdy nic nechce..Do ničeho mezi námi nemýchá a jediný co mu vadí je dceřiná přístup ke mě a její chování..Jinak holky má rád stejně, nedělá rozdíly a nikdy nedělal.
- Citovat
- Upravit
@Pe.M.1 neříkám že nemám na ničem podíl ani sem to nikde nenapsala a přítel snámi žije 2roky a rok předtím jsme se jen scházeli..Ním to není, oni vždycky byli kamarádi, dokonce se mi dcera svěřila že ho má radši jak otce protože se jí přítel věnoval a to u otce neznali
a věřte že stíhám, přítel pomáhá, bere si mladší abych mohla být s dcerami taky sama, bere si i tu 8letou abych mohla ze straší něco podniknout, pomáhá i v domácnosti ale také chce aby se zapojili děti, měli nějakou zodpovědnost a ne aby házeli na mámu bobek…A to se straší nelíbí, mladší je úplně jiná, ta chodí a pomáhá nebo spíše chce pomáhat ale ve věcech na který je ještě malá
všechno nějak šlo z kopce když dcera udělala průser na zahradě kterou měl přítel v pronájmu, on jí věřil a důvěřoval i tam kde já bohužel ne a spletl se v ní…od té doby spolu moc extra nevychází ![]()
- Citovat
- Upravit
@Liberalissima Nikdo nevěděl že jí bije, začala to dělat až teď nedávno
ano nerozuměli si, hádky atd..ale nikdy se nestalo že by jí nějak ublížila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Liberalissima tak by mě zajímalo kde jste vzala že druhák nemá mít co na starosti dítě??moje dcera v druhé třídě určitě nemá žádné dítě na starosti…a co bych dělala kdybych neměla starší dceru, nezbývalo by mi nic jiného než si pro dceru jet ale když je straší dcera proč by nemohla výpomoci ona mamince která je nemocná??vy by jste své mamince kdyby byla nemocná nepomohla?
- Citovat
- Upravit
@Jancci20 píše: Více
a jak ji teda může vyzvedávat a co se stane, když ji nevyzvedne?
psala jsi, že ji měla vyzvednout ve 2 a ve 4 ti řekla, že jí ujelo 6 autobusů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liberalissima to jste vzala kde???kde píšu že moje 7leté dítě vyzvedává nějaké další dítě nebo se o nějaké stará, kdyby jste četla stále se dokola píše že 12letá vyzvedávala teď v době mé nemoci dceru z druhé třídy…Asi by jste se měla naučit číst ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 Tak pod drogama jste maximálně vy, mě rodiče vychovali dobře a drogy sem v životě nezkusila…Miluju takový jako vy co vlastně o druhých ví všechno i to co ten druhý neví ani sám o sobě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Liberalissima zakladatelka má doma děti o které se musí starat
nemůže sedět na netu celý dny, pročítat vše a na vše ihned odpovídat ![]()
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. známky stáhla na pololetí 6 třídy, dutky měla pouze za zapomínaní věcí jako úkol který si nenapsala a ani neřekla že nějaký má, za sešity které do školy nesla ale už sní nedošel ani jeden do třídy, za pomůcky které sní taky do třídy už nedorazili.. takže tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jancci20 mám stejně starou dceru a tohle si představit neumím, je to strašné. Co odborníci? řekli proč se to děje? Vždy je celkem ještě malá na takové průsery
kašlání na školu jedna věc, ale to co dělá dalšího je hodně velký problém. Navíc je jí jen 12. u otce to bude průser když si bude dělat co chce. navíc u něj asi bude chodit za školu takže další problém
Ten diagnosták je šílená představa. Ano asi se tam naučí další věci, nebo jí to probere co jí vše čeká
Řekne ona sama proč to vše dělá? Proč krade? Vědět alespoň proč to dělá, co se jí stalo že jí hrozí diagnosták
Musí to být bezmoc
Bála bych se že za rok, dva přijde ještě těhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prelesta ano je to ojedinělá situace kdy jsem nemocná já i nejmladší dcera a na vyzvedavaní jsem se s dcerou domluvila, ona souhlasila, jezdí pokaždé kamarád což mi nevadí pokud opravdu sestru vyzvedne a dojede domů..