Problematické dítě a svěření do péče otce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Jancci20 píše: Více
To je nesmysl - lžeš… copak nám, ale nejspíš i sama sobě.
Jak jsem psala – to vše, co už jste s ní absolvovali a kam až jste se dostali, se v žádném případě nemohlo stát za poslední půlrok až rok. Jen finálně vyeskalovala patologie, kterou ty bohužel evidentně nejsi schopna vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tayen Dcera sní mluví ale neřekne jí vše a ani ne vše po pravdě, psycholožka mi všechno úplně neříká a já to po ní ani nechci. Na dceru určitě alergická nejsem, miluju jí a nechci aby skončila špatně proto sem taky odmítla ůstav a jen vždycky jsme řešili s odbornicí..Sama odbornice nám doporučila jedinou už tuhle možnost po XNávštěvách není to moje volba. Ať si chodí ven z kamarády ale poslouchat rodiče musí, ne že má dojít v 7domů a dojde si v 9 a ještě jako co?? Ano taková řeč proběhla už před 14dny a týden byla naprosto v pohodě, žádný průser, žádné řvaní byla spokojená ona i já, všechno šlapalo ale jen týden
po týdnu jako by to byl jiný člověk ![]()
- Citovat
- Upravit
@Temnástranasíly Ano nebudu své dítě bít, radši zakázat nebo zaracha, ldyz dodrží a neopakuje se průser má volnost…a představte si že zákazy jsou a doporučení psychologa, protože by si měla uvědomit že pokud chce telefón, pokud chce ven tak pro to musí něco udělat a ne to co provádí..
- Citovat
- Upravit
@Jancci20
v diagnosťáku jsem pracovala než jsem dodělala VŠ a je to moje nejhorší pracovní zkušenost. Dítě bych tam nikdy nedala natož dvanáctileté. Nedala bych tam ani „tchýni“. Co ještě neumí, to ji tam „děti“ rychle doučí. Jako to bylo peklo koukat na to, jak ty děti fičí dolů a nemá to dno. Takže já bych to nechala rozhodnout soud, stejně asi pokud otec nemá omezená práva, tak svěří dítě jemu do péče. Pak ještě by se možná dal zkusit pobyt v ŠVP. Tam se s dětma aspoň trochu pracuje, diagnosťák je z mý zkušenosti lepší název pro dětský kriminál, psychopat vedle sociopata.
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. Asi nečtete, já jí tam umístit nechci ale je to na doporučení psychologa a ospodu!!Mě nic jiného nezbývá, a nebo taky můžu trpět ty její krádeže, lži atd..a vlastně ju v tom všem podporovat a co z ní bude?!
- Citovat
- Upravit
@BohunkaP myslete si co chcete řešíme to rok, ale vy asi víte víc jak já a nebo psychologové kam docházíme ![]()
- Citovat
- Upravit
A ty žiješ s dětmi sama, nebo máš nového přítele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já čtu dobře, ale ty nechápeš a ještě navíc lžeš…nejspíš i sama sobě. Pokud ti ospod za jediný rok dítě odebírá a doporučuje ústav, musí to u vás být extrémní mazec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly Peníze dostává pokaždé když dojde že chce, posílala jsem jí vždy peníze na účet ale ona dokázala 500 utratit za den za kokina, pití, kamarády takže jsme to udělali tak že dostává když si dojde a každý měsíc 200 na účet, tam se ty peníze ani neohřejí..A to sem zjístila že si kupují Vapa s děckama. Co potřebuje, chce tak nějak vždycky dostane ale s mírou takže ty krádeže nechápu už vůbec, a to krade věci co doma má ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonym doporučení je na Tršice na 2měsíce..Ano mám strach že to nepomůže, že to bude horší:( z druhý strany prý pomůže
Nechci jí tam dát ale z druhý strany mám si porad nechat srát na hlavu když to řeknu hnusně:( Ani nevíte jak je to pro mě těžké a jak se cítím, ať už by měla jít k otci tak kdybych jí tam měla umístit ale jak jinak dítě donutit aby ve mě viděla autoritu a ne že jí vše projde však matka nic neudělá a bude zase jen promluva a promluva a bez trestu…Ona dostane za 5 doma se vykecá že si to opraví, ok a pak čtu jak píše kámošce že sem jí to spolkla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Šmoulice Taky bych to prosím chtěla vidět aspoň by oni viděli sami že to vše co píšu je holej fakt, doma jí ani babička nechce(od otce)protože se takhle chová i tam tak bych jim přála aby si to zkusili…Akorát od cizího by to bylo normální ale od vlastního dítěte??Já dělám co můžu, co jí na očích vidím a její chování vůči mě je má odměna kterou si absolutně nezasloužím:(
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. prosím!!ospod mi dítě neodebírá, na ospodu jsme byli poprvé minulý měsíc protože to vše už přešlo do krádeže parfému v obchodě(kterých má doma hromady)a lhaní a svádění že ho má od kamarádky a jediná volba byla řešení z kurátorem. Takže ano nic nevíte
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko je mi tě moc líto, jsi silná a divím se jak vůbec
Z ostatních si nic nedělej, na internetu je každý hrdina. Já sama jsem byla od malá jak to říct slušně, takový extrém jako tvoje dcera to ne. Ale vzpomínám si že domácí povinnost pro mě nexistovali i kdyby se rodiče postavili na hlavu, na mámu jsem často křičela a nadávala jsem jí, z táty jsem měla nějaký ten respekt a něco mu řekla až ve vypjatých stavech k mame jsem si dovolovala klidně bez důvodu k psychologovi jsem chodila a říkala že je všechno blbé, nechtěla jsem říkat jaká jsem a co dělám. Děti nejsou blbé a vědí co psychologie dělají a že je mají v podstatě „napravit“ a to samozřejmě nechtějí. Na tvém místě bych dceru umístila spíš někam na léčebnu zkus obvolat různé místa a poradit se víc s lidma.
- Citovat
- Upravit
@BohunkaP Dcera byla bezproblémová až před rokem začli krádeže, a teď půl roku zpět se změnilo její chování…Takže opravdu není pravda že by dcera byla od mala nezvladatelná!!