Problematické dítě a svěření do péče otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24800
6.10.24 19:26
@Liberalissima píše: Více

taky to v tomhle případě vidíš a cítíš, že
jako my obě
ach jo
chudák holka
ona volá o pomoc
nakonec v tom diagnostáku by jí zatím bylo nejlíp

je mi těchto dětí tak moc líto… udělala si děcko s feťákem, pod drogama tutově, sociální zázemí nula a nyní se diví, že se dítě nechová jako Sir/Madam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
6.10.24 19:27
@free333 píše: Více

Samozřejmě, že zakopaný pes bude tam (plus možná ještě v pracovní náloži dcery v porovnání s jejími „právy“ doma). Proto o tom zakladatelka tvrdošíjně nic nepíše, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancci20
6.10.24 19:37

Děkuji všem, projdu počtu si veškeré komentáře..Do teď jdeme bohužel řešila dceru a útoky otce, najednou otec otočil a chce se sejít na ospodu, že to co dcera u něj teď udělala nezná hranice :( takže nám to tatínek dlouho s dcerou nevydržel :( 3dny…uvidíme jak zítra vyřešíme situaci a snad se nám zapojí konečně do těchto problémů i tatínek a bude spolupracovat aby jsme vše vyřešili

• Citovat
  • Upravit
24800
6.10.24 19:41
@Jancci20 píše: Více

vědělas, že přítel-nabíječ bere drogy
ty asi taky
dítě je tímto postižené-poznamenané
to si přiznej (klidně sama, vím, že to tak je, nemusíš mi to psát)
je problémová a vždy bude
musíte na ni s láskou a režime, ale tomu Diagn. se nebrante, dostane tam péči a feed-back a něco i pochopí
a přestan si stěžovat
máš dítě vědomě s feťákem, tak je v chování postižené, čemu se divíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.10.24 19:42

Ať si říká kdo chce co chce, ale ta holka tímto způsobem prostě volá o pomoc. A ať to tady její matka popisuje jak chce horem dolem, tak to rozhodně není úplná pravda. A rozhodně ti zakladatelko nežeru pohádku o tom jak holka vystřídala několik psychologů v období půl roku až roku, co u ní údajně tyto problémy začaly. Sáhni si do svědomí a otevři konečně oči. Nevím co se u vás děje, ale určitě to není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6643
6.10.24 19:51

Dobře, to ani tomu odborníkovi nedošlo, že je to kontraproduktivní?
Ona se jen vzepře, tak proč to opakovat? Očividně je třeba najít jinou cestu. Proč se týden chovala ok? Co se pak zase stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6643
6.10.24 19:55

No a není tato situace normální? Přijde mi, že má posunutou pubertu. V té době hodně děcek kašle na známky. A silné řeči u kamarádů :nevim: taky nic divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancci20
6.10.24 21:32

@Lucy75 To asi těžko, jelikož já sem drogy nikdy nebrala..Jak tu můžete psát takovej totální nesmysl!!!Vy mě znáte že víte i věci co já o sobě nevím…To je zajímavé :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jancci20
6.10.24 21:36

@DaM2 Vás bych chtěla potkat, půjčit vám dceru a sama by jste věděla kde je pravda…Jen ten kdo neví může říct že to nežere…A ano představte si že sem celý rok oběhala s dcerou tolik odborníků že by jste se divila…poradny, psychology a momentálně během půlročního zhoršení dochází ke dvoum…Sama na sebe a své zdraví jsem se vykašlala jen abych podstoupila co se dalo aby jsme dceři nějak pomohli i když pomoc odmítá

• Citovat
  • Upravit
Jancci20
6.10.24 21:47

@Temnástranasíly To ano já vám tento názor neberu, škola snad baví málo dětí…Jen u ní je to opravdu silné kafe :( chápu že jí škola nebaví ale to neznamená že nebude schválně nedělat úkoly, že schválně z domu odejde ze vším nachystaným do školy a ve škole to dá do skříňky, že bude pak vyhazovat žk abych se nedozvěděla že má třídní dutku a pak dutku ředitele..Každej tu školu zvládl, neberu jí její názor chtěla sem po ní jen jediné…Prolézt školy ať už ze 4 ale prolézt a né že budu věčně ve škole smlouvat a ukecávat učitele aby jí dali referát, prezkoušeli jí a dali šanci aby nepropadla…jeden rok zvládla stáhnout 4 na 2 a 3 a pak už to zase šlo z kopce..To je vše puberta…Já třeba věděla že musím prostě školu dodělat a mít klid, taky mě to nebavilo. Její nechuť ke škole sem ještě nezažila :( bohužel i v ppm mi bylo řečeno že není chyba v dyslektii a dysgrafii ale v tom že ona prostě nechce :(

• Citovat
  • Upravit
30408
6.10.24 21:58

No tak vzhledem k tomu, že se její chování změnilo za půl roku, toho stihla holčina hodně. Třídní důtku, ředitelskou, jeden rok stáhnout známky a pak se zase zhoršit…Prostě nás tady krmíš, jak největší troll. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancci20
6.10.24 21:59

@Temnástranasíly co se stalo??promluvila jsme sní že takhle ne, odkud bude dodržovat co má nebudou zákazy, bude vše v pořádku souhlasila a slibovala jak už bude vsechno jiné…týden bylo všechno ok, vše sem jí povolila, jeden den došla 5 takže odevzdala telefón na den +zaracha na den a vše ok, slíbila že že si tu 5 opraví… přišel druhý den kdy měla jít pro sestru odešla ve 2h a ve 4jsem jí volala zda se něco nestalo že nejsou doma a ona mi sdělila že ještě ani pro sestru nejela, tvrdila že jí ujel autobus(v rozmezí 2h jelo 6autobusů) zastávka je u nás hned u baráku…takže sem jí řekla jak je možný že během 2h a 6autobusů ani jeden nestihla, výmluvy a slova ujel mi autobus. Takže sem jí oznámila že takhle ne, a za své lhaní má na 2dny zákaz na telefon a zaracha a už byl problém na světě, protože ona potřebuje řešit že její kamarád chce spáchat sebevraždu a ona za ním musí ven a vyřešit sním a jeho holkou nějaký věci, od toho dne opět pozdní příchody domů, lži, krádež ve škole :,( jednu chvilku respektování matky druhou chvilku budu si dělat co já chci :(

• Citovat
  • Upravit
76526
6.10.24 22:07

no tak tady ses odkopala, píšeš, že jeden rok dokázala stáhnout 4 na 2 a 3, takže její problémy se táhnou už dávno, ne půl roku, jak píšeš
 a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancci20
6.10.24 22:14

@Pe.M.1
Váš komentář byl docela trefný…Neříkám že by dcera nepomohla, to ne! I když má opravdu jen jednu věc na starost a to uklidit čisté nádobí i to jí ale dělá obrovský problém, uklidit po sobě to ani nemluvím…Denně říkám dětem "zuby, snídaně, postel,100× papuče na nohy, vlasy, uklidit si prádlo, dej to do špíny atd..mě to nevadí stále je učím čistotě :palec: a budu se opakovat 100× I víckrát když si to neumí zapamatovat :palec: a myslím že jste trefila I to že se jí nelíbí tam kde po ní vlastně někdo něco chce to stejneje u otce, otec chce aby poslouchala aby byla v tolik a v tolik doma a je problém :( Mě každý říká že na to že jí je 12 se má ještě fajn, nemá tolik povinností jako ostátní doma, že bych jí měla dát víc povinností ale nepotřebuji..Sem tam vynese koš když jde ven, a to nádobí a mě to stačí i když teda úklid nádobí a půlka ho tam zůstane tak furt beru že se snaha cení :) Co se týká toho vyvádění, vysvětlení bylo xkrát a já má pocit že absolutně nechápe jaké jsou následky toho co dělá, nebo je pochopit nechce.Dnes mi volal otec po 3dnech co jí má doma že toto je moc, dcera si vzala bez dovolení jeho kolo a šla ven, po zavolání ať jde domů mu přišla až za hodinu a půl, nezvedala mu ani telefony pak ani a nekomunikovala…Dojela prý na frajerku co jako je že ona nic neudělala, prý mu tvrdila že ani neví že by měla jít domů…a on jí doma nechce a že jí dal jedinou šancí, po 20min volal že naslibovala hory doly a to jen že ví že by nám ospod řekl že už Tršice :( a to po 2dnech, já sem ještě vytrvalá a těch šancí bylo nejpočet jenže vždycky to bylo chvilku všechno v pořádku a pak jak zjistila že to prochází tak všechno na novo :(

• Citovat
  • Upravit
Jancci20
6.10.24 22:15

@ivula86 12letá a 8letá je ex přítele, a teď máme roční dceru s jiným přítelem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení