Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je teda horor pak ma bejt člověk v pohodě když neví co se kde zase pos…A jak je už je to lepší? Já sem si zas o vikendu vtloukala do hlavy že budu myslet už jen pozitivně a nenechám se ničím vykolejit a ráno sem si volala na vysledky triple testu a sestra mě jen řekla že už mě objednali na genetiku.ale vubec mi neřekla co je špatně to prej neví. Sem se pak snažila dovolat na tu genetiku ale mudra ma dovolenou a bude až příští tejdenv pondělí. Tak sem tady celej den v slzavým údolí a sem uplně ko.
Jo už to jde teď jen špinim a modlim se abych nezačala večer znova už sem na palici každou chvíli běham na záchod a kontroluju. Až budeš vědět co a jak tak napiš to mě docela zajmá a z triplů si moc hlavu nedělej nejsou zrovna přesný já taky do teď nevim jak mi dopadl celkově test co mi brali krev na genetice moje doktorka v pátek výsledky eště neměla a už jí nechci otravovat minulí týden sem buď byla u ní nebo jí volala a na genetice mi oznámili že mám zvýšený HCG a bylo víc mi neřekli chtěli mě rovnou obědnat na AMC což nakonec neudělala kuli hematomu a mam přijít 19. na konzultaci tak sem zvědavá
Tak fajn tak držim palečky aby se to už jenom zlepšovalo. Já si pamazuje když sem krvácelá v tom 14.tt tak sem se klepala kdykoli sem mela jit na zachod. A to sem to rozhodně neměla takovy jako ty. Já jsem navíc od přírody neurotik.Taky mě překvapilo jak mě triple testy vynervovaly protože vím že nejsou moc přesný ale holt když má člověk rozjetý nervy tak pak stačí málo. Nejvíc mě dorazila tchynino uklidnění že proto se určitě otevírám protože je miminko nemocný a tím že ležím to všechno jen blokuju a už mohlo být dávno venku ![]()
No jelikož je to po 6 co sem od tý doby co mam hematom krvácela tak už prostě vim že to určitě zase někde ruplo a lepší to nebude i když je to tmavá krev a to říkaj že by se měl hematom vyprazdňovat ale to by tý krve vždycky nesměli bejt takový kvanta a hematom pořád stejně velkej už sem zoufalá a bojim se večera
. Co dodat k tvé tchýni s prominutím je to krá.. normálně se mi dělá špatně když to čtu ![]()
@tehulka001
to mě mrzí že furt krvácíš
, já krvácela jen jednou, ale tmavá krev je z toho hematomu ale je jasný že na klidu to nepřidá
, snad hematom na příští ko bude menší a konečně si těhu začneš užívat
sami doktoři neví co s tim a jedině čekat, bereš ještě ascorutin? já ho brala dost dlouho ale jestli pomohl to nevim ![]()
@Markéta80 No on už byl na předminulý pak jsem začala krvácet tmavou krví ale teda to byl mazec a když jsem přijela na pohotovost a změřili ho tak byl stejně velkej jako předtím
a teď v pátek sem byla u gyndr ta ho nameřila 3,9×2,6cm a dnes sem teda nikde nebyla ale myslim že se zase zvětšil pokaždý to tak bylo
Ascorutin beru už skoro 8týdnů já už ty žíli musim mít vpozoru
No to je teda na pytel. Já mám občas sto chutí si dát panáka, ale bohužel to nejde. Ještě že aspon prcka máš v pohodě. Ten nás se taky změnil z děsnýho lumpa na andílka od ty doby co bych měla ležet. ale sám nevydrží, má o mě strach tak i když ležím tak vedle me skáče po posteli a nebo vedle nej ležím na koberci.ale stejne toho i dost nachodim.ale u mě si myslim ten klidovej režim není zas tak přísnej jako u hematomu.Jo a tchýni už ani neřeším ona totiž co slovo to perla, je to celkově zvláštní člověk jak z jinýho světa. ale vytočím někdy umí pěkně
@fidela tak to je jako u nás já ležim v obýváku na gauči a malej u mě zlobí
. Co se toho panáka týká já bych to viděla spíš na flašku. Ten režim si myslim i ty bys měla dodržovat pokud se otvíráš i když je fakt že já běham sem tam na záchod snad každou čtvrt hodinu. Jinak co se tchýně týká ta moje je pěkná potvora ![]()
@tehulka001 já měla snad 2m hematom stejně velikej pak se jakoby protáhnul a doktoři ho ani měřit nechtěli že to neni důvod ale já ho vždy viděla až mo dobře, hlavně poprvé to byl hnusnej pohled, miminko tak malinký a nad nim obrovský černý flek
. strach byl šílenej, hlavně ty první týdny, to jsem chodila na utz po týdnu a jen čekala co bude špatně
, pak už jsem byla víc v klidu ale hlavněě i proto že jsem už nekrvácela. Ty máš furt ten původní nebo se vždy udělá další
a doktoři nic?
@Markéta80 No měl by to být ten původní a doktoři nic protože ty mi říkaj že co mohli udělat udělali a tim to končí. Ono je to těžký jelikož to měří každou chvíli někdo jinej takže těžko říct. Ale teda dneska mě parádně bolí břicho
Tak doktorka me říkala at se snažím ležet co nejvíc to pujde ale že je ji jasný že s malým dítětem to moc nejde. manžel mě už říká že konečně si taky aspon odpočinu a ovíkendu mě v posteli dorazil když říkal proč jsem si to už dávno nezorganizovala abych si takhle víc odpočala, furt sem byla tak uhoněná. on si totiž ještě nestihl všimnout že dřív bylo všude vysmejčíno a a denně navařeno a ted je byt jak po vybuchu.on má na úklid trochu jiný parametry ale i tak sem ráda že si prcka vezme do parády hned co přijde z práce a má ho až do večera a o víkendu i provozně uklidí. S těma tchýněma to je horor, sem zvědává jaká budu jednou já. doufám že ne ještě horší
.ale ta moje má sociální fobii a komunikuje s námi jen přes skype nebo email takže ji aspon nemusim vidět ![]()
@fidela Jojo to znam chlapi to maj prostě jináč já si přijdu jak někde na skládce
ale ne tak hrozný to neni ale těšim se až si uklidim
Co se tchýně týká taky jí nevýdam a nemam potřebu takže i kdyby se tu ukázala tak jdu pryč. No já taky doufam že budu hodná záleží jak to uvidí budoucí snacha ![]()
Holky drzte se. Me manzel pomaha taky hodne, uvari vytre, poklidi, dokonce i vyzehlil - dosly mu kosile. Uz me to lezeni, obcas prestava bavit, ale jeste tak dva tydny a ko a uvidime. Ale stejne budu muset odpocivat, kdyz se zvednu z posteke, tak se mala sprajcne dole, z toho mi tvrdne bricho. Ale tvrdnuti je pry normalni, tak to neresim.
@Bambinka1 Začínam si říkat že každej den je zázrak jenom vydržet už mi začíná fakt hrabat. Jinak koukam že magnezko bereš snad to bude Ok a třeba nakonec budeš přenášet
Tehulka001 magnezko beru, ale pry by se melo ve 34tt prestat brat, aby se deloha zacla pripravovat na porod. Beru ho kvuli tomu cipku, zacla jsem na dvou davkach magnosolvu a dnes uz mame 3krat denne 2 tablety magne b6. Treba jo, i to se muze stat. Ale tak snad to nejhorsi mame za sebou a kdyby neco, tak uz by se mimi max dopeklo.