Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky chtěla bych se zeptat jaké ještě můžou být přiznaky těhotenství než jen vynechání menstruace?
Ahoj, ja treba nemela a nemam vubec zadne priznaky. nevynechat mi ms ani nevim, ze jsem tehotna.
To jsem taky mela pri prvnim mimcu ale kazde tehu je jine a ja se bojim ze bych to nepoznala
Ahoj, no vynachaná ms, to je jasný. Zvětšili se mi prsa a taky jsem je měla citlivý. A taky jsem měla ze začátku strašnou chuť na ostrý. No a pak jsem měla nevolnosti… První měsíc ranní, druhý měsíc celodenní a třetí večerní… ![]()
Ahoj, kup si těhotenský text, ty nejlevnější stojí kolem 4OKč, jsou po dvou a jsou hodně spolehlivé..Ukáže ti to výsledek po ránu už týden po vynechání menstruace..
A kdy ti zacaly tydle priznaky? az po vynechani ms? je mozny citit nejake zmeny jeste pred vynechanim?
@Vladka23 to možný klidně je, ale taky to může být přicházející MS. Já mám nateklá citlivá prsa, trochu mě pobolívá v podbříšku, často chodím na malou. Příznaky mi začaly v den očekávané MS, ale testovala jsem až po týdnu zpoždění. Nezbývá než počkat si a pak testovat.
Já měla příznaky jako u chřipky. Únava, bolet svalů, malátnost.
No ja mam zatim jen citlyvy bradavky ale do ocekavane ms mam jeste tyden
Ještě mě dost pobolívá hlava. což mě dost bolela i prvniho mimca
Ahoj. Příznaky můžeš mít úplně všechny a taky žádný.
To je u každýho jiný, ale jinak : bolest a zvětšující se prsa, pak výtok, špinění, dále pobolívání všude možně od pobřišku až po záda, takže jak říkám, je to různý a u každýho jiný. ![]()
Ne že bych to všechno měla. ![]()
U prvního mě jednou bylo na začátku špatně když jsem ucítila kafe, a u druhýho těhotenství mě zase bolel ten podbřišek, takže tak. jo a manžel mi řekl (zpětně to mám spočítaný okolo oplodnění) hele co je ty jsi nějaká jiná ve tváři?
Nevím jak to poznal, ale byla jsem asi dva dny těhotná
.
jo a taky můžeš mít bud lepší nebo horší ple´t, tak si pak vyber, každý říká něco jinýho.
Papa doufám že sis vybrala
Jo pardon. Pro weendulku : máš tam metřík, tak jak čtu, tak jenom tak kouknu a říkám si, ta má asi nějak víc dětí, až pak jsem koukla pořádně že to jsou měsíce a kg a cm
Radši jsem to ani snad neměla psát, teď budu za praštěnou. ![]()
Urcite jo zatim mam citli jen bradavky a bolej me zada. a trosku se mi vycistila i pled. ale myslim ze to asi nic nebude kdyz mam jeste tyden do ms.
Mě teda kromě vynechané ms bolelo v podbřišku jako bych tom měla dostat, někdy dost velká křeč, asi od 5.týdne mě bolely vaječníky, zvětšily se mi prsa, ale nebolely a celkově jsem od začátku byla v takové podivné euforii a v dobré náladě, prostě jsem to hned poznala.