Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že na to je ještě brzo, ale rozhodně ti nabere krev a tam už ta jistota je velká
![]()
Tak jsem k nemu ani nemusela do dnesniho rána jsem to dostala:-( byla jsem tak hrozně zklamana
ani ted nevim kdy budu mit ovulaci abych si to pohlidala kdyz to mam posunute
Zdravím. Nevadí že bych se přidala do diskuze? Mám pozitivní test, dneska to mám dostat. Samozřejmě jsem to ještě nikomu moc neřekla, jen manžel to ví a proto mám hroznou potřebu si o tom povídat, ale moc není s kým. Volala jsem na gyndu, objednala si me už na 25.9. Za ten týden se asi zblázním. Jinak jsem zatím bezdětná, takže pro mě všechno nové. Je tady někdo v podobné situaci? ![]()
Holek je tu. jinka blahopreju k pozivnimu testiku ja ted takove stesti nemela
Děkuji. Jen jsem teprve na začátku, tak se docela bojím, ať se udrží. Určitě ti to vyjde příště, budu držet palce.
Neboj pokud je uz ted pozitivni tak uz to urcite vyslo a dr ti to potvrdi:-)
Snad jo. Jen se musím do příštího týdne nějak zabavit, myšlenky mám jen na to jestli je to ok. Už se snažíte dlouho? u nás to byl třetí pokus teď. Brala jsem Gynex kapky, ale jestli to mělo vliv, to ti neřeknu. A taky jsem pila kontryhelový čaj, ale jen před otěhotněním, v těhotenství ho moc nedoporučujou.
@Vladka23 píše:
Tak jsem k nemu ani nemusela do dnesniho rána jsem to dostala:-( byla jsem tak hrozně zklamanaani ted nevim kdy budu mit ovulaci abych si to pohlidala kdyz to mam posunute
To mě mrzí, zkusila bych bazální teplotu a kdysi jsem tu zahlédla něco o ovulačním hlenu.
Ono to vyjde, věř tomu
![]()
Je tu více diskusí s TP květen 2013 ![]()
Ahoj dívky,
tak jak to jde? Tak co anonymní, už je ti líp? Byla jsi u dr? Nebo ještě počkáš? Ted nevím přesně kolik jsi. ![]()
Těm co to nevyšlo tenhle měsíc, se zadaří příští, nebojte. _Hele o tom čaji jsem už četla kolikrát, to jako zvyšuje plodnost, nebo jaký účinky to má mít?
Asi to půjdu vygooglit. Četla jsem o něm už kolikrát, ale přesně co „dělá“, abych byla chytřejší. ![]()
Ahoj holky koupila jsem si kontryhel a potrebuju poradit jak casto ho mam pit
Tak jsem četla, že ho pít jen do ovulace, ne furt.
Tak nevím jestli je to pravda.