Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2941
16.9.12 21:13

Pokud tam doktor uz neco uvidi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.12 16:41

Myslím, že na to je ještě brzo, ale rozhodně ti nabere krev a tam už ta jistota je velká :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2941
18.9.12 11:32

Tak jsem k nemu ani nemusela do dnesniho rána jsem to dostala:-( byla jsem tak hrozně zklamana :,( ani ted nevim kdy budu mit ovulaci abych si to pohlidala kdyz to mam posunute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.9.12 11:45

Zdravím. Nevadí že bych se přidala do diskuze? Mám pozitivní test, dneska to mám dostat. Samozřejmě jsem to ještě nikomu moc neřekla, jen manžel to ví a proto mám hroznou potřebu si o tom povídat, ale moc není s kým. Volala jsem na gyndu, objednala si me už na 25.9. Za ten týden se asi zblázním. Jinak jsem zatím bezdětná, takže pro mě všechno nové. Je tady někdo v podobné situaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
18.9.12 11:47

Holek je tu. jinka blahopreju k pozivnimu testiku ja ted takove stesti nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.9.12 11:51

Děkuji. Jen jsem teprve na začátku, tak se docela bojím, ať se udrží. Určitě ti to vyjde příště, budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
18.9.12 11:53

Neboj pokud je uz ted pozitivni tak uz to urcite vyslo a dr ti to potvrdi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.9.12 11:57

Snad jo. Jen se musím do příštího týdne nějak zabavit, myšlenky mám jen na to jestli je to ok. Už se snažíte dlouho? u nás to byl třetí pokus teď. Brala jsem Gynex kapky, ale jestli to mělo vliv, to ti neřeknu. A taky jsem pila kontryhelový čaj, ale jen před otěhotněním, v těhotenství ho moc nedoporučujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 16:26
@Vladka23 píše:
Tak jsem k nemu ani nemusela do dnesniho rána jsem to dostala:-( byla jsem tak hrozně zklamana :,( ani ted nevim kdy budu mit ovulaci abych si to pohlidala kdyz to mam posunute

To mě mrzí, zkusila bych bazální teplotu a kdysi jsem tu zahlédla něco o ovulačním hlenu. ;) Ono to vyjde, věř tomu :hug: :hug:

Je tu více diskusí s TP květen 2013 ;)

• Citovat
  • Upravit
2941
18.9.12 21:24

Jj to vyzkousim:-) ted jsem si koupila cajit taak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
18.9.12 22:19

Ahoj dívky, :lol: tak jak to jde? Tak co anonymní, už je ti líp? Byla jsi u dr? Nebo ještě počkáš? Ted nevím přesně kolik jsi. :mavam:
Těm co to nevyšlo tenhle měsíc, se zadaří příští, nebojte. _Hele o tom čaji jsem už četla kolikrát, to jako zvyšuje plodnost, nebo jaký účinky to má mít? :nevim: Asi to půjdu vygooglit. Četla jsem o něm už kolikrát, ale přesně co „dělá“, abych byla chytřejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
18.9.12 22:22

@formelka Zdravím. Gratuluju ke // čárkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.9.12 08:32

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
19.9.12 09:06

Ahoj holky koupila jsem si kontryhel a potrebuju poradit jak casto ho mam pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.9.12 09:53

Tak jsem četla, že ho pít jen do ovulace, ne furt. :think: Tak nevím jestli je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí