Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky tak jsem to dneska měla dostat ale zatím se mi ještě Ms nedostavila. Zkoušela jsem test ale byl negativní tak ještě pořád čekám jestli se MS dostaví. Byla bych radši kdyby ne':-)
Tak test už je pozitivní, takže to by bylo blbé. Ale nic s tím člověk nenadělá, teď jsem klikla na diskusi, kdy maminka přišla o mimčo později, to je pak ![]()
Tak to bych nikomu neprala musi to byt hrozny. ja si test delala dnes ale pozitivni nebyl tak nevim
To může být klidně později, tedy já toho moc nenatestila, ale tady to v diskusích píšou, že kolikrát až po týdnu zpoždění ![]()
Jj to jsem cetla taky tak uvidime. u prvniho prcka jsem sla s tydenim zpozdenim k dr a ten mi rekl ze je to cerstve byla tam jen mala tecka a test z krve prvni byl hodne slaby az ten druhy byl krasny. a kdyz jsem si delala test po tom co mi doktor rek ze jsem asi tehotna tak byl hodne slaboucky:-)
Ahoj holky tak uz mam druhy den zpozdení takze to vipada nadejne
@Vladka23 píše:
Ahoj holky tak uz mam druhy den zpozdení takze to vipada nadejne
Super
![]()
Mě je čím dál hůř, mám po ránu co dělat, abych
ale asi to přijde, ani v tomto mě to nemine
![]()
Tak jsem zkousela test a nic neukazal tak jeste zkusim zitra rano a pak uvidim co mi rekne doktor
Hm, to je prý nejlepší z ranní moče - jsem tu vyčetla a prý pokud chodíš hodně čůrat, tak také nemusí být, já tam tedy teď jsem dost často ![]()
Ja ted chodim snad porad tak nevim. zkusim jeste udelat zitra rano. jinak v utery jdu dr tak uvidime. ale doufam ze mi rekne ze je to tehu