Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Erufkaa píše:
@weendulka moc gratuluju ať se to hlavně udrží a vše pokračuje jak má![]()
![]()
Děkuji, ve čtvrtek jdu k dr na první utz, tak snad bude vidět i
taky doufám že se udrží ![]()
@weendulka píše:
Děkuji, ve čtvrtek jdu k dr na první utz, tak snad bude vidět itaky doufám že se udrží
dej pak vědět jak jsi dopadla držím pěstičky kolik pěstí tolik štěstí ![]()
@Erufkaa píše:
@edithkaa @edithkaa uvidíš přeju Ti holčičku já doufám že budu mít zase klukaale co bude bude hlavně aby to už bylo a hlavně zdravíčko
ale byla bych neskutečně šťastná
tak snad ti to dopadne ![]()
Ahoj. Tak jdu od gynekoložky. Na UZ jen pidi tečka, sotva viditelná. Ale jsem taky teprve 5 týden. Ani krev mi nebrala, na dalsi kontrolu s odběry za tři týdny
kdo to má vydžet toto ![]()
@Erufkaa píše:
dej pak vědět jak jsi dopadla držím pěstičky kolik pěstí tolik štěstí
Neboj určitě dám vědět
Už se nemůžu dočkat až uvidím fazolečku ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat, poslední dobou se mi dějí divné věci. Posledních 14 dní mírně krvácím, mám výtoky, jsem pořád unavená a mívám bolesti hlavy. Mám zvláštní chutě např.miluju čínskou polévku s tatarkou. V puse občasně cítím krev. Nemám na nic a na nikoho náladu, často chodím čůrat. Když si lehnu na břicho, tak cítím jakoby takovou kuličku. Někdy je mi i na zvracení, nejčastěji ráno i večer. Občas mi tečou až kusy krve a někdy zase hrozně málo krve. Předem děkuji všem za odpovědi.
Ahoj holky…snazime se s přítelem o miminko zkušenosti ohledně těhotenství nemám..chtela bych pomoc a poradit všimam si poslední týdny na sobě změny caste chozeni na malou citlivé bradavky na dotek pichani pod briskem a ksyz si na něj stáhnu hmatem je pevne nevím jak to popsat chvilkama pichani pod briskem často spím únava a hodně mě bolí záda test jsem ještě neskousela nechci se nějak zklamat ale asi si ho nechám udělat taky mám bílé bez pachu výroky co myslíte?