Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
24.9.12 22:07
@Erufkaa píše:
@weendulka moc gratuluju ať se to hlavně udrží a vše pokračuje jak má :D :* :srdce:

Děkuji, ve čtvrtek jdu k dr na první utz, tak snad bude vidět i :srdce: taky doufám že se udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erufkaa
24.9.12 22:14
@weendulka píše:
Děkuji, ve čtvrtek jdu k dr na první utz, tak snad bude vidět i :srdce: taky doufám že se udrží :)

dej pak vědět jak jsi dopadla držím pěstičky kolik pěstí tolik štěstí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
756
25.9.12 09:28
@Erufkaa píše:
@edithkaa @edithkaa uvidíš přeju Ti holčičku já doufám že budu mít zase kluka :) ale co bude bude hlavně aby to už bylo a hlavně zdravíčko :)ale byla bych neskutečně šťastná :)

tak snad ti to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.9.12 10:40

Ahoj. Tak jdu od gynekoložky. Na UZ jen pidi tečka, sotva viditelná. Ale jsem taky teprve 5 týden. Ani krev mi nebrala, na dalsi kontrolu s odběry za tři týdny :? kdo to má vydžet toto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.9.12 17:58
@Erufkaa píše:
dej pak vědět jak jsi dopadla držím pěstičky kolik pěstí tolik štěstí :mrgreen:

Neboj určitě dám vědět :-) Už se nemůžu dočkat až uvidím fazolečku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 20:44

Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat, poslední dobou se mi dějí divné věci. Posledních 14 dní mírně krvácím, mám výtoky, jsem pořád unavená a mívám bolesti hlavy. Mám zvláštní chutě např.miluju čínskou polévku s tatarkou. V puse občasně cítím krev. Nemám na nic a na nikoho náladu, často chodím čůrat. Když si lehnu na břicho, tak cítím jakoby takovou kuličku. Někdy je mi i na zvracení, nejčastěji ráno i večer. Občas mi tečou až kusy krve a někdy zase hrozně málo krve. Předem děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 13:02

Příznaky těhotenství

Ahoj holky…snazime se s přítelem o miminko zkušenosti ohledně těhotenství nemám..chtela bych pomoc a poradit všimam si poslední týdny na sobě změny caste chozeni na malou citlivé bradavky na dotek pichani pod briskem a ksyz si na něj stáhnu hmatem je pevne nevím jak to popsat chvilkama pichani pod briskem často spím únava a hodně mě bolí záda test jsem ještě neskousela nechci se nějak zklamat ale asi si ho nechám udělat taky mám bílé bez pachu výroky co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí