Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2941
13.9.12 10:16

Tak to moc gratulu:-) ja to poznam zitra ma se mi dostavit MS tak uvidim jestli se dostavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 11:37

@petulíína Super. :potlesk: Tak gratuluju, bude to určitě vše ok. Hele doktoři straší radši pro jistotu, kdyby to nedopadlo, tak aby byli posychrovaný a nebyli za blbce, zase na druhou stranu snad někdy vědí co dělají? :mrgreen:
Ne, podle mě, protože jseš teprve „chvíli“ tak na usg ještě nic neviděl, což je běžný a mají to tak kolik holek tady, tak to říkal jen tak pro jistotu. Hlavně at ti vyjde i hcg a sílí, kdyby byla ta hladina nízká, nebo šla dolu, tak pak teprvka je čas se bát mimoděložního. Neboj to bude dobrý. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
13.9.12 12:08

Cetrina

Moc díky za povzbuzení, snad to tak bude a vše bude v pořádku, nezbývá stejně než čekat a doufat, že to dobré bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 12:17

Bude. :D A nemáš zaco, já vím jak to člověka potěší, když ho někdo povzbudí, párkrát jsem tady už četla, že některé holky radši straší nebo jsou kousavé, proč? :nevim: Takhle se člověk bojí sám o sobě. Aspoň já. Jsem bývalá sestra, TAKŽE ODBORNÍK :oops: a stejně se bojím a mám strach úplně ze všeho a hned hledám kdo to měl podobně a co se pak dělo. :oops:
Jinak držím ty palečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
13.9.12 13:59

Máš pravdu, mě to alespoň osobně potěší a hlavně povzbudí a jsem ráda, že hodně holek rádo poradí, je fakt, že někde holky akorát straší, že to dobrý nebude atd. Nekdy mají třeba pravdu, ale my se tady máme navzájem povzbuzovat :) Jsem ráda, že mi tu radí zrovna odborník, to potěší ;) I odborníci se někdy bojí, jste přeci jen taky lidi!!Teď opravdu věřím, že to bude OK :) DIIIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 18:46
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 18:49

@petulíína gratuluji, také myslím, že jsi šla prostě brzo, takhle nic jiného než vzrůstající hcg nelze sledovat :hug: :hug:

U nás zatím také nic, tedy já ani netestuji, sice jsem nervní, ale říkám si, buď a nebo, že jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
181
13.9.12 19:00

Holky, já těhotná být nemůžu, protože mám Danu. :! Ale ted se mi stalo něco podivného. 8o Mívám cyklius ok po 28 už od první ms. Ale loni v září jsem měla asi pět dní zpoždění, tak jsem byla vyjukaná a právě si i tady založila diskuzy. Noo nic z toho nebylo, takže dobrý. :palec: Mám dvě děti, páreček a ač bych se dalšímu nebránila, tak vyloženě jsem nic neplánovala, proto mám tu danu.
Ale!! Znovu je tu září a já zase 8o opět čekám :cert: Tak snad z toho nebude každoroční zářijové čekání :twisted: Měla jsem to 14.8., ovulace 28.8. prot
ože jsem jí pěkně cítila a taky jsem dvakrát zašpinila. No a ted furt čekám a čekám a snad se dočkám. :mrgreen: 8o Tak jsem sama na sebe zvědavá co to zase bude. :nevim:

Příspěvek upraven 13.09.12 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 19:03

@ anonymní No to jo, jinou možnost nemáš. :mrgreen: :lol: Bud jsi nebo nejsi. :lol: Ale že to vydržíš, netestovat? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 19:13

Při prvním osm týdnů, :mrgreen: akorát sleduji toaleťák, je mi blbě, ale myslím, že nejsem schopná rozeznat těhotenské a menstruační příznaky, teď už v tom je psychika, ať chci nebo ne. Ráno byla vysoká bazální teplota, ale zítra může houpnout dolů. Na gyndu bych šla stejně až déle, tedy ne jako posledně v 12.tt, ale určitě až za pár týdnů – bude-li to OK – myslím test a bez mensky :nevim:

@cetrina třeba se ti mění cyklus v závislosti na ročním období, ale přeci jenom při Daně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
181
13.9.12 19:30

Já u prvního po týdnu zpoždění říkám tenkrát ještě přítelovi, hele já to ještě nedostala a on od tv, hm. Tak jsem to neřešila až pak v práci, por. asistentka :mrgreen: :oops: mi jedna holka řekla při druhým návalu a nejsi v tom? :mrgreen: Hned test a byli tam //, taky hcg, jsem sestřička, takže holky mě nabrali a 10280 j!! 8o čekám trojčata 8o???takže k dr jsem šla už s tím, že jsem těhu. A u druhýho jsem testovala od 21 DC dokud tam ty čárky nebyli. :mrgreen: Tak se radši objevili. Tak k dr jsem šla den před očekávanou ms, ten koukal :roll: :mrgreen:.
Takže já bych to nevydržela. Jsi dobrá. Já vím že to člověk neovlivní, ale holt jsme takový zvědavky mi ženský.
N :twisted: o jo, ale jen v září? :nevim: No nějak bylo, nějak bude, akorát furt taky chodím na wc, že tědkon už určitě 8o a furt nic.

Příspěvek upraven 13.09.12 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 19:32

Jinak pár holek jsem tu našla co mají „danu“ už z porodnice doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 19:44

Možná se bojím zklamání, že tam nic nebude :nevim: Na nervy jsem, nic mě neba, chvíli doufám, chvíli ne. Jako snažit se x-let, to bych nedala :nevim:

Tak možná se „danuška“ uhnízdí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
181
13.9.12 19:53

Já si dělala test a ač s tím nepočítám, tak stějně jsem se chvíli tetelila, co kdyby? no ale já si ho dělala před týdnem, tak to bylo ještě brzo, tak se taky nechám překvapit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 19:59

Na mě jdou zrovna chmury, že v noci ta mrcha přijde, se budu bát i na záchod. Chocholouškov hadr :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky