Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to moc gratulu:-) ja to poznam zitra ma se mi dostavit MS tak uvidim jestli se dostavy.
@petulíína Super.
Tak gratuluju, bude to určitě vše ok. Hele doktoři straší radši pro jistotu, kdyby to nedopadlo, tak aby byli posychrovaný a nebyli za blbce, zase na druhou stranu snad někdy vědí co dělají? ![]()
Ne, podle mě, protože jseš teprve „chvíli“ tak na usg ještě nic neviděl, což je běžný a mají to tak kolik holek tady, tak to říkal jen tak pro jistotu. Hlavně at ti vyjde i hcg a sílí, kdyby byla ta hladina nízká, nebo šla dolu, tak pak teprvka je čas se bát mimoděložního. Neboj to bude dobrý.
![]()
Moc díky za povzbuzení, snad to tak bude a vše bude v pořádku, nezbývá stejně než čekat a doufat, že to dobré bude ![]()
Bude.
A nemáš zaco, já vím jak to člověka potěší, když ho někdo povzbudí, párkrát jsem tady už četla, že některé holky radši straší nebo jsou kousavé, proč?
Takhle se člověk bojí sám o sobě. Aspoň já. Jsem bývalá sestra, TAKŽE ODBORNÍK
a stejně se bojím a mám strach úplně ze všeho a hned hledám kdo to měl podobně a co se pak dělo. ![]()
Jinak držím ty palečky. ![]()
Máš pravdu, mě to alespoň osobně potěší a hlavně povzbudí a jsem ráda, že hodně holek rádo poradí, je fakt, že někde holky akorát straší, že to dobrý nebude atd. Nekdy mají třeba pravdu, ale my se tady máme navzájem povzbuzovat
Jsem ráda, že mi tu radí zrovna odborník, to potěší
I odborníci se někdy bojí, jste přeci jen taky lidi!!Teď opravdu věřím, že to bude OK
DIIIKY
@petulíína gratuluji, také myslím, že jsi šla prostě brzo, takhle nic jiného než vzrůstající hcg nelze sledovat
![]()
U nás zatím také nic, tedy já ani netestuji, sice jsem nervní, ale říkám si, buď a nebo, že jo ![]()
Holky, já těhotná být nemůžu, protože mám Danu.
Ale ted se mi stalo něco podivného.
Mívám cyklius ok po 28 už od první ms. Ale loni v září jsem měla asi pět dní zpoždění, tak jsem byla vyjukaná a právě si i tady založila diskuzy. Noo nic z toho nebylo, takže dobrý.
Mám dvě děti, páreček a ač bych se dalšímu nebránila, tak vyloženě jsem nic neplánovala, proto mám tu danu.
Ale!! Znovu je tu září a já zase
opět čekám
Tak snad z toho nebude každoroční zářijové čekání
Měla jsem to 14.8., ovulace 28.8. prot
ože jsem jí pěkně cítila a taky jsem dvakrát zašpinila. No a ted furt čekám a čekám a snad se dočkám.
Tak jsem sama na sebe zvědavá co to zase bude. ![]()
Příspěvek upraven 13.09.12 v 19:03
@ anonymní No to jo, jinou možnost nemáš.
Bud jsi nebo nejsi.
Ale že to vydržíš, netestovat? ![]()
Při prvním osm týdnů,
akorát sleduji toaleťák, je mi blbě, ale myslím, že nejsem schopná rozeznat těhotenské a menstruační příznaky, teď už v tom je psychika, ať chci nebo ne. Ráno byla vysoká bazální teplota, ale zítra může houpnout dolů. Na gyndu bych šla stejně až déle, tedy ne jako posledně v 12.tt, ale určitě až za pár týdnů – bude-li to OK – myslím test a bez mensky ![]()
@cetrina třeba se ti mění cyklus v závislosti na ročním období, ale přeci jenom při Daně ![]()
Já u prvního po týdnu zpoždění říkám tenkrát ještě přítelovi, hele já to ještě nedostala a on od tv, hm. Tak jsem to neřešila až pak v práci, por. asistentka
mi jedna holka řekla při druhým návalu a nejsi v tom?
Hned test a byli tam //, taky hcg, jsem sestřička, takže holky mě nabrali a 10280 j!!
čekám trojčata
???takže k dr jsem šla už s tím, že jsem těhu. A u druhýho jsem testovala od 21 DC dokud tam ty čárky nebyli.
Tak se radši objevili. Tak k dr jsem šla den před očekávanou ms, ten koukal
.
Takže já bych to nevydržela. Jsi dobrá. Já vím že to člověk neovlivní, ale holt jsme takový zvědavky mi ženský.
N
o jo, ale jen v září?
No nějak bylo, nějak bude, akorát furt taky chodím na wc, že tědkon už určitě
a furt nic.
Příspěvek upraven 13.09.12 v 19:34
Jinak pár holek jsem tu našla co mají „danu“ už z porodnice doma. ![]()
Možná se bojím zklamání, že tam nic nebude
Na nervy jsem, nic mě neba, chvíli doufám, chvíli ne. Jako snažit se x-let, to bych nedala ![]()
Tak možná se „danuška“ uhnízdí ![]()
Já si dělala test a ač s tím nepočítám, tak stějně jsem se chvíli tetelila, co kdyby? no ale já si ho dělala před týdnem, tak to bylo ještě brzo, tak se taky nechám překvapit. ![]()
Na mě jdou zrovna chmury, že v noci ta mrcha přijde, se budu bát i na záchod. Chocholouškov hadr ![]()