Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2941
8.9.12 15:47

Jak jsem rikala ja mam do ocekavane ms jeste tyden myslite ze priznaky by se mohli ukazat uz ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.9.12 16:06

Tak to by mohlo být ono. :potlesk: A jak se dlouho snažite? A co ovulace a BT a tak? Z toho to taky poznáš, někdy.
A jak píše Maia22 taky hodně holek říká, že to věděli, ikdyž se to nedá vysvětlit.
Jinak já u druhýho si to tak moc přála, že to nešlo jinak. :mrgreen: :andel:
Dělala jsem si testy snad hned po skončení menses a ty byli samo negativní. Aby taky ne. :oops: A ukázal se mi pididušík až asi 24 DC. K dr. jsem šla jeden den před očekávanou ms a ten mi říká, jak dlouho máte zmeškání? A já, no zítra to mám dostat!!! 8o Tak na mě kouk divně, ale ultrazvuk mi udělal a bylo tam nebylo, tak jsem šla druhý den na krev a tam to už vyšlo ok. :mrgreen: Takže sílu přání, taky nepodcenovat. Jinak přeju at to máš tak jak chceš, jestli chceš, tak at tam brzo máš // čárky. :pankac:

Příspěvek upraven 18.09.12 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
8.9.12 16:25

My se snazime uz prez pul roku. ovulace si hlidam ale BT si nehlidam. ja bych to miminko moc chtela. Vim ze jeste brzy si delat test ale me to neda a zitra si ho zkusim udelat:-) a budu se modlit aby tam nejaky ten duch uz byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.9.12 16:36

Tak to bys byla tak asi 3- 4 týden, podle toho jak máš dlouho cyklus? To už // bývaj, tak držím palečky at je tam máš taky. :palec: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
8.9.12 16:41

Úplně stejný jako před MS, takže citlivé bradavky, bolest v podbřišku (ta se pak zvětšuje), o něco déle pak nevolnosti a nesnášenlivost pachů. ;) A ještě déle pak únava a častější nucení na malou. ;)

Zezačátku jsem to nepoznala, pomohl mi k tomu těhu test, nečekala jsem to ani v nejmenším, a to jsem si vždy říkala, že těhu určitě poznám. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
8.9.12 16:43
@cetrina píše:
Tak to bys byla tak asi 3- 4 týden, podle toho jak máš dlouho cyklus? To už // bývaj, tak držím palečky at je tam máš taky. :palec: pa

cyklus mam 28dni no uvidime snad tam neco bude a i kdyby ne tak nebudu zoufat a budem se snazit dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.9.12 17:28

@cetrina nic se neděje. Je to jeden malý rošťák. Teď se snažíme o druhý a zatím nic. Tak snad brzy… Jo a pak se taky přidala nesnášenlivost pachů, nemohla jsem ani cítit česnek a syrový vepřový maso :poblion: Ale ujížděla jsem si na sladkým, melounech, zelenině. No a měla jsem jednou za čas chuť na cigaretu ale né vykouřit ale sníst :mrgreen: to je tak jediná divná chuť. Ale je to divný, manžel kouří a když přišel z práce, tak musel jít prvně do koupelky, tam si musel vypláchnout pusu a pak mi dát pusu. Ten smrad z cigarety jsem nesnášela a dělalo se mi z něj zle… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
8.9.12 18:30

Tak mi to holky nedalo a zkusila jsem si udělat ten test a pro me očekaní byl bohužel negativní :,( ani malý naznak ducha tam nebyl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.9.12 18:32

@Vladka23 tak zkus ještě chvilku vydržet. Kdy máš dostat ms? A jak dlouho se už snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
8.9.12 18:36

Ms mam dostat v patek už se snažíme přez půl roku a už jsem z toho zoufala že se pořád nedaří:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.9.12 18:41

Neboj určitě se zadaří :palec: Snažíte se o první? Hlavně na to pořád nemysli, vím že se to řekne snadno. S manželem se snažíme už druhý měsíc a pořád nic. První dítko se nám podařilo hned jak jsme se začali snažit ale teď to nějak vázne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
8.9.12 18:50

Právě že se snažíme už o druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.12 18:58
@cetrina píše:
Ahoj. Příznaky můžeš mít úplně všechny a taky žádný. :lol: To je u každýho jiný, ale jinak : bolest a zvětšující se prsa, pak výtok, špinění, dále pobolívání všude možně od pobřišku až po záda, takže jak říkám, je to různý a u každýho jiný. :D
Ne že bych to všechno měla. :mrgreen:
U prvního mě jednou bylo na začátku špatně když jsem ucítila kafe, a u druhýho těhotenství mě zase bolel ten podbřišek, takže tak. jo a manžel mi řekl (zpětně to mám spočítaný okolo oplodnění) hele co je ty jsi nějaká jiná ve tváři? :nevim: Nevím jak to poznal, ale byla jsem asi dva dny těhotná :mrgreen:.
jo a taky můžeš mít bud lepší nebo horší ple´t, tak si pak vyber, každý říká něco jinýho.
Papa doufám že sis vybrala

Mám skoro všechno, akorát nevím, jestli tudíž přijde MS nebo je to těhotenství :mrgreen: Nepoznala jsem to ani u prvního, to samé, takže babo raď :zed: Ale pro jistotu už jsem zklamaná 8) Pardon, ale chodím sem hodně a nikdo neví, že se… :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2941
8.9.12 18:59

V pohode:-) tak budu drzet pesticky aby jsi byla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.12 19:00
@weendulka píše:
Neboj určitě se zadaří :palec: Snažíte se o první? Hlavně na to pořád nemysli, vím že se to řekne snadno. S manželem se snažíme už druhý měsíc a pořád nic. První dítko se nám podařilo hned jak jsme se začali snažit ale teď to nějak vázne…

Jo, to je přesné jako u nás. Mám hodně zájmů, chodím ven s malým, pořád v jednom kole, ale jak na to nemyslet :? :pocitac: navíc má vize jak to nepůjde. Obdivuji holky, co se snaží léta, opravdu ano :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky