Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To neva, lepší je to takhle brzo opravdu až ráno, testovat, kdy je ta moč nastrádaná za noc. Hele co jsem tady četla tak kolikrát holky otěhotněli až pozdějc (ke konci cyklu) a tím se to může taky šoupnout. Jinak do pátku ještě času dost, třeba to tam ještě skočí. Budu držet palce.
Tak aspoň že už doma jedno je, horší by to bylo, kdybys čekala na první, viď. Ale neboj podařilo se to tady spoustu holkám, co čekali i dýl tak tobě taky. A jak říkám do pátku ještě fůra času, tak to tam ještě může skočit. ![]()
To ja taky. Pořád si říkam že na to myslet nebudu dělám plno věcí abych na to nemyslela ale nějak mi to nejde. Snažíme se přes půl roku a stále nic už si i říkám že se nám to snad už nikdy nepovede:-(
Hele povedlo se jednou, tak se povede znova. Asi nebyl ten správný čas. Někde tady jsem četla, že si ty naše miminka vybírají kdy příjdou, tak se tomu tvému asi zatím nechtělo.
Co takhle mu něco slíbit?
Já vím, že když si to člověk moc p řeje a pak nic, tak je zklamaný, ale h olky nebojte, povede se to. Uvidíte.
@Vladka23 jak říkám, ještě nevěš hlavu. ![]()
@ Anonymní Tak taky taky, at máš to co si přeješ, jak píšeš příznaky, tak nevím jestli bys radši // nebo ms. ![]()
No uvidim do patku jeste fura casu a jak jsem uz cetla hodne holek psalo ze otehotneli i mimo plodne dny. a pokud to ted nevyjde tak se budem snazit dal pak popripade navstivim doktora stejne k nemu v listopadu musim:-)
Ahojky holky taky se k vám musím přidat..jsem cca 8DPO a dnes jsem zaznamenala trochu krve na papíře na wc, takže mi to sedí na uhnízdění vajíčka, co myslíte? Jinak mě pálí celý obličej, ale teplotu nemám, bolí mě podbřišek a začínají prsa bolet..jelikož mám dvě těhotenství za sebou, tak stejně moc moudrá nejsem ![]()
@cetrina píše: @ Anonymní Tak taky taky, at máš to co si přeješ, jak píšeš příznaky, tak nevím jestli bys radši // nebo ms.
My bychom chtěli ty dvě čárky
ale po pravdě zatím moc techniky neřeším, jakž takž na sobě poznám, kdy mám plodné dny, nechci se přehnaně stresovat. Začala jsem tedy měřit BT, kdybych náhodou vyrazila dřív na gyndu, aby viděli snahu
![]()
Já to vycítila nějak intuitivně. Pak pár dní boleli prsa, pak podbřišek… ![]()
@Vladka23 Uvidíš, já četla že někdo otěhotněl i hned po ms, ikdyž to se mi nezdá, jedině že by ovulovala z obou vaječníků, ale zase kam by se to mimčo uhnízdilo, když sliznice odešla?
No ale psalo to víc holek, tak asi to jde. Uvidíš že se povede. A když ne teďky,
tak brzo určo.
Ta psychika dělá taky hodně, no. ![]()
@petulíína při „zavrtávání“ se špiní docela často, hodně to tu píšou, tak je to možný, já třeba někdy ale zašpiním i jenom při ovulce.
Jinak testík to jistí, ale to ještě až za pár dní. Já vím že se to říká, já při druhým testovala jak blázen třeba ráno a pak ještě jednou odpo co kdyby?
![]()
Chytřejší budu za pár dní
Já vím, že je to časté a sedělo by to přesně i na dobu..ovulaci určitě nemám, nebo mám docela hustý a bílý výtok, takže podle mě ovulace byla přesně před 9dny
A nějaké příznaky by se taky našly, třeba se cítím opět jako balon před prasknutím a poznám to hlavně na prsách, naději mám velikou, ale abych se nemýlila..u druhého těhotenství jsem špinila stejně jako včera a za 2dny jsem měla na testu //..takže zítra zkouším první testík
![]()
Tak hlásím, že mám na testíku // čárečky, sice ještě slaboučký, ale jdou vidět
Takže to špinění bylo nejspíš zahnízdění, ale šla jsem raději včera k DR, abych něco nezanedbala ten mi píchl Agolutin na podpoření těhu a nebo na vyvolání menstruace, kdyby měla dojít, ale myslím že snad nepřijde a čárečky nelžou
Jinak jako těhotná se rozhodně cítím, od včerejška cítím malinkou nevolnost. Jinak holky, doktor říkal, že pokud mě test vyjde pozitivní, ale u něho tlustice, nabere prej hcg a bude sledovat hodnotu aby vyloučil mimoděložní, říkají tohle normálně doktoři? Já šla vždy k doktorovi až po nějaké době aby tam šlo vidět už srdíčko, takže tohle jsem ani u jednoho neslyšela? Dělal mi ultrazvuk a říkal, že sliznice je normální, ale v této fázi tam ani nic jít vidět nemůže. Řekl ať si udělám test tak za 5 dní..ale kdo to má vydržet že? Já radši budu sledovat, jak sílí ![]()