Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2941
19.9.12 10:00

Ja bych rekla ze to asi pravda je taky jsem to nekde uz cetla ale nebyla jsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 18:45

Jj, má se pít do ovulace, také jsem to četla, ale kolik nevím.

jsem objednaná na pondělí, ale nechtěně. Nevím, kolik jsem, tam nebude nic vidět a mě trefí :mrgreen:

Blbě mi je pořád :roll:

• Citovat
  • Upravit
792
19.9.12 19:47

@Vladka23 zdravím :) ten čaj se má pít od 1 dne MS až do ovulky, má se pít teplý a asi tak půl litru denně. ale by pozor, jestli máš pravidelný cykly, tak by ti je taky může rozodit.dost bab o tom psalo, že pak třeba měli zpoždění a tak. ale za zkoušku nic nedáš a pak uvidíš, jak to je u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
21.9.12 07:22

@Anonymní No tak hlavně aby bylo vše v pořádku. Držim palečky, třeba tam bude už i :srdce:. No a s tím :poblion:, to chápu, že jsi odvázaná, mě bylo blbě až skoro do konce a nepomáhalo nic. :roll: Ale zkus něco studenýho, někdy to zabere.
@Vladka23 nemáš jinou fotku? :palec: Dva dny tu nejsem a koukám, kdo je tu novej a to jsi ty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.9.12 12:51

Zdravím po pár dnech. // máme pořád, ale na to že bych měla být tepre tak v 5 týdnu, se mi prsa nevlezou do podprsenky 8o mazec to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.9.12 13:01

Já u první byla jak prkýnko až do porodu a u druhýho jsem měla taky prsiska. :mrgreen: To byl muž rád. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 18:20

Jo to ten můj si taky neztěžuje, hlavně když jsem mu řekla že ještě porostou. V úterý jdu tedy na gynekologii, uuuž aby to bylo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.9.12 20:08

Ahoj holky, tak od pátku si dělám testy a // pěkně sílí :lol: Mám z toho radost, i když naše finanční situace nebude nejrůžovější ale i tak máme radost. Prsa mě bolí a taky trošku bříško… Zítra budu volat dr a domluvím se na první návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 22:01

Tak to držím palce a gratuluju ke dvou čárkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erufkaa
23.9.12 22:18

Ahoja před měsícem jsem si dělala testík a měla jsem dva testy falešně pozitivní :-( pak ms dorazila :-( sklamání snažíme se už o druhý mimí a zatím furt nic jo když to tak řeknu tak vlastně už o třetí druhý nedopadlo přestalo se vyvíjet v 10TT musela jsem na čištění a teďka se snažíme znova a furt mě pobolívá v podbříšku jak když to mám dostat ale už pochybuju že bych byla těhu uvidím zda ms když ne testnu testíkem při prvním těhu jsem celý první trimestr :poblion: :poblion: :poblion: bylo to šílený vše mi smrdělo zuby jsem si nemohla čistit jak mě nabíralo v druhým trimestru to přestalo a do konce těhu vše ok a nakonec se narodila dcerka:) co znám holky tak co blindili mají holčičky :) :) snažilkám přeji at se brzy zadaří :srdce:

• Citovat
  • Upravit
181
24.9.12 14:11

@formelka Neboj to ti uteče. Hlavně at je vše ok. :palec:

@Erufka Já :poblion: do 8. měsíce a je to kluk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.9.12 20:58

Bolelo mě břicho, jako při ms… najednou jsem víc jedla asi už kolem 4tt… bolesti hlavy… suchý ruce (to sice nevím proč, ale právě čekám druhý a mám to zase) a všechno mě rozbrečí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.9.12 21:00
@Erufkaa píše:
Ahoja před měsícem jsem si dělala testík a měla jsem dva testy falešně pozitivní :-( pak ms dorazila :-( sklamání snažíme se už o druhý mimí a zatím furt nic jo když to tak řeknu tak vlastně už o třetí druhý nedopadlo přestalo se vyvíjet v 10TT musela jsem na čištění a teďka se snažíme znova a furt mě pobolívá v podbříšku jak když to mám dostat ale už pochybuju že bych byla těhu uvidím zda ms když ne testnu testíkem při prvním těhu jsem celý první trimestr :poblion: :poblion: :poblion: bylo to šílený vše mi smrdělo zuby jsem si nemohla čistit jak mě nabíralo v druhým trimestru to přestalo a do konce těhu vše ok a nakonec se narodila dcerka:) co znám holky tak co blindili mají holčičky :) :) snažilkám přeji at se brzy zadaří :srdce:

no je fakt, že mám kluka a nikdy jsem nezvracela…teď čekám druhý a neblindím…jéééžiš snad to nebude zase kluk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erufkaa
24.9.12 21:55

@edithkaa @edithkaa uvidíš přeju Ti holčičku já doufám že budu mít zase kluka :) ale co bude bude hlavně aby to už bylo a hlavně zdravíčko :)ale byla bych neskutečně šťastná :)

• Citovat
  • Upravit
Erufkaa
24.9.12 21:57

@weendulka moc gratuluju ať se to hlavně udrží a vše pokračuje jak má :D :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky