Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych rekla ze to asi pravda je taky jsem to nekde uz cetla ale nebyla jsem si jista
Jj, má se pít do ovulace, také jsem to četla, ale kolik nevím.
jsem objednaná na pondělí, ale nechtěně. Nevím, kolik jsem, tam nebude nic vidět a mě trefí ![]()
Blbě mi je pořád ![]()
@Vladka23 zdravím
ten čaj se má pít od 1 dne MS až do ovulky, má se pít teplý a asi tak půl litru denně. ale by pozor, jestli máš pravidelný cykly, tak by ti je taky může rozodit.dost bab o tom psalo, že pak třeba měli zpoždění a tak. ale za zkoušku nic nedáš a pak uvidíš, jak to je u tebe ![]()
@Anonymní No tak hlavně aby bylo vše v pořádku. Držim palečky, třeba tam bude už i
. No a s tím
, to chápu, že jsi odvázaná, mě bylo blbě až skoro do konce a nepomáhalo nic.
Ale zkus něco studenýho, někdy to zabere.
@Vladka23 nemáš jinou fotku?
Dva dny tu nejsem a koukám, kdo je tu novej a to jsi ty. ![]()
Zdravím po pár dnech. // máme pořád, ale na to že bych měla být tepre tak v 5 týdnu, se mi prsa nevlezou do podprsenky
mazec to je
Já u první byla jak prkýnko až do porodu a u druhýho jsem měla taky prsiska.
To byl muž rád. ![]()
Jo to ten můj si taky neztěžuje, hlavně když jsem mu řekla že ještě porostou. V úterý jdu tedy na gynekologii, uuuž aby to bylo. ![]()
Ahoj holky, tak od pátku si dělám testy a // pěkně sílí
Mám z toho radost, i když naše finanční situace nebude nejrůžovější ale i tak máme radost. Prsa mě bolí a taky trošku bříško… Zítra budu volat dr a domluvím se na první návštěvu
Ahoja před měsícem jsem si dělala testík a měla jsem dva testy falešně pozitivní
pak ms dorazila
sklamání snažíme se už o druhý mimí a zatím furt nic jo když to tak řeknu tak vlastně už o třetí druhý nedopadlo přestalo se vyvíjet v 10TT musela jsem na čištění a teďka se snažíme znova a furt mě pobolívá v podbříšku jak když to mám dostat ale už pochybuju že bych byla těhu uvidím zda ms když ne testnu testíkem při prvním těhu jsem celý první trimestr
bylo to šílený vše mi smrdělo zuby jsem si nemohla čistit jak mě nabíralo v druhým trimestru to přestalo a do konce těhu vše ok a nakonec se narodila dcerka:) co znám holky tak co blindili mají holčičky
snažilkám přeji at se brzy zadaří ![]()
@formelka Neboj to ti uteče. Hlavně at je vše ok. ![]()
@Erufka Já
do 8. měsíce a je to kluk. ![]()
Bolelo mě břicho, jako při ms… najednou jsem víc jedla asi už kolem 4tt… bolesti hlavy… suchý ruce (to sice nevím proč, ale právě čekám druhý a mám to zase) a všechno mě rozbrečí ![]()
@Erufkaa píše:
Ahoja před měsícem jsem si dělala testík a měla jsem dva testy falešně pozitivnípak ms dorazila
sklamání snažíme se už o druhý mimí a zatím furt nic jo když to tak řeknu tak vlastně už o třetí druhý nedopadlo přestalo se vyvíjet v 10TT musela jsem na čištění a teďka se snažíme znova a furt mě pobolívá v podbříšku jak když to mám dostat ale už pochybuju že bych byla těhu uvidím zda ms když ne testnu testíkem při prvním těhu jsem celý první trimestr
![]()
![]()
bylo to šílený vše mi smrdělo zuby jsem si nemohla čistit jak mě nabíralo v druhým trimestru to přestalo a do konce těhu vše ok a nakonec se narodila dcerka:) co znám holky tak co blindili mají holčičky
![]()
snažilkám přeji at se brzy zadaří
no je fakt, že mám kluka a nikdy jsem nezvracela…teď čekám druhý a neblindím…jéééžiš snad to nebude zase kluk ![]()