Jaké můžou být příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
13.9.12 20:02

Já se naštěstí taky nesnažila, u obou jsem otěhotněla hned. A kolik by jsi byla? No stejně doktor nejdřív nevidí nic, :roll: tak si tě pozve za týden to vidí bublinku :roll: :roll: tak za 14. dní a teprve vidí :srdce :mrgreen: : Takže máš pravdu, že je lepší být v klidu a pokud nemáš komplikace, nestresovat se tím. U holky jsem byla klidas ale u kluka jsem byla nerváček celých 9. měsíců a do 8. :poblion: :mrgreen: Fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 20:08

Neboj to chce špuntík a nepřijde nic. :mrgreen: :mrgreen:
Ne to byla sranda. Budu ti držet palečky jako petulííně, ta psala, že už čárečky má, tak uvidíš, že je to tam taky. Hlavně myslet pozitivně a věřit, to bude dobrý, a kdyby ne, tak já si myslím radši teď než potom něco špatně. ikdyž to nebude náš případ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 20:32

Já to všem přeji, ale tak nějak vím, že ty čárečky nejsou jistota, lehce se to může zvrhnout, sice jsem to sama nezažila, ale i to je důvod proč netestuji, nechci hned k doktorovi, ono, pokud příroda nechce :nevim:
Při prvním jsem otěhotněla tuším třetí měsíc, ale je fakt, že první jsem nalepila jednu náplast, pak jsem zapomněla, už jsme to nechali :lol: v tu dobu jsem ani nevěděla, co je to „ovulace“, nikdy jsem to moc neřešila a to nejsem nejmladší :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
181
13.9.12 20:39

To je pravda, že čím víc to člověk zkoumá a dumá nad tím tak nic a pak holky, který jsou na to šup ani neví jak. Já jsem naštěstí patřila k nim.
A já už taky přesluhuju jak říká manžel, prý to chce vyměnit za mladší. :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 20:46

Mě chlap řekl, že vyslal spermobijce, takže nemám stresovat, jdu to zaspat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
181
13.9.12 20:48
:pankac: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.12 21:00

Ted jsem koukala na tu svoji diskuzy, minulou a ono to bylo konec října, až listopad, tak je možný, že to vážně bude tím ročním obdobím, a jak začne být zima, tak se mi to opozdí. Tak jsem ted v klidu. :mrgreen:
Dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 10:20

Dámy, je to tam a žádný dušík, jsem po tom nočním nervování a prohlížení toaleťáku ráno načůrala do kelímku :mrgreen: :oops: Teď se modlit za zbytek, aby to dopadlo, nervy nekončí :zed: :mrgreen: Ale radost je veliká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
181
14.9.12 10:35

:potlesk: Tak vidíš, tak to velká gratulace. :kytka: Jojo, chce to to pozitivní myšlení a pak už to jde samo. :mrgreen: Takže jsi stejně nevydržela a testla? :mrgreen: :mrgreen: Tak ted dávat na sebe pozor, rozmazlovat se a bude to dobrý. Já jsem měla těhotenství ráda, protože jsem konečně mohla ty svý špíčky na něco svíst. To není pupek, to jsem těhotná. :) Určitě vše dobře dopadne, držím palečky. A najednu stranu vám holky jedny i závidím. No nic třeba mě to taky chytne :). Papa
Manžel věděl co dělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 13:58

Asi bych to i vydržela, ale aspoň bych věděla, že mi je zle od psychiky, čůrám z nastydnutí atd. Takhle mi je zle oprávněně :mrgreen:
Díky moc. Chlap zařval „jo“ a málem prokopl gauč, tak má asi radost :nevim: :mrgreen: ale ještě je před námi dlouhá cesta :think:

• Citovat
  • Upravit
181
14.9.12 14:22

Já bych to teda nevydržela. :mrgreen: Ale hlavní je že tam ty // byli. To věřím, že má radost. :lol: No začátek je nejtěžší, než se otěhotní (to už můžete přeskočit :) ) a pak už to utíká, tak uvidíš, že to bude dobrý. Je to sice ještě daleko, ale když ono to pak utíká. a ten dáreček na konci. ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9785.gif":http://www.celysvet.cz/…le/s9785.gif"
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 14:27

Jj, zrovna dneska jsem si říkala, že v noci spím moc hodin v kuse a chybí mi „prdíky“ a noční masáže bříška, o „krásném“ pocitu při kojení ani nemluvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
181
14.9.12 14:38

:lol: Moje děti naštěstí na prdíky, zuby a noční „nespání“ netrpěli, ale zase se mnou spí až do teď v posteli. 8o Holka z jedný strany a kluk z druhý. :) Dokoupili jsme při druhým do ložnice (mi spíme na letišti) ještě jednu postel a na tý spí manžel :mrgreen: No co by neudělal pro svou rodinku. :) Spíš rezignoval k vůli tomu řevu, když jsme první dávali do postýlky a u druhýho jsme to ani už nezkoušeli. A to mají velkej pokojíček. Ale tam si chodí jen hrát. :mrgreen:
Jó ale kojení, to je jiná. To bylo řečí u první, že kojení nebolí!!! Jo? Tak to je divný, že já ze začátku vždycky učůrávala. :mrgreen:
Ale je to i přes ty „starosti“ krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.9.12 15:22

Ahojky já jsem neměla žádné příznaky až teda na vynechanou menstruaci…možná jen vysoký tlak ale ten mám i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
14.9.12 15:38

Ahoj. A kolik jsi? tak taky gratulace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie