Problémové těhotenství sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10047
10.9.12 21:26

@Bambinka1 Magnosolv sem měla taky 1× denně ale měla sem po něm běhavku tak mi ho vysadili a nic jinýho mi nedali že prej to nepotřebuju. Což mi docela štve protože když začnu krvácet tak mi dost bolí břicho a dokonce teď když jen špinim tak mi eště bolí. Já ti tak závidim že už máš vpodstatě to nejhorší zasebou a určitě vydržíš do konce miminko se dopeče pěkně u maminky v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.9.12 21:34

Já v minulým těhu brala magnesko až do 38.týdne a pak sem teda mela problemy porodit, měla sem slabý kontrakce.Teda dle jich ja se kroutila jak žižala a to mam docela velkej prah bolestivosti.ale nemohla jsem se otevrit.ale nakonec se to po dvou dnech povedlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
11.9.12 08:31

Ahoj holky dobré ránko přeji opět z nemocnice včera v noci mě odvezla rychlá a zkuste hádat s čím ano s krvácením samo že teď momentálně nic už sem na palici tak si tu hezky pár dní poležim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.12 08:58

Tehulka001drz se, ted uz jsi pod dohledem. Tak odpocivej a dej vedet jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59415
11.9.12 09:04

@tehulka001 :( to je fakt šílený a co hematom je menší? alespon jsi pod dohledem i když v nemocnici ty dny neutíkají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.9.12 10:17

Jé tak to je mi strašně líto, v noci jsem nespala a ješte jsem na tebe myslela jak je.Tak se držte a at jste brzo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
11.9.12 10:17

No tak hematom má něco kolem 4×2 pokud to hematom byl jelikož pan doktor by na to krk nevsadil :cert: každopádně pořádně nevim jestli to vůbec hematom byl takže těžko říct ale někde tam ta potvora bude. Pod dohledem ani moc ne ráno sem nedostala ani prášky a sestra příde jednou za uherák něco štěkne a zase odejde :nevim: no jinak se tu o mě nezajmaj jen prej kdybych krvácela tak se mam ozvat. A opravdu to neutíká teď jsem tu na pokoji sama a asi se zbláznim co tady budu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.12 10:30

Me to teda strasne utikalo, ale byly jsme na pokoji tri. To je dobry, typicky cesky zdravotnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 10:53

Ahoj, tak já mám taky problém jménem hematom. ve 12tt krvácení a 2dny v nemocnici. Mimčo bylo ok a na utz malej hematom. Po týdnu měl ten malej hematom 8×1 cm takže téměř jako mimčo. No doktorka mi rovnou řekla že je to buĎ a nebo. Do toho ještě Nt 2,7 což je hraniční, ale že s tím hematomem mi plodovku nikdo brát nebude. Tak mi vzali krev na genetiku a ta naštěstí dopadla dobře. teď jsem v 18tt a ten klidovej režim mi už leze krkem. Doma 2,5 letá dcera - sice rozumná, ale štve mě, že s ní nemůžu nic podnikat. Včera jsem byla na kontrole. Bohužel tam nebyla moje doktorka a tahle ten hematom ani neměřila. mně se zdál trochu kratší. Důležitý ale je, že mimčo roste.
Tak se holky držte. Nervy jsou to děsný, ale musíme vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.9.12 10:56

Co dodat prostě typický český zdravotnictví. Já při prvním těhotenství ješzě bydlela v praze a zaregistrovala se do podolí protože mám celiakii a strašili mě předčasným porodem tak kdyby něco tak abych byla v dobrejch rukou. nakonec sem ještě přenášela ale 3 dny před porodem sem je uháněla že mi odtýká hnědá plodovka a jen se mě vždycky vysmály že ta neodtéká ale vyvalí se jak ze sudu, chodila jsem s vložkou a oni že nic. doktor na rizikový oddělení nepřišel 3 dny. a když pak už rupla tak že pode mnou bylo hnědý kolo tak nakonec začal šrumec a všichni měly prdel staženou aby to dobře dopadlo.holt bylo to mezi vánočníma svátkama tak asi byly všichni nějaký omámenný z purpury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 11:07

Proč je pro některý doktory problém vyšetřit vystrašenou ženskou, který se prostě něco nezdá. Je to přece jistější než se na to vykašlat a řešit pak třeba mnohem mnohem větší problém. Ježiš, vždyť ty děcka máme my ve svých tělech, takže když se nám něco nezdá, tak by to nikdy něměl brát na lehkou váhu. vždyť kdo zná moje tělo líp než já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.9.12 11:14

To jo to já taky říkám že by měly víc dát na těhotenskej instinkt. já když sem říkala že cejtím že je něco špatně tak na sebe se sestrou koukli a smály se že to je jen hysterie z porodu a z toho že přenáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.9.12 11:55

problémové těhu

Ahoj jsem po páté těhotná a nikdy jsem neměla takové problémi jako ted, jestli s těmito problémi máte skušenosti napište děkuji- Začalo to tím že v 6tt mi ho nemohly najít, následovala hospitalizace, našli ho až v 9tt, od 10tt sem krvácela, špinila a pořád dokola, v 17tt následovala hospitalizace a ošetření děložního čípku, vypálili mi na něm roztáhlé cévi, zjištěno změkčující se čípek a zkracování, následovalo povinné ležení, po týdnu sem mohla domu a ležet,23tt opět hospitalizace s velkým krvácením, zjištěno stenčení hrdla na 12mm, kapačky, léky, tablety na vkládání nesměla sem se hnout s postele, po 14dnech propuštěna domu ležet, každých 14dní kontrola u dr, nyní 30+2 otevřená na 2cm, je to asi 4dny co mi spadlo břicho dolu, zatím mimi prdelkou dolu stále a pořád, tak si tak říkám proč mi spadlo to břicho dolu už ted? Tvrdnutí mám od toho 23týdne, beru 6tablet magnesia, ascorutin, utrogestan, a začínám mít strach abysme to aspon do toho 36týdne doklepaly, prosím máte s tím spadnutím břicha někdo zkušenosti? já jsem to nikdy neměla. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
14.9.12 16:49

Ahoj holky tak už jsem doma dnes mi propustili ale asi po 2 hoďkách co sem byla doma tak sem opět začala krvácet ale do nemocnice nejedu když mi dnes dělali ultrazvuk tak mi řekli že tam teoreticky eště něco být může ale nic moc nevidí a v propouštěcí zprávě mam hematom 0 tak já už nevim asi už se zbláznim do nemocnice zpátky nechci i malej to teď dost prožíval že sem pryč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.9.12 16:52

Zdravím, prosím o radu..
V lednu jsem prodělala zamlklé těhotenství v 9tt, následovala revize. Od minulého týdne pozitivní těhotenský test, poslední měsíčky 16.8.2012. Vyšetření u dr. 12.9.2012 HCG 230, dnes vyšetření HCG 420 a hospitalizace pro podezření na mimoděložní těhotenství. Na utz nic není vidět, zítra prý budou další odběry, v neděli utz a pokud se nic neukáže na utz, tak laparoskopie v pondělí. Není na laparoskopii brzo? Četla jsem na různých diskuzích, že je to individuální a u někoho se to může ukázat déle. Nechci zbytečně podstoupit nějaký zákrok pokud není potřeba, žádné obtíže nemám. Prosím poraďte. Děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí