Žaloba o určení otcovství?

9.9.12 16:44

žaloba o určení otcovství ?

:think: Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když podám žalobu o určení otcovství, jak dlouho celí ten proces trvá a co vše je v něm zahrnuto? Nemůžu to nikde najít. Žalobu chci podat ihned po narození dítěte. Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
9.9.12 16:46

@labilniveverka Poraď se na OSPOD - tam Ti pomohou i se sepsáním návrhu k soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 16:50

Zkusím, děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.12 16:58

Ty se chces tahat po soudech???To je asi na hodne dlouho… :nevim: :nevim: :nevim: A proc zaloba o urceni otcovstvi???

• Citovat
  • Upravit
9.9.12 17:01

Nechci ale nic jiného mi nezbývá. Protože otec malé mi nechce podepsat otcovství a pracuje v zahraničí - to tady mám zůstat bez prostředků? a ještě to popírá :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.9.12 17:02

@labilniveverka A jeeee tak to chapu…A vy jste spolu nebo ne??Predpokladam ze asi nejste …To je od nej pekne hnnusny ze to popira..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 17:10

To je tak, když má ty svoje kamarády co mu něco nakukají a on se toho potom drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.12 17:12

@labilniveverka To je ono no a to je chyba a velka, kdyz se drzi kamosu…A jaktoze je v zahranici? Pracovne? Takze nejste spolu?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
9.9.12 17:18

Nejsme ani nebudeme, jj má tam práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.9.12 17:22

No nějakou dobu to asi trvat bude, ale tyhle věci by měly být vyřizovány rychleji než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 17:41

Fatin

Já jen aby se to netáhlo roky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.9.12 17:44

@labilniveverka To ne, to se neboj. A určitě kontaktuj co nejdříve příslušný úřad, tam Ti nejlépe pomůžou - mají s tím již zkušenosti (já mám jen ty „školní“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 17:45

Zkusím to OSPOD a začnu to řešit, mám rodit za dva dny tak ať mám vše nachystané. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.9.12 20:10

No, tak to máš co dělat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.9.12 21:29

Po podani zaloby (mam to za sebou) to muze trvat civilnimu soudu nekolik mesicu, nez Vas predvolaji a pak to muze protistrana treba 2× posunout (z duvodu nepritomnosti pravnika nebo otce), jak se to stalo nam, takze nakonec od podani zaloby do soudu to bylo 8-9 mesicu! :pocitac: A se zalobou se radsi obrat na pravnika, i kdyz je to drahe, ale aby si pak otec nevymyslel nejake figle, clovek nikdy nevi… Tak se drz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí