Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jejdamane tak dlouho :-/ já se právě bojím toho, že ho soudy v bělorusku hledat nebudou ale na jiné diskuzi mě jedna paní uklidila, že pokud tam pracuje na smlouvu tak se o to zajímat budou
tak doufám, že tam smlouvu má.
Ahojky, prosím vás..chci podat žalobu na otce svého dítětě, žili jsme spolu, ale nikdy nebyl schopný nechat se zapsat do rl dítěte. nakonec jsme se rozešli. o dceru se nezajímá, neplatí..prostě nic. otázkaja ale jak postupovat, paní na příslušném úřadě mě dost odbyla s tím, že pokud není v rl a nenaženu ho aby se nechal zapsat(i pod vyruzkou)takmám vlastně smůlu. osobne si myslím, že byla jen líná semnou cokoliv řešit. Tak ted nevim, zda tam mám jít znova a nenechat se opět odbýt..nebo mám opravdu smůlu.
Ahoj ludia, mam taky mensi dotaz. 21.10. mam prve jednanie na sude o urcenie otcovstva. Zalobu som podaval ja ako otec maleho. Ma niekto skusenosti ako to prebieha z tejto strany? Matka maleho je trosku odlisna od zien, ktore vsetci poznate a vsetky nase ustne dohody koncia tak, ze ona si mysli ze je to vyriesene a ze ona vlastne nechce aby maly vyrastal bez tatu, ale ja som ho za jeho pol roka zivota videl 6×. Priznam sa, ze jej neviem prist ani na meno, ale musim ju respektovat, lebo je maleho matkou. Je tam vela zleho teraz ale ona si svoje ciny neuvedomuje. Napr ked sa maly narodil a dal som fotky z porodnice na soc siet, tak si pockala az tam napise cela moja rodina a potom hodila koment „nevim cim se chlubis, stejne neni Tvuj.“ To je len pre uvedenie ako sa ma situacia, je toho o hodne vic. Samozrejme ked sa raz za cas vidime, tak povie na to, ze to bolo len tak naschval. Hlavna moja otazka teda je : ako to asi prebieha? mam si zobrat aj pravnicku? Mohol by som ju aj zdiskreditovat, ale to nechcem, ide mi v prvom rade o to, aby som maleho videl pravidelne a vybudoval si ku mne vztah. Do zaloby som uviedol, aby maly bol v opatere matky, vysku alimentov a ako casto ho chcem vidat. A prave z toho posledneho mam strach. Ak mi urcia jednou za 14 dni, tak som nahrany ![]()
Ja kdyz memu synkovi byli skoro 5.ruku, pani socialka na me uderila musel udat otce jinka bych prila o vsechny penize
.
V dubnu 2004 jsem udala otce meho syna.
A teprve po 3.letech se neco zacalo dit, a taky se to tahlo do roku 2009
.
A pak se delali testy DNA aby se jiatilo zda je jeho pravy otec nebo ne
.
Nastesti to vse vyhrala.
Jen me vadoli to tahani takove leta.
Drzim palecky
.