Problémy na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky mám ten názor, nezávidím ženský kolektiv, ani jako ženská o něj nestojím. Ale zeptám se, co to je,,vyučený pomocný kuchař" To existuje? Přece je člověk vyučený, tak je kvalifikovaný, nebo je nevyučený, tak je pomocný-pomocná síla ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
Taky mám ten názor, nezávidím ženský kolektiv, ani jako ženská o něj nestojím. Ale zeptám se, co to je,,vyučený pomocný kuchař" To existuje? Přece je člověk vyučený, tak je kvalifikovaný, nebo je nevyučený, tak je pomocný-pomocná síla ne?
Rekla bych, že to bude eckovy obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
to je na dva roky bez vyucniho listu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Rekla bych, že to bude eckovy obor.
A to je co? I původně nevyučený se může stát kvalifikovaným kuchařem, když je šikovný, má k tomu vztah, ale vyučit se pomocným, to jsem fakt ještě neslyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
A to je co? I původně nevyučený se může stát kvalifikovaným kuchařem, když je šikovný, má k tomu vztah, ale vyučit se pomocným, to jsem fakt ještě neslyšela.
No oni nejsou vyučení, ze by meli vyucni list. Jen absolvovali stredni skolu, asi na dva roky, a normalne ji ukoncili, ale ta skola neni s vyucnim listem. Ze se vyucili rikaji o sobe ti absolventi. Na takove obory chodi decka ze zvlastnich skol a zrejme propadlici, co vylezou ze sedmicky bez ukonceneho zakladniho vzdelani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem vyučený a mám dokončený základní vzdělání 9.třídu + 3 roky na tomto oboru s výučním listem.
- Citovat
- Upravit
@alun-ka píše:
Jsou to stravovací a ubytovací služby do kterých spadá i pomocný kuchař. Mohu dělat v restauraci v závodní kuchyni nebo dělat v hotelu.
- Citovat
- Upravit
A jejej, ženský kolektiv, to jsou slepice, sama jsem žena, ale raději dělat s chlapama, ti nic neřeší a je s nima domluva.Ja to mam s některými kolegyněmi taky tak, pomahala jsem, nabizela se, ale od te doby, co jsem zjistila, co jsou zač a udelaly podraz, na ně z vysoka a hledim si svého. Naštěstí mám docela fajn sefovou…tedy zatim
Takže rada zni, dupni si, nevychazej jim vstric a neboj, kdyz budeš chtit odejit, praci si najdeš, to oni spíš ztrati
Raději anonym, diky.