Problémy s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
28.12.11 10:53

Vzhledem k tomu že dcera má narozeniny a děláme oslavu tak to dost dobře nešlo.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.12.11 13:10

já bych je pozvala na jiný vikend :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
29.12.11 12:27

To by u nás nešlo, urazila by se a brečela jak se snaží a my si jí nevážíme.. Každopádně dorazila jen ona takže to celkem šlo, přežili jsme :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.12.11 13:40

tak to je moc :pocitac: co ji je potom, kdyz proste nechces, tak nechces, tak mekka bych zase nebyla :cert: vzdyt to zalezi jen a jen na tobe, takovehle vydirani by si mohla strcit nekam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 19:55

Tak jsem tu zase měla na návštěvě tchýni a od té doby nemůžu nic najít :zed:
Zrušila mi mnou zařízené systémy ukládání věcí s tím, že ONA to dělá lépe. Když jsem se ohradila, tak jen pokrčila rameny a pokračovala. Normálně mi přeorganizovala kuchyň (když jsem spala) a věci na přebalováku a v jeho okolí (to už jsem neměla sílu se hádat). Neměla bych na něm nic mít (měla jsem v rohu čistou plínu) :zed: To si nedovolí ani moje máma!!!
Taky jsem se dozvěděla, že máme špatnou ledničku, pračku, sporák, stůl, televizi… A proč to je špatné? Protože to je jiná značka než má ona :zed:
Nepomohlo nic po dobrém a ani po zlém.
Má to jediný přínos. Manžel mě skvěle zapírá a nenutí mě s ní mluvit.
Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
18305
1.1.12 20:07

Nemůžu než zopakovat, že poměrně velká část tchýní je asi fakt řízená Al-Kajdou… 8o
Na tvém místě bych se tchýně zeptal, jaké má pořadové číslo členské legitimace… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 13:23

Holky, ať žijí tchýně! Opravdu se snažím k ní mít dobrý vztah, ale to nejde. Manžel od ní po poslední návštěvě dovezl starou, použitou pánev, protože ta, co máme my je prý blbá :zed:
Teď mi dovezla očkovací látky pro nepovinné očkování. Prý to dávat nemusíme, ale bylo to neuvěřitelně drahé :zed: Nic z toho jsem nechtěla dávat, ale asi budeme muset :zed:
Malému dovezla štěrchátka a nezapomněla zopakovat, kolik peněz jí už stál. My víme, na všem nechává cenovky, abychom si to lépe uvědomili!
Nic od ní nechceme, ale nedá si říct. Moje mamka nám totiž taky pořád něco kupuje, tak se jí asi chce vyrovnat nebo já nevím.
Co s tím?

• Citovat
  • Upravit
24292
25.1.12 13:31

Očkovací látku? To by mě hráblo, co když nechci očkovat, skladovala ji správně? Díky Bohu, že mám tchýni 700 km a v cizině. Bez pasu tam mlaďoch nepojede a než mu ho vyřídím, budou mu aspoň tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 13:33
danyk píše:
Očkovací látku? To by mě hráblo, co když nechci očkovat, skladovala ji správně? Díky Bohu, že mám tchýni 700 km a v cizině. Bez pasu tam mlaďoch nepojede a než mu ho vyřídím, budou mu aspoň tři.

Je to doktorka, tak o skladování se nebojím. Ale štve mě, že to je něco, co jsem nechtěla dávat…

• Citovat
  • Upravit
3112
25.1.12 13:34

To si děláš srandu s tím očkováním ne? No to už je vrchol :pocitac: Prosím tě vzpamatuj se a neřiď se konečně podle ní :cert: To chceš svému dítěti fakt dávat nějaké očkování, které sama nechceš jen proto, že ti to tchýně dovezla a že to bylo drahé? Dupni si už trochu konečně, přerůstá ti totiž hlavu, jestli to nevidíš. Všechno jde po dobrém a ty jseš dobrák, ale odsud podsud. Takže si to s ní konečně vyříkej jako dospělá s dospělou a stanov si hranice, jinak se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.1.12 13:35
Anonymní píše:
danyk píše:
Očkovací látku? To by mě hráblo, co když nechci očkovat, skladovala ji správně? Díky Bohu, že mám tchýni 700 km a v cizině. Bez pasu tam mlaďoch nepojede a než mu ho vyřídím, budou mu aspoň tři.
Je to doktorka, tak o skladování se nebojím. Ale štve mě, že to je něco, co jsem nechtěla dávat…

To ti neřekla ani na co to očkování je?
Jako promiň ale proč by jsi musela dělat něco co vlastně nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
25.1.12 13:36
Anonymní píše:
Holky, ať žijí tchýně! Opravdu se snažím k ní mít dobrý vztah, ale to nejde. Manžel od ní po poslední návštěvě dovezl starou, použitou pánev, protože ta, co máme my je prý blbá :zed:
Teď mi dovezla očkovací látky pro nepovinné očkování. Prý to dávat nemusíme, ale bylo to neuvěřitelně drahé :zed: Nic z toho jsem nechtěla dávat, ale asi budeme muset :zed:
Malému dovezla štěrchátka a nezapomněla zopakovat, kolik peněz jí už stál. My víme, na všem nechává cenovky, abychom si to lépe uvědomili!
Nic od ní nechceme, ale nedá si říct. Moje mamka nám totiž taky pořád něco kupuje, tak se jí asi chce vyrovnat nebo já nevím.
Co s tím?

Odstřelit :mrgreen: moje tchýně dělala to samý, i když koupila chleba nezapomněla mi připomenout jak byl drahej, s věcma na mimi pravej opak, my koupili všechno špatně a draze a ona všechno nejlíp a nejlevnějc.....bud si zvykni a nebo jí fakt odstřel :mrgreen: a s tim očkováním, no tak to má babi blbý, pokud očkovat něco nechceš tak neočkuj, je to tvoje dítě, tvoje rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.1.12 13:37
Beru*Beru píše:
To si děláš srandu s tím očkováním ne? No to už je vrchol :pocitac: Prosím tě vzpamatuj se a neřiď se konečně podle ní :cert: To chceš svému dítěti fakt dávat nějaké očkování, které sama nechceš jen proto, že ti to tchýně dovezla a že to bylo drahé? Dupni si už trochu konečně, přerůstá ti totiž hlavu, jestli to nevidíš. Všechno jde po dobrém a ty jseš dobrák, ale odsud podsud. Takže si to s ní konečně vyříkej jako dospělá s dospělou a stanov si hranice, jinak se z toho zblázníš.
:palec: naprostý souhlas, pak ti bude ještě dyktovat co máš mimču dávat jíst nebo jak ho přebalovat ne? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 13:45

O stanovení hranic se snažím už 7 let. Ale co přišlo dítě, tak to je hukot. Podle ní jsem nejhorší matka pod sluncem (chci kojit jak dlouho bude chtít, nedávám čaj, látkuju) a podle toho se ke mně chová. Je dokonalá manipulátrka a je zvyklá, že je vše podle ní.
Mám strach, že když mu to očkování nenechám dát, tak mě obejde. Prostě mu to aplikuje sama proti přání mému i manžela. Jde o Rotarix a později ještě neštovice (nechci ani jedno, přijde mi to zbytečné).
A proč mu to chce dát? Protože manžel to měl a málem na to zemřel v kojeneckém věku. Chápu, ale nechápu, proč prostě neudělala to co vždy. Půl hodiny nám cpe svůj názor (Věty typu: to mu bude rok, to už kojit nebudeš. To mu budou čtyři měsíce, to už bude jíst mrkvičku… hážu za hlavu už dávno), my vše poslechneme a uděláme si to podle sebe… Tentokrát zvýšila kalibr. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 13:47
ConyELi píše:
Beru*Beru píše:
:palec: naprostý souhlas, pak ti bude ještě dyktovat co máš mimču dávat jíst nebo jak ho přebalovat ne? :zed:

To víš že diktuje. Co mu mám dávat jíst, co mám jíst já (nedodržuju ani jedno), že nemám dávat látkovky (taky nedodržuju).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová