Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elilen Že by výčitky svědomí? Nebo nechce třeba jen otravovat a čeká až se ozvou samy.Ja tomu taky nerozumím.
Ale v létě jsme se na tchyni po 2letech jeli podívat a ona mela sbaleno jako, že jede s námi k nám. No cumeli jsme s přítelem oba a ani neměli slov co jí na to říct, no a seděla už s náma v autě. Byla u nás týden, hrozně se jí u nás libylo, až jsem se lekla, že se bude chtít stěhovat. Slíbila, že se v srpnu ozve a přijede. Je konec listopadu a opět ani blbá smska!
Pořád lepší, než mít tchýni v bytě co druhý den, někdy i každý den
Já vím, že s tchánem našeho dvouměsíčního syna milují, je to krásné, ale zase mě to třeba už leze na nervy - ono se stává, že zrovna malý zaspí po krmení k večeru, tak chceme s přítelem „chvilku pro sebe“ a najednou zvonek
![]()
Rodiče přítele mám ráda, přesto bych volila mezi tímto extrémem a extrémem @StřeLenka zlatou střední cestu ![]()
@Anonymní píše:
Pořád lepší, než mít tchýni v bytě co druhý den, někdy i každý denJá vím, že s tchánem našeho dvouměsíčního syna milují, je to krásné, ale zase mě to třeba už leze na nervy - ono se stává, že zrovna malý zaspí po krmení k večeru, tak chceme s přítelem „chvilku pro sebe“ a najednou zvonek
![]()
Rodiče přítele mám ráda, přesto bych volila mezi tímto extrémem a extrémem @StřeLenka zlatou střední cestu
a to ještě doplním, že malý je z návštěvy rozjařený, jak ho nosí v náruči a pak mi po jejich odchodu řve a nechce zaspat, takže jejich návštěva mě jen vyčerpá a zaměstná na dalších pár desítek minut ![]()