Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia Taky mají štěstí na akční druhou babičku
teda ona by sama asi úplně akční nebyla, ale asi neumí říct ne ![]()
@ibis píše: Více
No jo, bramborové placky z plátu kamen, vidíš, na to jsem úplně zapomněla.
@Anonymní píše: Více
Nechápu proč anonym, tak skvělý a pravdivý názor ![]()
@Anonymní píše: Více
No Anonymní, zapiš si tenhle svůj výlev někam do deníčku a podívej se na něj, až budeš babka. Možná se podivíš, co jsi vyplodila. Možná už taky ledacos uvidíš jinak.
@Bubla Bůčková No to jsou ti hrdinové, co nadávají na boomery. Anonymně to jde nejlépe.
@boball píše: Více
Ale to není ani nemohouci, to je třeba pomoc s nastavením mobilu, odvést po operaci oka, dovézt na letiště, posekat trávník…někomu, kdo by mi na tři prosby řekl, že se mu to nehodí přijet hlídat kluka, bych už ani neodpověděla na telefon.
Moje babička vařila a pekla taky skvělě a vubec nikoho na jidle neomezovala, ani nás. Byla celý život obézní a zemřela v 55 letech. Prarodiče od manžela taky nějakou zdravou stravu neřešili, žili na bůčkové škvarkové dietě a nepárali se ani s nejakym štamprletem. Všichni čtyři prodělali rakovinu tlustého střeva a jejich děti mají závažné problémy s alkoholem. Myslím, že pokud ta starší generace žila otřesným životním stylem a stále se oni i jejich deri těší plnému zdraví, je to spíš velký štěstí než pravidlo
@Housenkaromca Tak boomer má být narozený cca mezi 1946-1964…tak to nejsem ![]()
@Bubla Bůčková píše: Více
No vidíš s mobilem mi zrovna syn bude pomáhat příští týden ![]()
@Venetia píše: Více
Možná to je ta výhoda synku, těm je to fuk, se vším se musí poprat manzelka, o tchyni nestojí stejně a tak máme zajede pomoct, taky idealka
![]()
@Venetia píše: Více
A já pomáhám taky to víš že jo…ani už se nesnažím ho udat, takze ani není odmítnutívlastně
. Jedna babička funguje a zbytek si už sednul/ poresi se…
Pokud se babička nezná k vnoučatům, nezná se ani ke svým dětem. Je tam žádný vztah mezi babickou a jejími dětmi, a tím pádem žádný vztah mezi babickou a jejími vnoučaty.
Nejspíš tato babička nefungovala už jako matka, když byly její děti malé, ale možná, že fungovat mohla, protože musela, ale jakmile její děti vylétly z hnízda, už pro ni neexistují. Je to divný, ale děje se to. Bohužel.
@andrasteia píše: Více
Kristovo voko… Přijde puberta a utrhnout se ze řetězu.