Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co vás sem přivedlo a proč sem chodíte?
Litovali jste někdy, že jste se registrovali?
Taky z nudy převážne a pokecat s lidma ve skupině. Občas mě štve, že tu ztrácím čas, kterej můžu využít líp
ale to je moje porucha ![]()
Proč jsem chodím? pro radu, nebo radím třeba já jiným. Z nudy tu nechodím, nemám čas se nudit, mám malé děti.
@malá_holka Kdyz mala spi a mam vse doma udelano, tak jdu proste sem.. ![]()
@Ketris píše:
@malá_holka Kdyz mala spi a mam vse doma udelano, tak jdu proste sem..
já sem jdu podvědomě, počíst co se řeší a spíš to bude závislost, jak nemám nic pořádnýho na práci.
Hlavne na politicke forum otevirat zaslepenym oci bolestivou pravdou.
Kdysi dávno, když jsme se snažili o dítko a hledala jsem tu rady a holky se stejným problémem…
No a jsem tu mnoho let a v uzavřenkách mám fajn holky…takže hlavně kvuli nim už…
@malá_holka píše:
Co vás sem přivedlo a proč sem chodíte?Litovali jste někdy, že jste se registrovali?
Chodim sem jen v tehotenstvi, protoze jsou tu zeny, ktere v tu chvili resi stejne problemy. Po porodu jsem se sem koukla asi jen 2×, bavi me to jen pod vlivem hormonu
. Nikdy jsem nelitovala, ale treba na koniku je mnohem pratelstejsi atmosfera. Tady je spousta *** co se chteji jen hadat a urazet ostatni, tam to v takove mire neni.
@Axlaranda píše:
Chodim sem jen v tehotenstvi, protoze jsou tu zeny, ktere v tu chvili resi stejne problemy. Po porodu jsem se sem koukla asi jen 2×, bavi me to jen pod vlivem hormonu. Nikdy jsem nelitovala, ale treba na koniku je mnohem pratelstejsi atmosfera. Tady je spousta *** co se chteji jen hadat a urazet ostatni, tam to v takove mire neni.
o tom koníkovi jsem to slyšela no, ale zdá se mi, že se to tu uklidnilo a lidi jsou míň na. raný ![]()