Proč chodíte na eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
14.3.18 18:12
@malá_holka píše:
s nadhledem mám pjoblém :roll:

já někdy taky. v tomhle je emimi dobrej tréning.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 18:20

Dnes už si tu chodím pro rady v diskuzích. Přivedla mě sem tragická událost v rodině.

• Citovat
  • Upravit
2594
14.3.18 18:27

Začala jsem sem chodit, když nám během těhotenství umřela holčička. I doteď jsem převážně v uzavřené skupině, ale občas si počtu a zapojím se i jinde. A nelituju ani náhodou, moc mi to pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
14.3.18 18:28
@Anna766 píše:
Tak to musíš být v rauši ne? :mrgreen:

No dyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.3.18 18:30

Chodím se tady odreagovat, je tady legrace, i pár rad jsem tady zužitkovala a kdybych litovala, tak sem nechodím.

• Citovat
  • Upravit
21112
14.3.18 18:31

Jo a našel jsem to tady přes gůgl. Kdysi dávno jsem do googlu zadal obrat kocour v troubě a první odkaz - tenkrát - byl na emimino :mrgreen: :mrgreen:

Tož mne to zaujalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 18:34
@heevi píše:
Začala jsem sem chodit, když nám během těhotenství umřela holčička. I doteď jsem převážně v uzavřené skupině, ale občas si počtu a zapojím se i jinde. A nelituju ani náhodou, moc mi to pomohlo :palec:

A jak se ta skupina jmenuje?

• Citovat
  • Upravit
12154
14.3.18 18:40

Před téměř dvanácti lety mě sem přivedla nuda na RD (zlaté spavé mimino) a pro rady a rozhled.
Dnes už jsem tu jen ze zvyku, setrvačnosti. Víc čtu než píšu. Ráda se potkám se svými oblíbenými kočkami, které obdivuji a kvůli jejich moudrosti a nadhledu si sem chodím odpočinout a načerpat sílu (BohunkaP, Gladys, Pudloslava, Anna766, RyBANA, Regina Hero, neumisa, laducha, Kočislava, Bersaba, Tiger-lily, a spousta jiných, které jsem nejmenovala.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.18 18:42

Jo a jestli jsem litovala, že tu jsem? Nevím. Možná asi ano ve slabé chvilce, kdy jsem dostala „kartáč“? Ale jakmile odezněla uražená ješitnost, přešla i lítost.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.18 18:43
@KalamityJohn píše:
Jo a našel jsem to tady přes gůgl. Kdysi dávno jsem do googlu zadal obrat kocour v troubě a první odkaz - tenkrát - byl na emimino :mrgreen: :mrgreen:Tož mne to zaujalo :think:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mám se ptát, co to bylo za diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
14.3.18 18:45

Začala jsem v těhotenství a teď, že jsem závislá na emiminu. ;) :( Jinak to tu mám ráda, nedělám si nic ani z kritiky, naopak, spíš si z ní hodně vezmu.Ale já nejsem ten typ, co si bere špatná slova na netu osobně a hroutim se z toho..Spíš se nad sebou zamyslím a pomáhá mi vidět pohled z druhé strany. Jinak, pokud si myslíte, že tu panuje nepřátelská atmosféra, tak běžte na vinted :mrgreen: Já tam prodávám hadry a občas kouknu do diskuse, co tam kdo píše a masakr, masakr :mrgreen: :mrgreen: Studentky se tam naváží do matek, jsou nejchytřejší, každou tam sejmou, nestačím se divit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.3.18 18:57

Baví mě to tu. Někdy se člověk zasměje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
14.3.18 19:02
@radúna píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mám se ptát, co to bylo za diskuzi?

imho gynda a holení, ale už se nepamatuju přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.18 19:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.18 19:10

Učím (zlepšuji) se tady toleranci k jiným názorům a životním postojům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová