Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:
s nadhledem mám pjoblém
já někdy taky. v tomhle je emimi dobrej tréning.
Dnes už si tu chodím pro rady v diskuzích. Přivedla mě sem tragická událost v rodině.
Začala jsem sem chodit, když nám během těhotenství umřela holčička. I doteď jsem převážně v uzavřené skupině, ale občas si počtu a zapojím se i jinde. A nelituju ani náhodou, moc mi to pomohlo ![]()
Chodím se tady odreagovat, je tady legrace, i pár rad jsem tady zužitkovala a kdybych litovala, tak sem nechodím.
Jo a našel jsem to tady přes gůgl. Kdysi dávno jsem do googlu zadal obrat kocour v troubě a první odkaz - tenkrát - byl na emimino
![]()
Tož mne to zaujalo ![]()
@heevi píše:
Začala jsem sem chodit, když nám během těhotenství umřela holčička. I doteď jsem převážně v uzavřené skupině, ale občas si počtu a zapojím se i jinde. A nelituju ani náhodou, moc mi to pomohlo
A jak se ta skupina jmenuje?
Před téměř dvanácti lety mě sem přivedla nuda na RD (zlaté spavé mimino) a pro rady a rozhled.
Dnes už jsem tu jen ze zvyku, setrvačnosti. Víc čtu než píšu. Ráda se potkám se svými oblíbenými kočkami, které obdivuji a kvůli jejich moudrosti a nadhledu si sem chodím odpočinout a načerpat sílu (BohunkaP, Gladys, Pudloslava, Anna766, RyBANA, Regina Hero, neumisa, laducha, Kočislava, Bersaba, Tiger-lily, a spousta jiných, které jsem nejmenovala.).
Jo a jestli jsem litovala, že tu jsem? Nevím. Možná asi ano ve slabé chvilce, kdy jsem dostala „kartáč“? Ale jakmile odezněla uražená ješitnost, přešla i lítost.
![]()
@KalamityJohn píše:
Jo a našel jsem to tady přes gůgl. Kdysi dávno jsem do googlu zadal obrat kocour v troubě a první odkaz - tenkrát - byl na emimino![]()
Tož mne to zaujalo
![]()
Mám se ptát, co to bylo za diskuzi?
Začala jsem v těhotenství a teď, že jsem závislá na emiminu.
Jinak to tu mám ráda, nedělám si nic ani z kritiky, naopak, spíš si z ní hodně vezmu.Ale já nejsem ten typ, co si bere špatná slova na netu osobně a hroutim se z toho..Spíš se nad sebou zamyslím a pomáhá mi vidět pohled z druhé strany. Jinak, pokud si myslíte, že tu panuje nepřátelská atmosféra, tak běžte na vinted
Já tam prodávám hadry a občas kouknu do diskuse, co tam kdo píše a masakr, masakr
Studentky se tam naváží do matek, jsou nejchytřejší, každou tam sejmou, nestačím se divit..
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Mám se ptát, co to bylo za diskuzi?
imho gynda a holení, ale už se nepamatuju přesně
Učím (zlepšuji) se tady toleranci k jiným názorům a životním postojům ![]()