Proč chodíte na eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
14.3.18 19:58
@Anna766 píše:
Je jen jediný Jak jsem k vnučce přišla.Odkaz nedám promiň, jsem na telefonu a z toho to neumím. :kytka:

oki, nevadí, zkusím to najít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.18 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.18 19:59
@Ketris píše:
@radúna BohunkaP je andel, byla prvni clovek, ktery mi pomohl se svymi nazory. Uprimne jsem se tu nesetkala s nekym tak moudrym jako ona :kytka: jsem rada, ze mi v tolika vecech pomohla.

:palec: Souhlasím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.3.18 20:03

@radúna Nápodobně :kytka:

Začala jsem sem chodit, když jsem prodělala ZT a snažila se najít, co se nám to vlastně stalo, a už jsem tu zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32585
14.3.18 20:15

Kdysi jsem se zaregistrovala kvůli jedný diskuzi, na kterou jsem tu náhodou narazila. Díky ní a ještě pak jedný jsem tu poznala fajn holky.
Teď sem chodim hlavně kvůli holkám ve skupině a číst občas nějaký diskuze. U kterých se někdy zbytečně nervuju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.3.18 20:33
@pe-terka píše:
lidi moc rádi hodnotí situace, které nezažili :think: Naprosto chápu, ře si další deníčky necháš v šuplíku :think:

A někteří si v tom přímo libují a vypadá to, že se i předhánějí, kdo kam hodí víc rad, o kterých ho. ínko ví :pocitac: :zed:

Chodím do jedné diskuse pravidelně a do uzavřenky a co mě nezajímá anebo o problému nic nevím, zásadně nelezu a nepíšu…

Před 13 lety jsem řešila kočárek a mimi a zůstala…

• Citovat
  • Upravit
20855
14.3.18 21:27

Těší mě, že jste na eMiminu našly radu nebo i kamarádky. Díky všem za věrnost, která trvá léta, ačkoliv nám děti rostou a rostou. :hug:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
14.3.18 21:31
@Anna766 píše:
Trochu jsem zalitovala když jsem vydala deníček. I když jsem se z toho potom vzpamatovala, dokonale mě to odradilo od toho vydat další i když jsem měla další už napsané.

Mrzí mě, že to tehdy byla po deníčkem divočina. :? Možná že teď po nějaké době a trochu i jiném osazenstvu by byl text přijímaný lépe. Ráda bych si přečetla, jak pokračuje váš příbeh - a určitě i řada těch, kteří se ocitli ve stejné situaci a potřebují se na ni podívat s nadhledem. Pokud budete mít chvilku a chuť… :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.3.18 21:37

Relax, odreagování a sem tam se tu najde někdo na pokec pro kterého „normální“ rodina nekončí u třetího dítěte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
14.3.18 21:39
@admin píše:
Mrzí mě, že to tehdy byla po deníčkem divočina. :? Možná že teď po nějaké době a trochu i jiném osazenstvu by byl text přijímaný lépe. Ráda bych si přečetla, jak pokračuje váš příbeh - a určitě i řada těch, kteří se ocitli ve stejné situaci a potřebují se na ni podívat s nadhledem. Pokud budete mít chvilku a chuť… :kytka:Monika

Děkuji za hezká slova, a vážím si jich, skutečně ano.Ale když dnes zabrousím na deníčky mám pocit že reakce jsou kolikrát ještě horší a rýpavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.3.18 22:24
@Anna766 píše:
Je jen jediný Jak jsem k vnučce přišla.Odkaz nedám promiň, jsem na telefonu a z toho to neumím. :kytka:

Teda, vyhledala jsem.. samé pěkné komentáře a najednou bum… 8o 8o Škoda, deníček to byl pěkný :)) Člověka to zamrzí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
14.3.18 22:31
@Macik.S píše:
Teda, vyhledala jsem.. samé pěkné komentáře a najednou bum… 8o 8o Škoda, deníček to byl pěkný :)) Člověka to zamrzí, no.

Děkuji :kytka: stane se, život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6840
14.3.18 22:46

@Anna766 Taky jsem přečetla a i slzička ukápla. A nedivím se, že už psát nechceš. Ty košťátka asi nepochopila, že je to příběh ze života. Člověk nikdy neví, co přijde. Já kdysi napsala taky 2 deníčky ze života. Nechala jsem je smazat, jelikož tolik kritiky, že jsem litovala, že jsem to nehodila do anonymu. Já se ani nedivím, že už tolik deníčky nejdou, když se tam seběhnou dokonalé slepice s dokonalým životem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
14.3.18 22:49

@vejilka děkuji :kytka: dobře to dopadlo(v rámci možností).Dcera je na VŠ a já jsem na ně pyšná, na obě dvě moje holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.18 08:19
@malá_holka píše:
Co vás sem přivedlo a proč sem chodíte? :think: Litovali jste někdy, že jste se registrovali?

chodim sem už fakt léta, poslední rok ale nestíhám. teď jsem tu, protože jsem jako ležák doma a je to jedno z mála míst, kdy jsem v kontaktu s lidmi - prac. mail, skype, fb a emimino :D jo a nelituju.. spoustu bab tu znam osobně a mam je fakt ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová