Proč chodíte na eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148986
14.3.18 19:22
@radúna píše:
Před téměř dvanácti lety mě sem přivedla nuda na RD (zlaté spavé mimino) a pro rady a rozhled.
Dnes už jsem tu jen ze zvyku, setrvačnosti. Víc čtu než píšu. Ráda se potkám se svými oblíbenými kočkami, které obdivuji a kvůli jejich moudrosti a nadhledu si sem chodím odpočinout a načerpat sílu (BohunkaP, Gladys, Pudloslava, Anna766, RyBANA, Regina Hero, neumisa, laducha, Kočislava, Bersaba, Tiger-lily, a spousta jiných, které jsem nejmenovala.).

Děkuju :kytka: ty jsi taky fajn holka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
14.3.18 19:22

Chodím sem kvůli sociálnímu kontaktu. Bylo pro mě jednodušší si sednout na sedačku s mastnou hlavou, tisícem hraček okolo a dítětem na hrudi, než se dát „do gala“, zavřít bordel do skříně a naučit kojit muže :lol: Někdy toho lituju, je to závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
14.3.18 19:24
@radúna píše:
Jo a jestli jsem litovala, že tu jsem? Nevím. Možná asi ano ve slabé chvilce, kdy jsem dostala „kartáč“? Ale jakmile odezněla uražená ješitnost, přešla i lítost. :D

Trochu jsem zalitovala když jsem vydala deníček. I když jsem se z toho potom vzpamatovala, dokonale mě to odradilo od toho vydat další i když jsem měla další už napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
14.3.18 19:25
@malá_holka píše:
Co vás sem přivedlo a proč sem chodíte? :think: Litovali jste někdy, že jste se registrovali?

Zjistit, kolik je tady útočných štěken, které bez problémů napadají každého, kdo požádá o pomoc. ;) (moc a hodně)
Ale původně jsem to založila před 7 lety, když jsem byla na mateřské, čerpala jsem tady hodně rad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 19:26
@Fikta píše:
Chodím sem kvůli sociálnímu kontaktu. Bylo pro mě jednodušší si sednout na sedačku s mastnou hlavou, tisícem hraček okolo a dítětem na hrudi, než se dát „do gala“, zavřít bordel do skříně a naučit kojit muže :lol: Někdy toho lituju, je to závislost.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: drsně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 19:27
@Anna766 píše:
Trochu jsem zalitovala když jsem vydala deníček. I když jsem se z toho potom vzpamatovala, dokonale mě to odradilo od toho vydat další i když jsem měla další už napsané.

dala bys mi odkaz nebo název prosím tě? :think: sliuju, že to bude bez komentáře :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.3.18 19:31

@Ketris člověk občas přispěje do diskuze, nebo si založí svoji a nakonec zjistí, že podle některých lidí jsem jen matka, která špatně vychovává děti, která si snad děti vyrábí pro obživu státem… A tak podobně. Už jsem byla tak naštvaná, že jsem admin. Psala, že chci svůj profil zrušit. Ale nebylo mě vyslyšeno. Nula reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
14.3.18 19:36
@MaminkaLucka píše:
@Ketris člověk občas přispěje do diskuze, nebo si založí svoji a nakonec zjistí, že podle některých lidí jsem jen matka, která špatně vychovává děti, která si snad děti vyrábí pro obživu státem… A tak podobně. Už jsem byla tak naštvaná, že jsem admin. Psala, že chci svůj profil zrušit. Ale nebylo mě vyslyšeno. Nula reakce.

Asi usoudili, že je škoda to rušit.
Mě tyhle názory akorát pobaví a schválně tyto útočnice provokuju, baví mě jak se vztekají:-)
Nesmíš si to brát osobně, je to pro ně ventil.(někde musí upustit páru) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
14.3.18 19:37
@malá_holka píše:
dala bys mi odkaz nebo název prosím tě? :think: sliuju, že to bude bez komentáře :mrgreen: :andel:

Je jen jediný Jak jsem k vnučce přišla.Odkaz nedám promiň, jsem na telefonu a z toho to neumím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.3.18 19:41
@Anna766 píše:

co se stalo, proč jsi to slízla? Btw. já jsme z podobných obav odmítla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
14.3.18 19:44
@pe-terka píše:
co se stalo, proč jsi to slízla? Btw. já jsme z podobných obav odmítla :think:

Tak znáš to, nelichotivé komentáře. Ale jak píšu, popřemýšlela jsem, něco si z toho vzala a rozhodla se že další dva nachystané už nevydám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.3.18 19:47
@Anna766 píše:
Tak znáš to, nelichotivé komentáře. Ale jak píšu, popřemýšlela jsem, něco si z toho vzala a rozhodla se že další dva nachystané už nevydám.

lidi moc rádi hodnotí situace, které nezažili :think: Naprosto chápu, ře si další deníčky necháš v šuplíku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
14.3.18 19:49
@pe-terka píše:
lidi moc rádi hodnotí situace, které nezažili :think: Naprosto chápu, ře si další deníčky necháš v šuplíku :think:

Radši ano. Protože ty zbylé dva měly pojednávat o ještě více bolavých věcech a já nejsem sebemrskač abych to dávala všanc, a zrovna tady. Jednou stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.3.18 19:54
@Anna766 píše:
Radši ano. Protože ty zbylé dva měly pojednávat o ještě více bolavých věcech a já nejsem sebemrskač abych to dávala všanc, a zrovna tady. Jednou stačilo.

cítím to stejně. Když svěříš něco, co tě bolí, a dočkáš se odsouzení, pohrdání. To hodně zamrzí.
Některým to dojde, až sami dostanou životní lekci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
14.3.18 19:55

@radúna BohunkaP je andel, byla prvni clovek, ktery mi pomohl se svymi nazory. Uprimne jsem se tu nesetkala s nekym tak moudrym jako ona :kytka: jsem rada, ze mi v tolika vecech pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová