Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
Před téměř dvanácti lety mě sem přivedla nuda na RD (zlaté spavé mimino) a pro rady a rozhled.
Dnes už jsem tu jen ze zvyku, setrvačnosti. Víc čtu než píšu. Ráda se potkám se svými oblíbenými kočkami, které obdivuji a kvůli jejich moudrosti a nadhledu si sem chodím odpočinout a načerpat sílu (BohunkaP, Gladys, Pudloslava, Anna766, RyBANA, Regina Hero, neumisa, laducha, Kočislava, Bersaba, Tiger-lily, a spousta jiných, které jsem nejmenovala.).
Děkuju
ty jsi taky fajn holka ![]()
Chodím sem kvůli sociálnímu kontaktu. Bylo pro mě jednodušší si sednout na sedačku s mastnou hlavou, tisícem hraček okolo a dítětem na hrudi, než se dát „do gala“, zavřít bordel do skříně a naučit kojit muže
Někdy toho lituju, je to závislost.
@radúna píše:
Jo a jestli jsem litovala, že tu jsem? Nevím. Možná asi ano ve slabé chvilce, kdy jsem dostala „kartáč“? Ale jakmile odezněla uražená ješitnost, přešla i lítost.
Trochu jsem zalitovala když jsem vydala deníček. I když jsem se z toho potom vzpamatovala, dokonale mě to odradilo od toho vydat další i když jsem měla další už napsané.
@malá_holka píše:
Co vás sem přivedlo a proč sem chodíte?Litovali jste někdy, že jste se registrovali?
Zjistit, kolik je tady útočných štěken, které bez problémů napadají každého, kdo požádá o pomoc.
(moc a hodně)
Ale původně jsem to založila před 7 lety, když jsem byla na mateřské, čerpala jsem tady hodně rad:-)
@Fikta píše:
Chodím sem kvůli sociálnímu kontaktu. Bylo pro mě jednodušší si sednout na sedačku s mastnou hlavou, tisícem hraček okolo a dítětem na hrudi, než se dát „do gala“, zavřít bordel do skříně a naučit kojit mužeNěkdy toho lituju, je to závislost.
@Anna766 píše:
Trochu jsem zalitovala když jsem vydala deníček. I když jsem se z toho potom vzpamatovala, dokonale mě to odradilo od toho vydat další i když jsem měla další už napsané.
dala bys mi odkaz nebo název prosím tě?
sliuju, že to bude bez komentáře
![]()
@Ketris člověk občas přispěje do diskuze, nebo si založí svoji a nakonec zjistí, že podle některých lidí jsem jen matka, která špatně vychovává děti, která si snad děti vyrábí pro obživu státem… A tak podobně. Už jsem byla tak naštvaná, že jsem admin. Psala, že chci svůj profil zrušit. Ale nebylo mě vyslyšeno. Nula reakce.
@MaminkaLucka píše:
@Ketris člověk občas přispěje do diskuze, nebo si založí svoji a nakonec zjistí, že podle některých lidí jsem jen matka, která špatně vychovává děti, která si snad děti vyrábí pro obživu státem… A tak podobně. Už jsem byla tak naštvaná, že jsem admin. Psala, že chci svůj profil zrušit. Ale nebylo mě vyslyšeno. Nula reakce.
Asi usoudili, že je škoda to rušit.
Mě tyhle názory akorát pobaví a schválně tyto útočnice provokuju, baví mě jak se vztekají:-)
Nesmíš si to brát osobně, je to pro ně ventil.(někde musí upustit páru) ![]()
@malá_holka píše:
dala bys mi odkaz nebo název prosím tě?sliuju, že to bude bez komentáře
![]()
Je jen jediný Jak jsem k vnučce přišla.Odkaz nedám promiň, jsem na telefonu a z toho to neumím. ![]()
@Anna766 píše:
co se stalo, proč jsi to slízla? Btw. já jsme z podobných obav odmítla ![]()
@pe-terka píše:
co se stalo, proč jsi to slízla? Btw. já jsme z podobných obav odmítla
Tak znáš to, nelichotivé komentáře. Ale jak píšu, popřemýšlela jsem, něco si z toho vzala a rozhodla se že další dva nachystané už nevydám.
@Anna766 píše:
Tak znáš to, nelichotivé komentáře. Ale jak píšu, popřemýšlela jsem, něco si z toho vzala a rozhodla se že další dva nachystané už nevydám.
lidi moc rádi hodnotí situace, které nezažili
Naprosto chápu, ře si další deníčky necháš v šuplíku ![]()
@pe-terka píše:
lidi moc rádi hodnotí situace, které nezažiliNaprosto chápu, ře si další deníčky necháš v šuplíku
Radši ano. Protože ty zbylé dva měly pojednávat o ještě více bolavých věcech a já nejsem sebemrskač abych to dávala všanc, a zrovna tady. Jednou stačilo.
@Anna766 píše:
Radši ano. Protože ty zbylé dva měly pojednávat o ještě více bolavých věcech a já nejsem sebemrskač abych to dávala všanc, a zrovna tady. Jednou stačilo.
cítím to stejně. Když svěříš něco, co tě bolí, a dočkáš se odsouzení, pohrdání. To hodně zamrzí.
Některým to dojde, až sami dostanou životní lekci ![]()
@radúna BohunkaP je andel, byla prvni clovek, ktery mi pomohl se svymi nazory. Uprimne jsem se tu nesetkala s nekym tak moudrym jako ona
jsem rada, ze mi v tolika vecech pomohla.