Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky odkud objednavate kosmetiku pro miminka a jakou?? A co se tyce plenek, ubrousku..? Chci nejakou stranku kde to mohu objednavate pravidelne kazdy mesic. Muze tam byt i mleko, kasicky apod.
Co se tyce kosmetiky, moc se mi libi znacka HRISTINA prirordni, u prvni jsem pouzivala od justu…plenky nakupuju v akci, to same ubrousky
@Dasa23 dekuji to neni uplne pro me ale pro znamou ktera se moc nekam nedostane a chce pravidelne objednavat aby to mela az domu, ja koukala na feedo ze vsude vidim jak maminky reklamuji jak objednavaji velke krabice piskot presnidavek plinek ale nekdo tu zas pise ze to tam maji predrazene tak nevim,,, proto se ptam
Na feedo.cz kupuji pampers, kosmetiku většinou sebamed, prikrmy taky mají
Je potreba si pohlidat akce a nakoupit pak v akcich do zasoby treba
@young.mommy Objednávala jsem vždy na feedo.cz pleny a kosmetiku. A vždy jsem měla balík druhý den doma. Mám dojem, že když se objedná do 14h tak expedují ještě ten den. ![]()
Nakupuji na prodeti.cz, je to levnější než feedo, za každý nákup máte 200 kreditů na další, dále každý měsíc je možné použít slevový kód na 100,–, pokud se nakoupí za 1000, potom jsou často pleny v akci atd
Nobilis. Beru tam kosmetiku pro malého i pro sebe. Jsem nadmíru spokojená.