Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Člověče i jsem litovala, že jsem sem vlezla, protože občas se tu člověk dočká akorát kritiky. Bohužel!
@malá_holka Z nudy, když mám čas. Je tu hodně zajímavých diskuzí, sama se občas na něco zeptám. Ale člověk musí hodně hledat, je tu strašně moc blbostí a přiznávám, že občas se mi jen z názvu diskuze zvedne kufr, když některé řeší intimní problémy ![]()
@MaminkaLucka píše: Člověče i jsem litovala, že jsem sem vlezla, protože občas se tu člověk dočká akorát kritiky. Bohužel!
jojo kritika vládne světu ![]()
Pobavit se a rozšířit si obzory. A trénovat se v trpělivosti ![]()
Nelitovala, ale občas se musím hodně držet, abych neztratila nadhled. ![]()
@KalamityJohn píše:
Kvůli češtině
Tak to musíš být v rauši ne? ![]()
Hm, mě sem dovedly zdravotní obtíže, které se tu řešily v diskuzích. Emimino mi vyjelo jako odkaz po zadání mých potíží do googlu. Takže jsem četla a četla, i související diskuze. No a teď sem chodím dívat se na diskuze, která mě zaujme, tak si počtu. Chodím sem pro relax i pro radu.
@růžový achát píše:
Chodim sem za lidma, popovidam si o vecech, ktere mne bavi, s holkama i chlapama je tady sranda napříč věkovým spektrem napříč celou ČR a neřeší se tady jen děti. Manžel je po cele dlouhe dny v praci, mam rada lidi. Stiham cist i psat mezi dennima povinnostma a zabavou diky mobilu. Takže zdravím všechny fajn lidi![]()
Zaregistrovala jsem se když jsem kvůli zdravotnímu stavu musela přestat pracovat.Do toho přišlo do rodiny nové miminko, tak pro rady.
Nudím se při kojení nebo když malá spí a ještě nemůžu usnout. Chodím i na „koníka“, ale je to tam přemoudřelé hejno dokonalých matek. To už radši tohle, i s trolly.
Chodim sem konverzovat taky s nekym jinym nez s ditetem a manzelem, pozdraveni prodavacky do toho nepocitam ![]()
@pe-terka píše:
Pobavit se a rozšířit si obzory. A trénovat se v trpělivosti
Nelitovala, ale občas se musím hodně držet, abych neztratila nadhled.
s nadhledem mám pjoblém ![]()