Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,začalo to cca před půl rokem,když jsem začala chodit plavat se synem do bazénu.Nejdřív chřipka která se táhla 14 dní,pak dalších 14 dní zvracení hlenů.Doktor mi napsal nějaké kapky na žaludek a bylo to v pohodě.Občas se mi ještě udělalo nevolno od žaludku.Ale před 2 měsícema se to rozjelo.Nejdřív angína-antibiotika,cca 2 týdny pak klid.Jenže ouvej,zápal plic-antibiotika,po 14 dnech po kontrole se zápalem plic opět chřipka,zvracení a opět antibiotika,jelikož mi nic nezabíralo.Doktor mě poslal na ORL,aby mi udělali stěry,rentgen dutin a opět nic.V pondělí jdu opět k doktorovy kvuli výsledkům krve a nevim co bude.Už mi je zase blbě od žaludku a bolí mě opět v krku.Po 3 týdnech,co jsem byla zdravá.
Od té doby,co tohle všechno začalo,je mi pořád zima.Doma je 25 st. a já chodím ve svetru a v teplých ponožkách.Jsem stále unavená,večer bych šla spát klidně v 7 hodin.A do toho občas bolest hlavy.
Doktor mi na to řekl,že je to tím počasím a tím jak je tělo oslabené těma nemocema,které jsem prodělala.
Ale mám strach,aby to nebylo něco vážnějšího a nepřišlo se na to pozdě ![]()
Je možné,aby mi doktor napsal nějaké kompletní vyšetření,aby se vyloučilo vše?
Ahoj,
taky bývám opravdu hodně často nemocná, tento rok jsem měla už několik angín, týden trvající horečky a pod… Jsem náchylná od malička… prostě pořád na hromádce… Pokaždé něco jinýho, i se zažíváním mám problémy, akorát teda nezvracím naštěstí…
Myslím, že by tě měl dr. poslat určitě taky na imunologii na nějaký injekce, nebo léky na zvýšení imunity a taky se nechat vyšetřit jestli nejsi na něco alergická…
Jestli bereš často antibiotika, tak už tělo nemůže být skoro vůbec odolný a pořád se to vrací… myslím, že na té imunologii, by měli fakt pomoct, teda spoléhám na to i já, protože se tam taky chystám.. ![]()
Já musím zaťukat, že tohle se mě netýká, ale švagrová byla v podstatě dva roky nonstop marod, teploty, bolest hlavy, občas nevolnost. Pomohla až čínská medicína. Vyzkoušela všechno. Ale asi to měla spíš psychický, nikdy jí nic nezjistili. Byla na všech vyšetření, i CT apod.
chelsea.aa píše:
Ahoj,taky bývám opravdu hodně často nemocná, tento rok jsem měla už několik angín, týden trvající horečky a pod… Jsem náchylná od malička… prostě pořád na hromádce… Pokaždé něco jinýho, i se zažíváním mám problémy, akorát teda nezvracím naštěstí…
Myslím, že by tě měl dr. poslat určitě taky na imunologii na nějaký injekce, nebo léky na zvýšení imunity a taky se nechat vyšetřit jestli nejsi na něco alergická…
Jestli bereš často antibiotika, tak už tělo nemůže být skoro vůbec odolný a pořád se to vrací… myslím, že na té imunologii, by měli fakt pomoct, teda spoléhám na to i já, protože se tam taky chystám..
Já jdu právě k dr. v pondělí kvuli výsledkům krve.Prý se pak uvidí a že mě nejspíš pošle na imunologii.Tak jsem zvědavá.Já která měla 1× do roka lehkou chřipku jsem teď totálně hotová. ![]()
a nejsi třeba oslabená kojením…jako vyčerpané tělo…kolegyně to takhle po koju měla
ja jsem nemocna porad, jsem zvykla
ale takhle vycerpava kojeni, ja byla uplne hotova, jak jsem prestala, byla jsem zase clovek
Ja pokud muzu tak za sebe doporucuju koupit si hlivu ustricnou a pojidat ji.
Zacla jsem pred 3 lety a od te doby jsem mela jen jednou 2denni rymu,jinak nic.
A to jsme marodila jinak celkem casto. ![]()
Štítná žláza v pořádku,už nekojím,váha je furt na stejno 70kg.Takže nevím.No uvidim,co mi řekne v pondělí doktor.
Známá říkal,že byla taky furt nemocná a fiúrt unavená a zmrlá a pak jí nakonec našly rakovinu.
Tak se docela bojím.Nevim,jak se rakovina projevuje a nebo jak se dá zjistit.Moje babička a její manžel,můj děda na rakovinu umřeli.Děda na rakovinu plic(a to nekouřil) a babička na rakovinu jater(a to nepila).
Ahoj, nesmíš myslet na takové věci. Popisovala jsi nemoci jako, že máš angínu atp…takže máš prostě oslabenou imunitu…takhle se jistě rakovina neprojevuje a většinou rakovina se neprojevuje vůbec, alespoň z počátku…jinak k tomu kojení…nemyslela jsem, že kojíš teď, ale že jsi jistě kojila a vyčerpala si tělo…chce to posílit imunitu, zkus třeba wobenzym, pokud na to věříš, nebo i tu hlívu, jak tu někdo psal, nebo třeba lactobacily, ty posí střevní mikrofloru a imunita vždy souvisí se střevem. A hlavně hlavu vzhůru, protože jak známo, stres imunitu ničí!!! Nevím, kolik Ti je let, ale babička s děděm jistě byli starší, když onemocněli…i když věk dneska nic neznamená
no vidíš, příčina odhalena, rakovina to není, jak jsi strašila. A kde Ti ho našli, v krku? Na stafylokoka je naprosto vynikající lichořeřišice, kup si v lékárně kapky
jo a stafylokoka, jsi klidně mohla chytit v tom bazénu, nechceš nechat testovat i syna?
Ano,měla jsem ho v krku.
Myslíš si,že by to mohl malej chytit?