Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maty Juzka píše:@topazio píše:
Už jsem ho nahlásila. [/citajs
jsem holkaTo je jedno.
Jsi troll.
@inkakřivák píše:
@topazio Takových primitivních blbecku je tady dvanáct do tuctu. Ráda bych nahlásila adminovi. Jen nějak na telefonu netuším kde.
chceš na prohlídku?
ona je gynda dost lukrativní, v porovnání s některými obory např. psychiatrií opravdu hooooodně lukrativní…takže zájem o ní je, co by nebyl
je to chirurgický obor, takže vyhovuje těm co jsou chirurgicky laděni, a zase to není velký obor…takže myslím že gynekologů celkem ani do budoucna nebude nedostatek…
na rozdíl od pediatrů…zubařů…psychiatrů a dětských psychiatrů…v nejednom regionu i praktiků… ![]()
@Betty MacDonald píše:
@inkakřivák @topazio Dnes je to tu samý pako. Asi nuda.
Já jsem tu byla 5 minut ráno a teď jsem přišla až večer. Asi dostali vycházky z Bohnic.
@Bábrdl píše:
Moje kamarádka, která dělá na III. interně jedné nemocnice, což je kód pro takovou lepší LDN (teď jsou kovidárium,) tak mi řekla, že ona nemá v práci skoro žádnou radost, ale jen málokdy hrozí, že něco pokazí. A porodník, že má samou radost, ale jednou nohou je furt v krminále.
jistě ono ty porody…dobrý dobrý dobrý a opět dobrý a pak bum, z vteřiny na vteřinu jde o jeden nebo dva životy a lítáte jak na hadru a kape z vás pot…v dnešní době žádná legrace
porodníci nejsou jednou, ale spíše oběma nohama v kriminále…už z podstaty toho co se tam děje
když umře babička na LDN, které je 90…tak se řekne, ano, věk se naplnil, nedalo se nic dělat
když se stane u porodu katastrofa, tak i když se nedalo nic dělat tak se to vyšetřuje, jde k soudu a prostě jste jednou nohou v kriminále neustále, i když odvádíte zcela excelentní práce…tak to s těma porody prostě chodí…a jinak to není a nebude
@topazio píše:
Já nejsem pán.
@admin troll
Dobrý večer,
děkuji za upozornění. Pána/paní je zablokovaný/á. =)
Hezký den ![]()
Terka
¨
@Borrealis píše:
@Bábrdlona je gynda dost lukrativní, v porovnání s některými obory např. psychiatrií opravdu hooooodně lukrativní…takže zájem o ní je, co by nebyl
je to chirurgický obor, takže vyhovuje těm co jsou chirurgicky laděni, a zase to není velký obor…takže myslím že gynekologů celkem ani do budoucna nebude nedostatek…
na rozdíl od pediatrů…zubařů…psychiatrů a dětských psychiatrů…v nejednom regionu i praktiků…
Zrovna o zubaře bych se teda nebála ![]()