Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@topazio píše:
To ty urážíš. Kdyby si byla doktorka, tak se takto nechováš.
kdyby jste byl lidský člověk, taak víte o světě plných dětí a nemocných pánů, jako jste vy ![]()
@inkakřivák píše:
Tak už ne gynekolog?
jsem obojí, jsem nadčlověk, vystudoval jsem všechno co jde ![]()
@Maty Juzka píše:
kdyby jste byl lidský člověk, taak víte o světě plných dětí a nemocných pánů, jako jste vy
Já nejsem pán.
@admin troll
@inkakřivák píše:
Tak už ne gynekolog?
Vždyť je to troll. Děti mají prázdniny a nudí se. ![]()
@Maty Juzka píše:
jsem obojí, jsem nadčlověk, vystudoval jsem všechno co jde
Dobrá komedie. ![]()
@topazio píše:
Vždyť je to troll. Děti mají prázdniny a nudí se.
já jsem učitel a mám prázdniny a nudím se, žena hudruje jak hadr ![]()
@inkakřivák píše:
Presne z tohoto důvodu si tuhle specializací vybral známý. Ale po pár letech vycouval. Při jednom porodu mu téměř vykrvácela matka, prý se to občas stane a je to děsivé, říkal, že to bylo jako když vytahnes špunt z láhve. No dopadlo to dobře, bohudiky, ale odešel z oboru. Udělal si jinou specializaci. Takže odpověď,,aby mohl koukat na pipiny" beru jako žert.
Moje kamarádka, která dělá na III. interně jedné nemocnice, což je kód pro takovou lepší LDN (teď jsou kovidárium,) tak mi řekla, že ona nemá v práci skoro žádnou radost, ale jen málokdy hrozí, že něco pokazí. A porodník, že má samou radost, ale jednou nohou je furt v krminále.
@Maty Juzka píše:
mam radsi horory
@Bábrdl píše:
Moje kamarádka, která dělá na III. interně jedné nemocnice, což je kód pro takovou lepší LDN (teď jsou kovidárium,) tak mi řekla, že ona nemá v práci skoro žádnou radost, ale jen málokdy hrozí, že něco pokazí. A porodník, že má samou radost, ale jednou nohou je furt v krminále.
my slovo
![]()
@Maty Juzka píše:
já jsem učitel a mám prázdniny a nudím se, žena hudruje jak hadr
před chvílí jsi byl gynekolog, teď jsi učitel a ve skutečnosti montuješ kabeláž nebo chodíš na učňák
@Bábrdl Jo, proto je třeba v Americe problém, že porodnictví nikdo moc nechce dělat. Platí si obrovské pojistné, protože cokoliv se stane, okamžitě žaloba. I když se narodí dítě s vrozenou vadou, která se třeba vůbec nedá předem zjistit.
NA To krvácení jsem se ptala kamarádky PA. A říkala, že je to opravdu děsivý pohled. A že vlastně ta matka může být v pár minutách mrtvá. Říkala, že prostě tohle riziko je, a buď to ten doktor ustojí nebo odejde.
A celý život jsem měla gynekologa a vypadal jako mladý George Clooney. Úžasný doktor, rodil mi obě děti. Teď mám lékařku, a je fajn. Šikovná, ochotná, příjemná.
@stinga píše:
před chvílí jsi byl gynekolog, teď jsi učitel a ve skutečnosti montuješ kabeláž nebo chodíš na učňák
je mi 50 let, už nechodím, chodí ke mě ženy zadarmo, které chcou, nevim co provadim ale jsou pak spokojené, jako kdyby měli nový život, kdyby zemřeli a znovu se narodili, jako vy boubelátka moje, chcete se stavit? ![]()