Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@erenza ahoj delala jsem v oboru pro gynekology co se tyce antikoncepce a nastroju a dost jsem jich znala a jednoho se na toto zeptala odpovedel mi ze si myslel ze bude uzasny denne videt tisic hezkych kundicek ale co pry nedomyslel je ze kdyz mu prijde nemyta zenska po x detexh ze to pak za tn vyhled pry stoji
no klasicky chlapi nez neco domyslej ![]()
@Riky69 píše:
Jsme na toto téma měli debatu s mým chlapem nedávno a řekl mi, že právě proto, aby mohli celý den koukat na pipiny, teda jen jeho názor nic víc
.
Tak presne toto mi povedel histy znamy gynekolog kdyz jsem v teto oblasti pracovala dodavala jsem na gynekologii zbozi od nitrodeloznich telisek atd.
@erenza mně přijde naprosto nechutný celý zdravotnictví, je jedno jestli gynda, kožní nebo chíra, všude se nějakej ekl najde. Motivaci doktorů nechápu, ale holt jsou potřeba stejně jako popeláři a hovnocucáři ![]()
@aspagi píše:
@erenza ahoj delala jsem v oboru pro gynekology co se tyce antikoncepce a nastroju a dost jsem jich znala a jednoho se na toto zeptala odpovedel mi ze si myslel ze bude uzasny denne videt tisic hezkych kundicek ale co pry nedomyslel je ze kdyz mu prijde nemyta zenska po x detexh ze to pak za tn vyhled pry stojino klasicky chlapi nez neco domyslej
A to se nezmínil o plných čekárnách důchodkyň… Tenhle to asi vážně moc nedomyslel ![]()
@Petule030 píše:
A to se nezmínil o plných čekárnách důchodkyň… Tenhle to asi vážně moc nedomysl:mrgreen:
Hele netusim jestli to myslel v legraci nebo fakt vazne psali jsme si pres skype ale pote dodal ze je to velmi siroky chirurgicky obor ![]()
A co deformace z povolání? Je tu hnějaká, co se s nimi potkává i mimo ordinaci, jaké mívají? ![]()
@ncc1701 jo tak to by me taky zajimalo treba vzdy vysetreni pred sexem ne? ![]()
@Gina108 píše:
@erenza mně přijde naprosto nechutný celý zdravotnictví, je jedno jestli gynda, kožní nebo chíra, všude se nějakej ekl najde. Motivaci doktorů nechápu, ale holt jsou potřeba stejně jako popeláři a hovnocucáři
asi tu motivaci ani nepotřebují a berou to spíš jako své poslání ![]()
popelářem snad chtěl bý každý malý kluk a někomu se to prostě splnilo
no a hovnocucářům tahle práce nejspíš zbyla ![]()
No já ymmyslím, že chlap to dělají, aby se podívali, ale spíš jsem přemýšlela, co k tomu vede ženský
ty co pracují v porodnicích, s miminkama, ty chápu, ale co vede ženskou k tomu, stát se obvodní gynekoložkou? ![]()
@slavuska1 píše:
No já ymmyslím, že chlap to dělají, aby se podívali, ale spíš jsem přemýšlela, co k tomu vede ženskýty co pracují v porodnicích, s miminkama, ty chápu, ale co vede ženskou k tomu, stát se obvodní gynekoložkou?
Finanční motivace. Atestaci mohou získat snad jen v nemocnici..a taky spousta těch, kteří v nemocnici částečně pracují mají vlastní soukromé ordinace. Ty si zřizují, protože finanční ohodnocení lékařů v nemocnicích je bída..Takže začínají v nemocnicích na gynekologicko-porodnických klinikách a mnohdy končí v soukromých ordinacích (jak muži, tak ženy)
Určite je v tom hlbší záujem, inak na gynekológiu treba naozaj silný žalúdok - staré frndy sú to najmenej, horšie sú zákroky ako potraty, hysterektómia vaginálne a pod.
@Anonymní píše:
Ex moji sestrenice byl gynekolog a vybral si to proto, ze mu prijde krasny povolani privadet deti na svet, on je porodnik. Rozhodne ne kvuli tomu, aby cucel na pipiny, rozhodne je lepsi zamereni gynekolog nez proktolog ci patolog.
Inko kvuli sestrenici
moc hezky nazor!!!
Nazory typu, ze chteji cucet na pipiny, mi opravdu prijdou na hlavu postavene ![]()
Ja napriklad mam vzdy gynekologa JEN chlapa, nesnasim gynekolozky, jsou mnohem mene citlive nez muz gynekolog.
Kamarád mého manžela je gynekolog, v současné době porodník, jeho maminka byla primářkou porodnického oddělení (v jiné nemocnici než on pracuje), takže asi proto. Každopádně mimo jiné se zabývá na vědecké úrovni neplodností.
@Taminka Taky jsem vždy chodila ke chlapovi. Přijde mi, že mají odstup. tím, že nemají frndu.
Já mám teda gynekoložku a je fakt suprová. Jako doktor i jako člověk. I ta předchozí co jsem měla byla opravdu dobrá.
No já nevím, na druhou stranu žena jako gynekolog se zase dokáže více vcítit do daného problému, protože si tím mohla sama projít.
Jinak odpověď proč chlapi dělají gynekologa..těžko říci. Rozhodně si nemyslím, že by jim šlo o to, mít denně před očima ix roztažených nohou…no ale co si budeme povídat, pokud jim tam přijde sexy slečna, tak se nějaké té „zkažené“ myšlence neubrání..pořád jsou to chlapi ![]()