Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám kamarádku a má v rodině mladého gynekologa- přes 30 let, a říkala, že jako to těch pipinách si to myslí, nabuzení chlapiska
že u něho víc převážilo dělat s těhotnou ženou, jakože zrození témata okolo, porody atd.. to je ta smetánka a to méně zabavné, jakoko výtoky atd. je u toto, jako všechna práce…
Tak nějak se vyjádřil..
Osobně si myslím, že je chlap, že se podívá i nepracovně, ale jako, že tam jde jenom kvůli pipinám, si myslím, že je fakt hloupý názor ![]()
@Slečna Ferka jj, taky mi gynekologové přijdou šetrnější než gynekoložky. Možná je to tím, že to mají jinak, tak jsou opatrnější, protože nemají vlastní zkušenost.
jinak v USA dělají porodníky většinou „přistěhovalci“, protože je to velmi rizikové odvětví kvůli výši odškodného za špatně vedený porod…
Příspěvek upraven 17.07.14 v 15:12
@erenza protoze je to jeden z chirurgickych oboru a pro chlapy jak delany, tedy operativa, k tomu zbytku se stejne dostanou az mnohem pozdeji. A obor si voli az po medicine defacto tim kam nastoupi. ![]()
@Riky69 píše:
Jsme na toto téma měli debatu s mým chlapem nedávno a řekl mi, že právě proto, aby mohli celý den koukat na pipiny, teda jen jeho názor nic víc
.
Nevím, co je lákavého na,,pipinách" starších dam a důchodkyň, popřípadě nějakých nepřizpůsobivých občanek, apod… V tom si myslím, že to není.
Já taky dělala sestru na urologii a kdo by čekal oddělení plné mladých svalnatých mužů, tak by se spletl.
@erenza
Jednoho gynekologa jsem se na to jednou zeptala ![]()
A bylo mi řečeno, že když se měli přihlašovat na specializaci tak všechno už bylo plné a poslední místa byly na gynekologii a porodnictví. Tak se napsal prý tam, páč jinde už nebylo místo ![]()
Nevim jestli si dělal srandu, nemám představu zda-li to tak opravdu chodí, každopádně měl u toho kamenný výraz a jen lehký náznak smířeného úsměvu
Tak nevim… ![]()
@LLin píše:
takovýho jsem měla u porodu![]()
ses styděla roztáhnout nohy, co ![]()
@Malaga neymslim ze muzes tak brzy volit, hodne dlouho musis delat oboji ![]()
Podle mého každý, kdo medicínu studuje zodpovědně tak už k lidskému tělu přistupuje jinak a gynekologie je jeden z mnoha oborů. Každý se chce zaměřit na něco jiného. To by si se mohla třeba zeptat proč studují gynekologii ženy, jestli jsou všechny lesbičky…
@erenza píše: … Proč jde chlap studovat gynekologii? … Jasně, po základce jdou na nějakou střední zdrávku, tam specializace žádná, pak na vejšku, tam už ale vybírají během studia obor, ne? …
(Myslím, že většina z budoucích doktorů i doktorek jde nejdřív na gympl a pak na medicínu.) Říkají si, že je skvělé koukat na nahé ženské a být ženami všeho věku obdivováni.
Gynekolog je jeden z mála oborů, kde lze potkat zdravého pacienta (těhotná s normálním těhotenstvím).
A gynekologie ke chirurgický obor. Myslím si, že se stále má za to, že muž zvládá chirurgický obor lépe, protože má potřebnou sílu, zatímco žena ne.
@quinny tak ale právě že si vyzkoušíš obojí a pak se rozhodneš. Pokud vím, tak dřív se začínalo porodnictvím a pak až gyndou (ta byla jakože složitější).Deska je to třeba už s těma kolečkama a specializacema jinak. ![]()
Na poradnách v porodnici jsem chytla mladého krásného pana doktora. Když mi hrabal mezi nohy, napadlo mě totéž. Co z toho má. Ale tak on už musel o iluze o ženském těle přijít ještě za dob studií, tak už je to asi jedno. ![]()
Ne, věřím tomu, že doma se ke svým partnerkám nechovají jako lékaři, tedy když ji zajedou rukou mezi nohy, nenapadne je zkoumat čípek…
@Malaga jsem to spatne pochopila ![]()
@Jankap i kdyz vetsina je o sikovnosti predevsim, tak s tou silou je to bohuzel nekdy realita, treba neni hezky pohled videt mladou gyn jak zapasi treba s klestemi ![]()
@lucindaluckatá píše:
ses styděla roztáhnout nohy, co
no vzhledem k tomu, že jsem zvyklá na starýho nic moc gynekologa, tak roztáhnout nohy před mladým pěkným 30tníkem nebal žádný med-no ale jen ze začátku, v největších kontrakcích by mě bylo jedno i kdyby to byl brad pitt ![]()
@74paja píše:
@Anael NO vidíš a PROČ jsi šla dělat sestru na urologii?![]()
Protože jsem původně byla na interně a tam mě to strašně nebavilo, chtěla jsem nějaký chirurgický obor, mohla jsem si vybrat z neurochirurgie a urologie. Ledviny mě táhly víc. Bavilo mě to