Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nevím, já prostě nemám tělo stroj a někdy tyhle opožděně, urychlení MS jsou… A asi se Teda tolik nepozoruju abych si byla jistá kdy a jak moc mě bolí prsa..
Ak máš TT negatívny, tak to asi tehotenstvo nebude. V období MS by už mala byť aspoň slabá čiarka. Skôr mi to príde ako vsugerované, uvidíš, MS čochvíľa dorazí ![]()
To je tezko rict zalezi kdy si mela ovulaci ![]()
Já měla poslední ms 23.12 a test jsem měla jasně pozitivní 31DC fakt silné //.. podle mě duch by tam měl být
V den menstruace může být negativní. Já měla poprvé negativní ještě asi 3 nebo 4 dny po termínu a teprv po týdnu byli 2 čárky..
@Katka372 Opravdu? Tak to jsem zvědavá. MS stále nikde, ani bolest v podbřišku žádná (obvykle ji mívám vždy před MS). Jen ten bílý hlen. Dnes 32. den zkusím další test.
@karamela82 mě tedy bolely hodně ty prsa, ale test mi to ukázal až trochu později.
Tak dnes 32. den test opět negativní. Počkám 2 dny a opět testnu.
Mimochodem jsem si včera ráno i dnes ráno měřila bazální teplotu a výsledek byl oba dny 37,5C, což mi přijde vyšší. Před menstruací je takto vysoká?
Tři měsíce se snažím otěhotnět, zatím bezúspěšně. Poslední menstruace mi začala 27.12.2019. Cyklus mám vždy pravidelný po 30ti dnech. Dnes je to 31. den a menstruace nikde. Pokaždé 7 dní před menstruací mě začala bolet prsa a bolest přestala vždy s příchodem menstruace. Tentokrát mě však prsa vůbec nebojejí, ani trošičku, což mě zaráží. V pátek (29. den) jsem si odpoledne udělala 2 těhotenské testy od Dr. Max - oba negativní. Zítra si udělám další, kdyby to bylo v pátek moc brzy. Dále 3 dny pozoruji bílý hustý hlen, což se mi také nikdy nestalo. Mohla bych být těhotná. Máte stejné zkušenosti?