Proč nekojím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
9.12.13 15:54
@K-Black píše:
@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.
souhlas, zrovna dneska jsem to psala do jednoho tématu, ty řeči o hyperaktivitě mě pokaždé rozesmějí, mám dojem že hyperaktivní je každé druhé děcko v herně a na hřišti, místo aby matky uznaly že mají pěkného spratka se kterým si neví rady a je pohodlnější to neřešit. ADHD je diagnoza ne omluva ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
9.12.13 15:55

@Almira-Alm Ale tohle je něco jinýho, kojila jsi… že to pak z nějakého důvodu (slabé mlíko, či co) zkrachovalo, je něco jinýho a je to pochopitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
9.12.13 15:56
@martulkasloník píše:
souhlas, zrovna dneska jsem to psala do jednoho tématu, ty řeči o hyperaktivitě mě pokaždé rozesmějí, mám dojem že hyperaktivní je každé druhé děcko v herně a na hřišti, místo aby matky uznaly že mají pěkného spratka se kterým si neví rady a je pohodlnější to neřešit. ADHD je diagnoza ne omluva ;)
:mrgreen: taky souhlasím… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.12.13 15:56

@martulkasloník Taky mi přijde, že se kupa mamin chlubí tím, že mají dítě s postižením (hyperaktivita) :roll: Místo aby byly rády, že mají živé zdravé dítě a vychovaly si ho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.12.13 15:57

@avm3 I tak jsem byla označena za sobeckou matku co nekojí kvůli svému pohodlí ;) Nicméně je mi to fuk, sláva Hippu!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 15:59
@tamata píše:
já nechápu ani tvrzení, že si dotyčná nechce zkazit prsa. Protože když se někomu během těhotenství zvětší o x velikostí a pár týdnů po porodu zase splasknou, tak už je ani nekojení nezachrání :lol:

no já se vždycky snažím nevěřícím kojícím kamarádkám vysvětlit že já dala mnoho tisíc za umělko a kdybych fakt chtěla mít hezký kozy tak radši kojím a pak ty prachy dám za plastiku. takto budu mít svoje věšáky furt a ještě jsem bez pěněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.12.13 16:02

@Almira-Alm Jak si zastavila laktaci? Já odsávám mléko už z porodnice - malej se nepřisál. Malýmu teď budou tři měsíce a už mi to odsávání začíná vadit. Připadám si jako kráva :). To se zastavuje práškama nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.12.13 16:02

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
9.12.13 16:03

@Almira-Alm TAk pro mě sobecká nejsi… mě fakt vadí to, co jsem viděla u těch dvou známých - chystali si výbavu už tak, že budou dávat UM i když nevěděli, co bude… ani nezkusily kojit…
Jako pochopím nějaký velký psychický blok a tak… ale to je podle mě hrstka případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.12.13 16:04

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 16:07
@klarisk píše:
@martulkasloník tak držím palce ať to vyřešíš aby tě to „nežralo v hlavě“ :) Myslím si že je lepší to mít vyřešené takhle dopředu, nedovedu si představit že bych to řešila při příjmu když jsem raději moc nemluvila abych se nepob… jak mi bylo z kontrakcí zle :)

dík, no přiznám že když jsem našla poz. test tak jsem se nezalekla porodu ale kojení, hned mi naskočilo"bože zase kojošikana"..až takto mě dokázala laktační liga dostat do kolen že už 7 měsíců žiju s tím jak říct dr. že nechci kojit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.12.13 16:22
@martulkasloník píše:
dík, no přiznám že když jsem našla poz. test tak jsem se nezalekla porodu ale kojení, hned mi naskočilo"bože zase kojošikana"..až takto mě dokázala laktační liga dostat do kolen že už 7 měsíců žiju s tím jak říct dr. že nechci kojit. :nevim:

Rict nechcu kojit :lol:
Ja to zase zkusila tentokrat to slo lepe i nadejne to vypadaloy a jsme zase na UM :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 16:29

@kattkka říct řeknu, ale jak jsem psala min. stránku, jen nevím jak začít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.12.13 16:32

@martulkasloník : ja bych to normalne reklazadne ofuky kolem toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.12.13 16:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...