Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@K-Black píše:souhlas, zrovna dneska jsem to psala do jednoho tématu, ty řeči o hyperaktivitě mě pokaždé rozesmějí, mám dojem že hyperaktivní je každé druhé děcko v herně a na hřišti, místo aby matky uznaly že mají pěkného spratka se kterým si neví rady a je pohodlnější to neřešit. ADHD je diagnoza ne omluva
@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm Ale tohle je něco jinýho, kojila jsi… že to pak z nějakého důvodu (slabé mlíko, či co) zkrachovalo, je něco jinýho a je to pochopitelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
souhlas, zrovna dneska jsem to psala do jednoho tématu, ty řeči o hyperaktivitě mě pokaždé rozesmějí, mám dojem že hyperaktivní je každé druhé děcko v herně a na hřišti, místo aby matky uznaly že mají pěkného spratka se kterým si neví rady a je pohodlnější to neřešit. ADHD je diagnoza ne omluva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník Taky mi přijde, že se kupa mamin chlubí tím, že mají dítě s postižením (hyperaktivita)
Místo aby byly rády, že mají živé zdravé dítě a vychovaly si ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 I tak jsem byla označena za sobeckou matku co nekojí kvůli svému pohodlí
Nicméně je mi to fuk, sláva Hippu!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:
já nechápu ani tvrzení, že si dotyčná nechce zkazit prsa. Protože když se někomu během těhotenství zvětší o x velikostí a pár týdnů po porodu zase splasknou, tak už je ani nekojení nezachrání
no já se vždycky snažím nevěřícím kojícím kamarádkám vysvětlit že já dala mnoho tisíc za umělko a kdybych fakt chtěla mít hezký kozy tak radši kojím a pak ty prachy dám za plastiku. takto budu mít svoje věšáky furt a ještě jsem bez pěněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm Jak si zastavila laktaci? Já odsávám mléko už z porodnice - malej se nepřisál. Malýmu teď budou tři měsíce a už mi to odsávání začíná vadit. Připadám si jako kráva
. To se zastavuje práškama nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm TAk pro mě sobecká nejsi… mě fakt vadí to, co jsem viděla u těch dvou známých - chystali si výbavu už tak, že budou dávat UM i když nevěděli, co bude… ani nezkusily kojit…
Jako pochopím nějaký velký psychický blok a tak… ale to je podle mě hrstka případů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk píše:
@martulkasloník tak držím palce ať to vyřešíš aby tě to „nežralo v hlavě“Myslím si že je lepší to mít vyřešené takhle dopředu, nedovedu si představit že bych to řešila při příjmu když jsem raději moc nemluvila abych se nepob… jak mi bylo z kontrakcí zle
dík, no přiznám že když jsem našla poz. test tak jsem se nezalekla porodu ale kojení, hned mi naskočilo"bože zase kojošikana"..až takto mě dokázala laktační liga dostat do kolen že už 7 měsíců žiju s tím jak říct dr. že nechci kojit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
dík, no přiznám že když jsem našla poz. test tak jsem se nezalekla porodu ale kojení, hned mi naskočilo"bože zase kojošikana"..až takto mě dokázala laktační liga dostat do kolen že už 7 měsíců žiju s tím jak říct dr. že nechci kojit.
Rict nechcu kojit ![]()
Ja to zase zkusila tentokrat to slo lepe i nadejne to vypadaloy a jsme zase na UM
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka říct řeknu, ale jak jsem psala min. stránku, jen nevím jak začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník : ja bych to normalne reklazadne ofuky kolem toho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit