Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Heřmanka88 píše:
@klarisk Ještě je na miminu jedna, taky dost dobrámysim, že ji snad zkládala Marťulka Sloník
Jmenuje se tuším Nemám ráda kojení. Tam se taky vyřádíš
nene tu jsem nezakládala já, ale jsem tam taky členka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@klarisk no jdu 17. 12. ale možná to nechám na leden, zatím je čas. uvidím, hry na kojení nechci zkoušet, dělá se mi zle jen z představy že mě zase budou v porodce trápit sestry a malou mi zase vyhladoví tak jak první holku jen aby mě rozkojili. ještě živě si pamatuju jak mi rvaly prsa až jsem měla modřiny, hrozná kojosekta
tak hele teta - koukej to rozseknout teď ať máš klid na vánoce! Žádný odkládání nebo se budeš zbytečně stresovat. Nebo @K-Black a já to snad vyřídíme za tebe
No a kdyby náhodou něco tak neboj, ten prášek ti nenarvou pokud nebudeš chtít. PS zjisti si příbalové info na súkl - já kdysi na hyperprolaktemii brala i parlodel jenže ten se snad na zástavu bere více dní než jednorázová dávka - a při vícedenním užívání je to sviňstvo, já to tehdy ani jedno nedobrala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@K-Black až v březnu, je čááás
jéžiši to ji napíšem knihu ne jen dopis ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
jéžiši to ji napíšem knihu ne jen dopis
to jo, snad se ještě do té doby nerozhodne rodit doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk doma néééé, neblázněte nejsem sebevrah a vrah:-)) máte pravdu, řeknu to té dr. rovnou, doufám že mě neodpálkuje jako s tím epidurálem že je čas to řešit, nevím jaký čas, už jedu 7. měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník tak jo, věříme ti!
a hlaš se!
ba ne, vím že je těžké vybočit z řady a dohodnout to, ale dáš to. Je to tvé tělo a tvé rozhodnutí takže to ber tak, že jí to prostě oznámíš a ona jako dr ti poradí co k tomu potřebuješ, jestli s tím má problém je to její problém a předsudky, né tvoje. Kdybys měla jít na operaci a nepodepsala souhlas tak taky neříznou i kdyby věděli že to dopadne špatně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo, já s tím smířená jsem, jak jsem psala nemám problém ventilovat své rozhodnutí okolí, všichni ví už od období dcery že kojení beru jako „zlo“ a že kojit nikdy nechci, všichni s tím počítají vč. rodiny, v porodnici si myslím mít problém nebudu, rozhodně se nenechám tak vynervovat jako u malé kojosektou, pošlu je zfleku do háje, jen ta gyndařka je teď problém, nevím jak začít na téma nechci kojit, pak už to půjde samo, vysypují jí svoje důvody a neexistuje nic co by mě donutilo názor změnit, jen prostě nevím jak na to navést řeč:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník,, Dobrý den",, Dobrý den, jak se cítíte?„,,Noo. Fyzicky je mi dobře ale začínám mít velký strach z toho jak se na mě budou v porodnici tvářit až jim řeknu, že nebudu zkoušet kojit“… A pak už to nějak usmlouváš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník Aha,tak neva, ale pamatuju si tě odutd
Proto jsi mi byla tak sympatická, že jsi se nenechala zničit kojošikanou a dělala sis a děláš tak jak uznáš za dobré ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veras82 píše:
@quinny pomohla, jenze nakonec jsem mela absces, prso mi rezali, spalili a ja uz kojit nemohla. Jsem mela „stesti“ na doktory :-/ takze nakonec byl maly kojeny jen mesic. Chtela jsem hrozne moc, jenze nekdy holt clovek nic nenadela.
to me mrzi
ale svedomi mas ciste a vic jsi delat nemohla nic si nevycitej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník me nejak unika smysl proc bys to chtela dopredu resit s gyndr? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk píše:
to jo, snad se ještě do té doby nerozhodne rodit doma
to zvládnem taky, mám nové šicí stroje tak ji i zašiju kdyby něco, hlavně nepropadat panice ![]()
- Citovat
- Upravit
@quinny píše:a proč bych neměla? i epidurál chci hlásit dopředu, je potřeba odběry krve, nevím ale přijde mi to normální říct už dopředu ať mi to napíše třeba i ona do průkazky. taky se chci zeptat kam mám jít rodit, jestli risknout tu šílenou porodku kde je šikana těch pár dnů a stát si za svým nebo rovnou zkusit jinou, chtěla jsem jít rodit do Opavy ale hodně mi teď okolí říká že je to stejný všude že to je v podstatě fuk kam půjdu, že sekta je to všude
@martulkasloník me nejak unika smysl proc bys to chtela dopredu resit s gyndr?
@Almira-Alm píše:
@martulkasloník,, Dobrý den",, Dobrý den, jak se cítíte?„,,Noo. Fyzicky je mi dobře ale začínám mít velký strach z toho jak se na mě budou v porodnici tvářit až jim řeknu, že nebudu zkoušet kojit“… A pak už to nějak usmlouváš
no to jde, no nějak to prostě usmlouvám ten přístí týden, prostě tam půjdu a řeknu jí to nějak, ještě nevím jak ale asi normálně že je tu tento problém, toto moje rozhodnutí a hotovo, ať mi poradí co a jak, jak se to řeší, kde je lepší jít rodit apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník protoze to tve gyndr muze byt vcelku jedno, ale chapu, jsou zeny co maji vetsi potrebu sverovani lekarum a jakehosi „posveceni“ vlastniho nazoru. ![]()
Myslim ze sekta ue hodne prehnany vyraz. ![]()
Kdyz jsi tak jista v kramflecich tak to muzes nahlasit na prijmu sama a neverim ze se najde tolik otrlych co by te premlouvali, tim spis kdyz jsi druhorodicka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit