Proč nekojím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
9.12.13 22:12

@K-Black až v březnu, je čááás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 22:13
@Heřmanka88 píše:
@klarisk Ještě je na miminu jedna, taky dost dobrá :D mysim, že ji snad zkládala Marťulka Sloník :) Jmenuje se tuším Nemám ráda kojení. Tam se taky vyřádíš :D

nene tu jsem nezakládala já, ale jsem tam taky členka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.12.13 22:26
@martulkasloník píše:
@klarisk no jdu 17. 12. ale možná to nechám na leden, zatím je čas. uvidím, hry na kojení nechci zkoušet, dělá se mi zle jen z představy že mě zase budou v porodce trápit sestry a malou mi zase vyhladoví tak jak první holku jen aby mě rozkojili. ještě živě si pamatuju jak mi rvaly prsa až jsem měla modřiny, hrozná kojosekta :zed:

tak hele teta - koukej to rozseknout teď ať máš klid na vánoce! Žádný odkládání nebo se budeš zbytečně stresovat. Nebo @K-Black a já to snad vyřídíme za tebe :) No a kdyby náhodou něco tak neboj, ten prášek ti nenarvou pokud nebudeš chtít. PS zjisti si příbalové info na súkl - já kdysi na hyperprolaktemii brala i parlodel jenže ten se snad na zástavu bere více dní než jednorázová dávka - a při vícedenním užívání je to sviňstvo, já to tehdy ani jedno nedobrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.12.13 22:29
@martulkasloník píše:
@K-Black až v březnu, je čááás :mrgreen:

jéžiši to ji napíšem knihu ne jen dopis :roll:

• Citovat
  • Upravit
459
9.12.13 22:37
@K-Black píše:
jéžiši to ji napíšem knihu ne jen dopis :roll:

to jo, snad se ještě do té doby nerozhodne rodit doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 22:43

@klarisk doma néééé, neblázněte nejsem sebevrah a vrah:-)) máte pravdu, řeknu to té dr. rovnou, doufám že mě neodpálkuje jako s tím epidurálem že je čas to řešit, nevím jaký čas, už jedu 7. měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.12.13 22:59

@martulkasloník tak jo, věříme ti! :) a hlaš se! :) ba ne, vím že je těžké vybočit z řady a dohodnout to, ale dáš to. Je to tvé tělo a tvé rozhodnutí takže to ber tak, že jí to prostě oznámíš a ona jako dr ti poradí co k tomu potřebuješ, jestli s tím má problém je to její problém a předsudky, né tvoje. Kdybys měla jít na operaci a nepodepsala souhlas tak taky neříznou i kdyby věděli že to dopadne špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 23:11

Tak to jo, já s tím smířená jsem, jak jsem psala nemám problém ventilovat své rozhodnutí okolí, všichni ví už od období dcery že kojení beru jako „zlo“ a že kojit nikdy nechci, všichni s tím počítají vč. rodiny, v porodnici si myslím mít problém nebudu, rozhodně se nenechám tak vynervovat jako u malé kojosektou, pošlu je zfleku do háje, jen ta gyndařka je teď problém, nevím jak začít na téma nechci kojit, pak už to půjde samo, vysypují jí svoje důvody a neexistuje nic co by mě donutilo názor změnit, jen prostě nevím jak na to navést řeč:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
10.12.13 04:51

@martulkasloník,, Dobrý den",, Dobrý den, jak se cítíte?„,,Noo. Fyzicky je mi dobře ale začínám mít velký strach z toho jak se na mě budou v porodnici tvářit až jim řeknu, že nebudu zkoušet kojit“… A pak už to nějak usmlouváš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.12.13 07:25

@martulkasloník Aha,tak neva, ale pamatuju si tě odutd :D Proto jsi mi byla tak sympatická, že jsi se nenechala zničit kojošikanou a dělala sis a děláš tak jak uznáš za dobré ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.13 10:15
@Veras82 píše:
@quinny pomohla, jenze nakonec jsem mela absces, prso mi rezali, spalili a ja uz kojit nemohla. Jsem mela „stesti“ na doktory :-/ takze nakonec byl maly kojeny jen mesic. Chtela jsem hrozne moc, jenze nekdy holt clovek nic nenadela.

to me mrzi :hug: ale svedomi mas ciste a vic jsi delat nemohla nic si nevycitej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.13 10:18

@martulkasloník me nejak unika smysl proc bys to chtela dopredu resit s gyndr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.12.13 10:44
@klarisk píše:
to jo, snad se ještě do té doby nerozhodne rodit doma :)

to zvládnem taky, mám nové šicí stroje tak ji i zašiju kdyby něco, hlavně nepropadat panice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12262
10.12.13 10:49
@quinny píše:
@martulkasloník me nejak unika smysl proc bys to chtela dopredu resit s gyndr? :think:
a proč bych neměla? i epidurál chci hlásit dopředu, je potřeba odběry krve, nevím ale přijde mi to normální říct už dopředu ať mi to napíše třeba i ona do průkazky. taky se chci zeptat kam mám jít rodit, jestli risknout tu šílenou porodku kde je šikana těch pár dnů a stát si za svým nebo rovnou zkusit jinou, chtěla jsem jít rodit do Opavy ale hodně mi teď okolí říká že je to stejný všude že to je v podstatě fuk kam půjdu, že sekta je to všude :mrgreen:
@Almira-Alm píše:
@martulkasloník,, Dobrý den",, Dobrý den, jak se cítíte?„,,Noo. Fyzicky je mi dobře ale začínám mít velký strach z toho jak se na mě budou v porodnici tvářit až jim řeknu, že nebudu zkoušet kojit“… A pak už to nějak usmlouváš :lol:

no to jde, no nějak to prostě usmlouvám ten přístí týden, prostě tam půjdu a řeknu jí to nějak, ještě nevím jak ale asi normálně že je tu tento problém, toto moje rozhodnutí a hotovo, ať mi poradí co a jak, jak se to řeší, kde je lepší jít rodit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.13 12:11

@martulkasloník protoze to tve gyndr muze byt vcelku jedno, ale chapu, jsou zeny co maji vetsi potrebu sverovani lekarum a jakehosi „posveceni“ vlastniho nazoru. :think:
Myslim ze sekta ue hodne prehnany vyraz. :zed:
Kdyz jsi tak jista v kramflecich tak to muzes nahlasit na prijmu sama a neverim ze se najde tolik otrlych co by te premlouvali, tim spis kdyz jsi druhorodicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí