Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy Ten Nutradefense jsem viděla teď v DM 1+1 zdarma a cenově vycházel hooodně dobře
.
Jinak - ten Nutradefence by měl být něco jako HA?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maritimka On je „normální“ i HA
. Z HA jsme přešli kolem roku na normlní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy Jo takhle. No vidíš to, hned jsem chytřejší. Já právě myslela, že je Originál, pak Komplex jakože trošku tučnější a pak Nutradefence jakože HA
. A pak je ještě Good night, ne? To je taky Sunar Nutradefence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maritimka Juj, to nevím, řekla bych, že to bude jiné mléko
. Jinak Nutradefense musel změnit název u jedničkových mlék na Nutrasense, ale je to pořád to stejné.
- Citovat
- Upravit
@maritimka ten nutradefense není HA.. (doufám) používala jsem ho dlouho byla na něj asi půl roku akce v DM
je dobrej, hlavně vydrží má menší ty drobečky, oproti normal sunaru, ten vyjde dráž jak nutrilon, protože uděláš pár flašek a je pryč takže koupíš další, nutrilon i ten nutradefense vydrží o pár dní dýl.. má zkušenost ![]()
- Citovat
- Upravit
Žiju v zemi, kde se nekojí, kde je normální nekojit. Z porodnice jsem prisla s tim že neumím kojit, začala jsem až ve 3 mesících dítěte. Kdybys tu vyrostla tak zase nepochopíš proč ženy kojí, jiný kraj jiný mrav. Já zase nechápu obřízky v Africe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magicalee Jedna odměrka Sunaru Komplex má 4,8g (takže vlastně 5g), balení má 600g. Já dávám malé (14m) Sunar 2× denně 7-8 odměrek. Takže já mám jednu krabici na cca 8 dní, což zase není tak hrozné. Vychází to na cca 700-800,– za měsíc
. Oproti době kolem 4.měsíce, před začátkem aspoň nějakých příkrmů, kdy jsem měla krabici na 2,5 dne, je tohle pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Ivy píše:
@magicalee Je jak HA, tak normální
tak to jsem netušila, já to nikdy nepotřebovala, akorát ten proti ublinkávání ale to by nutrilon
- Citovat
- Upravit
@maritimka to je divný já teda dávám taky dvakrát denně tak 5 odměrek( někdy o dvě - tři víc někdy o jednu míň ) a mám ho tak na 6 dnů
nutrilon mám na dýl..
Příspěvek upraven 10.12.13 v 22:10
- Citovat
- Upravit
@maritimka píše:
@magicalee Jedna odměrka Sunaru Komplex má 4,8g (takže vlastně 5g), balení má 600g. Já dávám malé (14m) Sunar 2× denně 7-8 odměrek. Takže já mám jednu krabici na cca 8 dní, což zase není tak hrozné. Vychází to na cca 700-800,– za měsíc. Oproti době kolem 4.měsíce, před začátkem aspoň nějakých příkrmů, kdy jsem měla krabici na 2,5 dne, je tohle pohoda
jedna odmerka nutrilonu je 4,5g.Hipp 4,3.
Tak preci jen mela kamaradka pravdu ze ty mleka vyjdou nastejno.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magicalee Tak logicky - jedna odměrka je 5g, takže 600g / 5g = 120 odměrek z jednoho balení. Já dávám průměrně 15 odměrek za den, takže mám 120 / 15 = 8 dní
.
A Nutrilon musíš mít na dýl, je ho 800g (tedy myslím) a odmarka je cca 4,5g…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
jedna odmerka nutrilonu je 4,5g.Hipp 4,3.
Tak preci jen mela kamaradka pravdu ze ty mleka vyjdou nastejno.![]()
Jsou plus mínus nastejno. Vyjímkou jsou jen ty z DM a Rossmana, tam je 500g za asi 120,– stálá cena? A pak z Německa, holky je v Plzni kupují 500g za 100,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zabodoval Sunar Nutradefense, mladík ho pije od pátého měsíce doteď (je mu 15 měsíců)
.