Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kattkka píše:
@Blešík : kdyt tu vodu muzes mit odmerenou uz. A vetsina deti na UM spi celou noc. Aspon ty co amm ve svem okoli…
tak přidávám své do statistiky co nespí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
tak přidávám své do statistiky co nespí
No ono ot vypada spis na deti co jsou na Um skoro od narozeni…Ne ty ktere ho dostavaji na noc…
To se me ptala pribuzna ze ani po UM dite nespi celou noc jinak ho kojila. Takze tam bude i ten rozdil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík jak jsem psala malá se mi nebudila, večer jsem měla termosku nachystatnou, vstát a jít namíchat je asi jako jít se v noci vyčůrat v noci, hlavně nemusí člověk ani brát prcka z postele, šupla jsem flašku, za pár minut vypito a spala dál, kojení trvá déle nevím jak kdo ale kámoška kojí 20 minut a pak bych ještě čekala až dojí a dala jí zpět do postýolky protože já nemám to spaní s rodiči ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka já vidím taky problém v dětech které jsou na umělku od narození či kojení, dle mě kojené děti jsou zvyklé se budit, tudíž se budí ze zvyku. děti v mém okolí nekojené niikdy se nebudili, max jednou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@kattkka já vidím taky problém v dětech které jsou na umělku od narození či kojení, dle mě kojené děti jsou zvyklé se budit, tudíž se budí ze zvyku. děti v mém okolí nekojené niikdy se nebudili, max jednou
Ja si to myslim taky ze s ebudi ze zvyku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včer dám horkou vodu do termosky, studenou do koenecké lahv (60ml) a do dávkovače odměřím 4 odměrky UM, jdu spát.. Spokojeně si spím do 5ti kdy se dítě cca vzbudí. Otvřu jedno oko, zapnu tlumenou lampičku, vezmu lahev, doliju do ní vodu z termosky na 120ml, vyklopím dávkovač, proklepnu, vytáhnu dítě a krmím.. Za 2 minuty má tu 120ml vypitou, přebalím, uložím a v 5:15 kluk spí.. Z ložnice nemusím, ani z postele se nemusím zvedat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsem tu uz vyse mala je kojena je ji pres pet mesicu. V noci se budi 4krat! A z toho je jednou asi hodkz vzhuru. Jasny je to moje kocicka miluju ji, ale abych dalsi den mohla fungovat stoprocentne a jeste se usmivat naanzela, tak to by me musela nechat spat. Starsi byla na um od 4m a spala ceeeelou noc. Asi s tim trisknu. edit-mam dve deti blizko sebe a uz tak je to show
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník @kattkka Bude asi pravdou, že děti se budí ze zvyku, ale vůbec to nemusí souviset s kojením či nekojením. Mám 3 děti, všechny kojené, první se přestal v noci budit ve 3 měsících, druhé v půl roce, třetí už se nebudilo ve 3 měsísích, teď ve 4 zase začalo, ale jen kolem 5.h, jednou za noc se to prostě dá. Kamarádka měla obě děti na umělé výživě a budily se jí ještě ve 2 letech. Já si teda svoje děti nijak nezasloužila, prostě takové jsou, spí ve vlastní postýlce v ložnici, po kojení si je někdy nechávám v posteli, protože se mi nechce vstávat, někdy je vrátím do postýlky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zase jeden super článek k nas. ání!!
http://ashby.blog.idnes.cz/…y-mozek.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
A zase jeden super článek k nas. ání!!http://ashby.blog.idnes.cz/…y-mozek.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super holky co? našla jsem to na googlu, chtěla jsem najít ještě nějaké jiné nekojící téma na jiném serveru kde bych ještě zjistila jak časté jenekojení běžné, no a našlo mi to toto, jsem to četla s pusou dokořán, paní je fakt vykojená kráva a to mi nikdo nevezme, hlavně že my urážíme kojící, jasně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit