Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
Nedočítám, jsou tu moc dlouhé příspěvky@martulkasloník už tě rozkojily nebo ne?
![]()
![]()
ještě ne, ale chvilku budu ještě procházet diskuze o nekojení a dozvídat se jak je kojo super tak snad si kooupím i odsávačku:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
ještě ne, ale chvilku budu ještě procházet diskuze o nekojení a dozvídat se jak je kojo super tak snad si kooupím i odsávačku:-))
to je bezva
![]()
- Citovat
- Upravit
@martulkasloník píše:
Mohu poslat mam tady avent odsavacku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angor píše:
@spinisek
Tak já jsem kojící - mrňavce bude 30.12. 6 měs. a stále plnně kojím. Sice jsme první 3 měs. měly trápení s bolením bříška, ale zvládly jsme to. Je to nejpohodlnější způsob stravování. Sice si sama můžu odskočit večer až jí uspím a tak na 4 hodinky max. ale za to s ní přes den můžu lítat všude a nemusím řešit přípravu stravy (pamatuju si od kamarádky, která musela tahat na výlety termosku s teplou vodou, lahev se studenou, k tomu mlíko a pak to musela namíchat, no děs), prostě vytáhnu prso a jí se. Když bylo teplo, tak jsme lítaly pořád po výletech a to celodenních, prostě paráda, jen ted v zimě je to na nic, ale už jsem kojila i v 5 stupních a dá se to. No a od ledna začneme zkoušet příkrmy, tak jsem zvědavá. Každopádně malá byla přísavka od narození - hned po přiložení se v pohodě přisála.
Haha ja kdyz kojila na zacatku tak jsem tahaal sebou UM nebot to bylo jednodussi. A hlavne vim ze mi dite vydrzi 3-4 hodky zalezi kolik toho vypije.
Mam termoobal, pak mam davkovac a vodu si ohreju kdekoliv aspon tam kam chodim ja vim kam jit a kde mi ji ohrejou a nebo mam v termoobalu…A uzivam si.
Jsem hrda ze moje dite je na UM, ze existuji prikrmy ve sklenickach a papirove plinky(chtela jsem latkovat ale jsme radsi venku)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka souhlas, věděla jsem kolik vypije, u našich a tchýně jsem měla náhradní flašku a vodu (takové ty menší balení koj. vody se prodávali) takže jsem to už pak na tyhle návštěvy nevozila jen ten sunar, člověk to má pak pořád sebou a nějak ani neuvažuje že tahá něco navíc. nikdy mi to nepřekáželo, to je asi jako pověra že musíme v noci vstávat a vařit mlíko, že vytáhnout kozu je jednodušší, no nevím já jsem v noci nikdy mlíko nevařila, no asi tak 15× za ty roky, malá v noci spala durch skoro od narození
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@kattkka souhlas, věděla jsem kolik vypije, u našich a tchýně jsem měla náhradní flašku a vodu (takové ty menší balení koj. vody se prodávali) takže jsem to už pak na tyhle návštěvy nevozila jen ten sunar, člověk to má pak pořád sebou a nějak ani neuvažuje že tahá něco navíc. nikdy mi to nepřekáželo, to je asi jako pověra že musíme v noci vstávat a vařit mlíko, že vytáhnout kozu je jednodušší, no nevím já jsem v noci nikdy mlíko nevařila, no asi tak 15× za ty roky, malá v noci spala durch skoro od narození![]()
Ja u maleho.Ale jenom okolo 3. Pak o pul 5 a posledni dva dny spi az do pul 7
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já bohužel v noci umělko dělám (teď asi 3dny ne tak klepu jako blázen) a bylo pro mě jednoduší vytáhnout cecík a chrnět dál. Když se kluk odstavil a já musela v noci vstávat a míchat tak jsem ho proklínala, že se odstavil. Spát mi dítě celou noc, tak je mi to šumák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka já fakt ne, když tak jednou, zato s kocourem vstávám pořád, přes den spí a v noci vyvádí takže stejně jsem vzhůru, no ale i kdyby tak to namíchání je rup šup a je to, to bych i přežila, hlavně když nebudu muset vytahovat kozu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:
@kattkka já fakt ne, když tak jednou, zato s kocourem vstávám pořád, přes den spí a v noci vyvádí takže stejně jsem vzhůru, no ale i kdyby tak to namíchání je rup šup a je to, to bych i přežila, hlavně když nebudu muset vytahovat kozu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
To já bohužel v noci umělko dělám (teď asi 3dny ne tak klepu jako blázen) a bylo pro mě jednoduší vytáhnout cecík a chrnět dál. Když se kluk odstavil a já musela v noci vstávat a míchat tak jsem ho proklínala, že se odstavil. Spát mi dítě celou noc, tak je mi to šumák
Ja tedy nevim, ale me zabere priprava UM zhruba minutu (mam konvici s regulaci teploty, za coz vyrobcum patri muj vecny vdek).
Vytahnout kosili, rozepnout podprdu vidim na stejnej cas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila toto, teda ježuch donese, páč jsem moderní matka
http://www.mall.cz/…expresso-3v1?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka píše:
Ja tedy nevim, ale me zabere priprava UM zhruba minutu (mam konvici s regulaci teploty, za coz vyrobcum patri muj vecny vdek).Vytahnout kosili, rozepnout podprdu vidim na stejnej cas.
to možná v začátcích, spím nahoře bez, dítě jen šupnu k sobě a spím dál, otázka 5 vteřin. Vstát, jít do kuchyně, pustit vodu, odměřit vodu, nasypat, protřepat, jít zas zpět mi trvá dýl. Ale to je fuk, o tom tahle diskuze neni, už jsem si na to zvykla a teď už mi to taky nepřijde. Každej si v tom svým najde ty pozitiva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík : kdyt tu vodu muzes mit odmerenou uz. A vetsina deti na UM spi celou noc. Aspon ty co amm ve svem okoli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedočítám, jsou tu moc dlouhé příspěvky
@martulkasloník už tě rozkojily nebo ne?