Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
U nás poslední dva kousky rybízového koláče.
Smarja ten koláč… Mmmm… Málem jsem si nevzpomela… S drobenkou? Mmm mmm… Žvanec..
@Zkai píše:
Smarja ten koláč… Mmmm… Málem jsem si nevzpomela… S drobenkou? Mmm mmm… Žvanec..
S drobenkou.Byl vynikající. No a hlavně to BYL…
@Zkai ano, třešně sežrány
a řízky mám, protože syn jede zítra se školkou do zoo a mají mít oběd..
@mrav píše:
Klidně, měl jsem rybí salát. Tak alespon to bude do rodiny.![]()
Jo to se hodí, tak bezva, budou sunkofleky… Salát si nevyráběl, ze ne..
@Malaga píše:
A já nemám nic…ani tři oříškyfňuk
Marně se vlastního osudu ptáš, co dnes a zítra chystá,
představ si, že v kapse oříšek máš a ten ti dá chut vyhrát…
![]()
@Tamtama píše:
@Zkai ano, třešně sežránya řízky mám, protože syn jede zítra se školkou do zoo a mají mít oběd..
Jo tak to my dostávali chleba a v něm párek na kolečka. Mas to stylově zahaleno v alobalu? A mokrou žínku do pytlíku?
@Zkai píše:Žínku do pytlíku v době vlhčených ubrousků?
Jo tak to my dostávali chleba a v něm párek na kolečka. Mas to stylově zahaleno v alobalu? A mokrou žínku do pytlíku?
@Zkai píše:
Jo to se hodí, tak bezva, budou sunkofleky… Salát si nevyráběl, ze ne..
Ne, ne. Kupoval. Ale vyrábím surimi pomazánku. Možná zítra, mám koupené tyčinky. A na oběd filé. Alespon nebudu mít vo
le - tedy strumu. ![]()
@Zkai zatím čekám na vystydnutí.. a dík za tip s žínkou, to mě nenapadlo
v pokoji už je pár minut ticho, jdu to zkontrolovat, třeba už ba konečně spí ![]()
Je na čase to zalomit…
Dobrou noc, bude se mi zdát, že mě objímají dvě holky ![]()
Kdo bude chtít, nalejte si, víno je na stole ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Napij se ode mě, budeme spolu sdílet sklenku
A nebojis se oparu? A ze ti ji zapatlam o cerveny rtenky? ![]()
@Anna766 píše: Žínku do pytlíku v době vlhčených ubrousků?
hm, nemám ani jedno ![]()
ale kluci už spí, jdu poklidit po těch řízkách, uvařím si ještě rýži ke zbytku omáčky na zítra do práce a spát, zbývá mi necelých 7 hodin spánku ![]()
@Tamtama píše:
hm, nemám ani jedno
ale kluci už spí, jdu poklidit po těch řízkách, uvařím si ještě rýži ke zbytku omáčky na zítra do práce a spát, zbývá mi necelých 7 hodin spánku
Když byla dcera malinká, to je přes 20 let, tak to ubrousky vlhčené nebyly, nebo aspoň tak rozšířené, tak jsem nosila namočenou látkovou plenu v igeliťáku.
A my jsme dostávaly jako děti k svačině vejce na tvrdo a záviděla jsem ostatním ty jejich řízky a sekanè nebo karbanátky.
Ať si kluci výlet užijou. ![]()