Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Je na čase to zalomit…Dobrou noc, bude se mi zdát, že mě objímají dvě holky
Kdo bude chtít, nalejte si, víno je na stole
Já to exnu.
![]()
@Detsa píše:
Do háje… Tak to jsem na tom eště hůř než jsem si myslel![]()
Jak hur?
![]()
@Detsa píše:
Sebe nechci, to je špatný materiál
Obávám se, že nemáš na výběr ![]()
@Detsa píše:
Sebe nechci, to je špatný materiál
@mrav píše:
Ne, ne. Kupoval. Ale vyrábím surimi pomazánku. Možná zítra, mám koupené tyčinky. A na oběd filé. Alespon nebudu mít vole - tedy strumu.
Pomazanka z tyček výborná věc, dělala jsem nedávno, řachla jsem do toho pěkně šlehačku a to byla dietka! No nic pro kluka no..
@Detsa píše:
No myslel jsem to tak, že pro sebe moc nemám. Pouštěl jsem
Ja zas, ze pro druhy
Super
, trsam o život ![]()
@Zkai píše:
Pomazanka z tyček výborná věc, dělala jsem nedávno, řachla jsem do toho pěkně šlehačku a to byla dietka! No nic pro kluka no..
Jak to děláš? Jestli to nejni tajdův recept předávaný z generace na generaci…
My že surimi tyčinek děláme doma salát.
@Anna766 díky, ale jede jen ten starší, mladší byl už dneska a na oběd se vraceli do školky.. to vlastně taky byla docela sranda, malý včera spal u táty, tak jsem jen upozornila, že jedou do zoo a mají být v tolik a tolik hodin ve školce.. ex že v pohodě, že ho tam odvede.. tak jsem mu řekla, že o věci ať se nestará, že malýmu normálně sbalím to, co mají mít (pití, sladkost, pláštěnka) a batoh nechám ráno v jeho šatně.. odpo vyzvedávala mamka.. syn si vůbec nevzal batoh, co jsem mu nachystala, ex mu tam dal další batoh od nich a ten si vzal.. měl v něm pláštěnku, mikinu (ještě po ex), rifle, čokoládu, kdyby neměl zlaté paní učitelky, co mu koupily pití, tak by byl žízní.. a já si zas přijdu jak největší blb.. ![]()
@Anna766 píše:
Jak to děláš? Jestli to nejni tajdův recept předávaný z generace na generaci…
My že surimi tyčinek děláme doma salát.
Ono to teda vyjde jak kdy, někdy je to pomazánka, někdy, je to salát
ale místo jogurtu/pomazankovyho, trosku majonézy, vrhnu slehacku. Žádný matlani. Nejlíp šlehačem at trochu nabyde.
@Anna766 já vím, že za to nemůžu, ale ten pocit trapnosti, že učitelka musí tvému dítěti na výlet koupit pití… ![]()
@Tamtama píše:
@Anna766 já vím, že za to nemůžu, ale ten pocit trapnosti, že učitelka musí tvému dítěti na výlet koupit pití…
To chápu no. A on si kluk ty batohy popletl?