Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122206
6.6.18 16:13
@KalamityJohn píše: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:Kolotočář jeden vyžranej

To bude poblitejch laviček!! A ještě od profesora, Doufám, že z toho vína včera nehodil šavli. Jak říkával můj děda: VRHNU!! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21028
6.6.18 16:15

@mrav

Na vejšce býval navrhován souboj: šavle na padesát metrů - pro řešení osobních sporů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122206
6.6.18 16:24
@KalamityJohn píše:
@mravNa vejšce býval navrhován souboj: šavle na padesát metrů - pro řešení osobních sporů.

Ten Chlumecký zámek je za lesem. Ten chlumecký zámek je za lesem,
vzali mě na vojnu, nevěděl jsem. Vzali mě na vojnu, nevěděl jsem. :nevim:
Když vzali, tak vzali, já tam půjdu. Když vzali, tak vzali, já tam půjdu :think:
se svojí šavličkou bít se budu, se svojí šavličkou bít se budu… :pankac: Šavlička broušená na dvě strany, šavlička broušená na dvě strany 8)
poveze mě od vás koník vraný, poveze mě od vás koník vraný… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21028
6.6.18 16:31

Já na vojnu se dal pro krásnou plavovlásku
a ne pro prsten snad, ten má mi ještě dát že nechtěla se dát ode mě zulíbat

Já na vojnu se dal, my do boje hned táhli
voják co se mnou byl, mi takhle poradil
abych si volno vzal, svolení nežádal

Já vyšel z tábora a potkal kapitána
Kapitán se mě ptal: Kam jdeš si jako pán?
Jdu tamhle nahoru ke svýmu praporu

Vojáčku, ty máš žal, že máš rád plavovlásku
však věz, že nejsi sám, zde prsten od ní mám
tím důkaz tobě dán, že jsem její galán

Na louce zelený potůček jasně zpíval
já kabát odhodil a šavli vytasil
a statečně se bil co pravý kavalír

Na louce zelený já zabil kapitána
kapitán mrtev kles, já jsem tu ještě dnes
však nejdýl do tří dnů v tvář smrti pohlídnu

A kdo mě odpraví, to budou kamarádi
dřív zavážou mi však šátečkem modrým zrak
a bez váhání hned mě pošlou na onen svět

Mý srdce vložte pak do bělounkýho šátku
domů ho přineste, mý milý řekněte
to srdce pro tě dal ten, jenž tě miloval

Vojáci z naší vsi, nic neříkejte mámě řekněte jí, že jsem v Holandsku zajatcem
a můžete jí říct, že nespatří mě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 16:42

Vy zvířata! :mrgreen: Víte, proč jsem se tak dlouho neozval? Protože mi asi čtyři hodiny, než jsem dočetl příspěvky, co jste napsali, když jsem tady nebyl. Teď to bude moje dvoustránkový solo, až budu zpětně psát reakce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 16:46
@joy.division.control píše:
To je dobře, ze uz neboli. No, ono je kumst i nastrikat Panthenolem, jsem zjistila. Poprosila jsem kamose na dovolene o aplikaci a místo me postrikal kufry :mrgreen: Bal se, ze me to bude bolet, a tak strikal z bezpecne dalky 8)

Prosímtě, pokud chceš, aby chlapi (a některé ženy) i nadále poslouchali co říkáš, a ne jen zasněně čumeli do blba, neříkej a nepiš sousloví „a místo me postrikal kufry“. Já jsem tady zmateně procházel předchozí diskusi s tím, že mi něco uteklo a nějak jsem nechápal, co jste tady rozjížděli za akce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 16:51
@Detsa píše:
Tyjo divím se, co všecko sou muži si ochotný zaplatit. Tady ceník nějaký holky, co dělá eskort :
Mladá společnice si své služby však umí pořádně nacenit a rozhodně na tom neprodělává? bere si 550 dolarů (cca 9 230 Kč) za první hodinu, 500 dolarů (cca 8 390 kč) za další a potom 300 (cca 530 Kč) za každou následující. Pokud s ní chtějí zájemci strávit delší čas, za 12 hodin s ní zaplatí 2 500 dolarů (cca 41 970 Kč) a za 48 hodin rovnou 5 000 dolarů (cca 83 930 Kč)

Všechno je to jen o tom kolik máš peněz - když jsem byl mladej student a neměl peníze, tak jsem si přepaloval CDčka od kamaráda či později stahoval z internetu. Dneska si to CDčko koupím, nebo spíš mám předplacený nějaký Spotify apod., protože ty peníze jsou pro mě tak zanedbatelný v poměru k platu, že než bych něco někde stahoval, tak zadši zaplatím.

Takže pro někoho, kdo vydělává třeba 100 tisíc dolarů denně nebo víc (a že jich v Sydney bude dost) to nejsou částky, které by musel nějak řešit. Takže pokud je holka dobrá a umí to, tak si ji klidně zaplatí (a nemusí jít jen o sex).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 16:54
@Detsa píše:
A já si furt lámal hlavu, proč ti doktorka mrazila bradavky 8o :oops:. Nějaká nová metoda při podráždění :think:
Bradavice to už je jiná :nevim:

Někde jsem četl zaručenou radu pro ženy, jak být sexy - ledovými kostkami mrazit bradavky, aby ztvrdly. Že prej když muži vidí bradavky (i pod trikem či prádlem), tak je to sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 16:58
@vertunka píše:
To mas pravdu. I kdyz manzel mi vcera rikal, ze uz jsem touhle diskuzi lehce posedla a ze vas mam snad radsi nez rodinu :mrgreen:. Jsem rekla, ze mu dam az tu bude dvousta stranka :mrgreen: :mrgreen:

Jakej je další cíl (milestone) pro sex? Že bysme se s chlapi na emimi kolegiálně snažili toho dosáhnout co nejdřív, aby ten tvůj dlouho netrpěl :mrgreen: Přece jenom nechceš, aby je měl nafouklý jak tenisáky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 17:00
@joy.division.control píše:
A nebojis se oparu? A ze ti ji zapatlam o cerveny rtenky? :mavam:

Rtěnku neřeším, na opary netrpím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
6.6.18 17:00
@Prof. Farnsworth píše:
Někde jsem četl zaručenou radu pro ženy, jak být sexy - ledovými kostkami mrazit bradavky, aby ztvrdly. Že prej když muži vidí bradavky (i pod trikem či prádlem), tak je to sexy.

To asi nemají doma mého muže. Tomu docela stačí že nějaká prsa mám. Fakt nevim co už by dělal kdybych dělala tyhlety kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 17:04
@entropy píše:
@vertunka Migréna, to je taky lahůdka :hug:
Profesor si tady chlastá a ty máš místo něj bolehlav, svět je krutej… :,(

Já nechlastal - měl jsem dvě dvojdecky a asi ne uplně plný, protože v lahvi (0,75 litru) je víc než půlka. Dneska to dorazím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 17:08
@Anna766 píše:
To asi nemají doma mého muže. Tomu docela stačí že nějaká prsa mám. Fakt nevim co už by dělal kdybych dělala tyhlety kraviny.

Tak to zkus a třeba zažiješ noc plnou vášně (až do rána) :mrgreen:

Na podobné téma znám vtip:

„To, žes mi ošuk. l ženu by mi až tak nevadilo. Ale to, žes jí ukázal, že to jde víckrát za sebou, tak za to tě fakt nenávidím!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
6.6.18 18:23
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to zkus a třeba zažiješ noc plnou vášně (až do rána) :mrgreen:

Na podobné téma znám vtip:

„To, žes mi ošuk. l ženu by mi až tak nevadilo. Ale to, žes jí ukázal, že to jde víckrát za sebou, tak za to tě fakt nenávidím!“ :mrgreen:

Nějak si nepochopil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 18:44
@Anna766 píše:
Nějak si nepochopil :lol:

Tak teď úplně nechápu :nevim: Pochopil jsem to tak, že je miluje a není třeba je ještě zvýrazňovat, že už takhle je úplně mimo, když je vidí nebo je má v ruce.

Dalo by se to chápat i tak, že když je vidí, tak řekne: „hmmm, prsa, co tam máš dál…“, ale to snad ne? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí