Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?
@Zkai píše: …zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího ču…?…
Já!! Ale musíš mi ukázat své blond lokny. Co bude následovat si jistě dokážeš představit… ![]()
@Zkai píše: …zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího ču…?…
A víš, který zvíře má č. ráka na zádech?
Policejní kůň ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?
Z te vizualni stranky asi jedina vec, kdyz ma chlupaty hrudnik a trochu to couha z trika/kosile horem…obavam se, ze pradlo u chlapu je pouze normalni nebo trapny…zadne jine zarazeni neznam
. Jinak me bere, kdyz mi muz neco vari a kmita v kuchyni ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Někde jsem četl zaručenou radu pro ženy, jak být sexy - ledovými kostkami mrazit bradavky, aby ztvrdly. Že prej když muži vidí bradavky (i pod trikem či prádlem), tak je to sexy.
To je fakt! A taky je dobry si dat ledovy kostky do pusy na chvili před kourem ![]()
@mrav píše:
To mně se stát nemůže. Moje dcera si v necelých 3 letech oblečení sama vybírá. A když něco nechce, dává dost hlasitě najevo.![]()
Junior to v nějakých šesti až sedmi neřeší - maximálně se dožaduje oblíbených kousků oblečení které jsou značně obnošené a vetšinou i velmi vetché na kolenou, popřípadě vytuněné pořádnou nevypratelnou skvrnou na briše apod. A vysvětluj pak ve školce, že nejsme socky a doma má hromadu nových nenošených tepláků, když z těhle mu pomalu koukají kolena ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Rtěnku neřeším, na opary netrpím
Budes mit ale červenou pusu ![]()
@joy.division.control píše:
To je fakt! A taky je dobry si dat ledovy kostky do pusy na chvili před kourem
A nektere nepotrebuji zadne kostky, spis resi, jak to porad schovavat… ![]()
@Lenka_Hal píše:
Z te vizualni stranky asi jedina vec, kdyz ma chlupaty hrudnik a trochu to couha z trika/kosile horem…obavam se, ze pradlo u chlapu je pouze normalni nebo trapny…zadne jine zarazeni neznam. Jinak me bere, kdyz mi muz neco vari a kmita v kuchyni
chlupy né ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, to nemusel udělat schválně - my chlapi jsme schopný poplíst co se týká dětí a školek všechno. Zapomenout pití je to nejmenší - a učitelky ze školky ví, že chlapi jsou v tomhle fakt „popletové“ a neberou to tak vážně.
Jo, fakt muz je zmatenej z tehle věci, to se musim zastat ![]()
@Detsa @Lenka_Hal - v tomhle to mají holky podstatně jednodušší. Když chtějí svádět, zaujmou, sbalit, tak si můžou vypomoci oblečením. Prostě mohou naznačovat tím, že si vezmou sexy prádlo apod. To my nemůžem. Jediný čeho bysme docílili by bylo to, že by se nám ženy smály (nebo se cítily stejně trapně jako my).
@Detsa píše:
To se mi vždycky líbí. Když se zeptáš ženy, co se jí líbí na svém mužovi, jsou to převážně činy a povahové vlastnosti. Když se zeptáš muže, tak ti odpoví vnady. Příroda něco udělala špatně
Ale jo, chemie tam byt taky musi a u mne nejak nemuze fungovat, kdyz jde o blondaka…
A chlupati chlapi me proste berou, nemuzu za to
…ale mas pravdu, ze to proste nestaci, vam vetsinou staci ta vizualni stranka ![]()