Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148426
6.6.18 18:46
@Prof. Farnsworth píše:
Tak teď úplně nechápu :nevim: Pochopil jsem to tak, že je miluje a není třeba je ještě zvýrazňovat, že už takhle je úplně mimo, když je vidí nebo je má v ruce.Dalo by se to chápat i tak, že když je vidí, tak řekne: „hmmm, prsa, co tam máš dál…“, ale to snad ne? :(

Tak to jo :kytka: tos to pochopil naprosto přesně.
Naopak jsem nepovhopila já. To se občas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 20:12
@Anna766 píše:
Tak to jo :kytka: tos to pochopil naprosto přesně.
Naopak jsem nepovhopila já. To se občas stane.

No a teď si představ, že zkusíš ten trik s tím ledem. To nedojdete ani do ložnice a bude hotovo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.6.18 21:34
@Anna766 píše:
Aha, tak poslechl, tak ať mu tam tatínek dá příště i pití no.

dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylo :zed: se jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“ :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.6.18 21:42
@Anna766 píše:
To asi nemají doma mého muže. Tomu docela stačí že nějaká prsa mám. Fakt nevim co už by dělal kdybych dělala tyhlety kraviny.

Bych rekla, ze vetsina chlapu nepotrebuje zadny specialni triky na svadeni…ja si taky dobre rozmyslim napr vybehnout z koupelny nedooblecena, kdyz vim, ze neni vhodna doba…hned je to brano jako „vyzva“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.6.18 21:43
@Tamtama píše:
dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylo :zed: se jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“ :zed: :lol:

Klasika :lol:…pancelka doslova nezminila piti (to je jedno, ze lidi pit musi) a ceduli jako krava proste nevidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 21:52
@Tamtama píše:
dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylo :zed: se jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“ :zed: :lol:

Hele, to nemusel udělat schválně - my chlapi jsme schopný poplíst co se týká dětí a školek všechno. Zapomenout pití je to nejmenší - a učitelky ze školky ví, že chlapi jsou v tomhle fakt „popletové“ a neberou to tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 21:53
@Lenka_Hal píše:
Bych rekla, ze vetsina chlapu nepotrebuje zadny specialni triky na svadeni…ja si taky dobre rozmyslim napr vybehnout z koupelny nedooblecena, kdyz vim, ze neni vhodna doba…hned je to brano jako „vyzva“… :mrgreen:

To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.6.18 21:56
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, to nemusel udělat schválně - my chlapi jsme schopný poplíst co se týká dětí a školek všechno. Zapomenout pití je to nejmenší - a učitelky ze školky ví, že chlapi jsou v tomhle fakt „popletové“ a neberou to tak vážně.

já vím, že to neudělal schválně, ale štve mě to, že se do toho za každou cenu musí montovat, ale pak nezvládne zajistit dítěti na výlet ani základní potřebu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.6.18 22:02
@Tamtama píše:
já vím, že to neudělal schválně, ale štve mě to, že se do toho za každou cenu musí montovat, ale pak nezvládne zajistit dítěti na výlet ani základní potřebu..

My chlapi jsem prostě v tomhle totální trubky - můžeš nám to říkat třikrát, my to odkejveme a stejně za pět minut nevíme, že má batoh připravenej a proto připravíme iniciativně jinej a přitom zapomeneme půlku věcí. Kdybys viděla kolikrát já jsem nevzal připravený komínek oblečení ráno do školky a na poslední chvíli jsme hledali tepláčky (a zapomněli třeba mykinu a pyžámko). Večer jsem pak měl připomínky ohledně nepřipravenosti jen do doby než mi bylo prstem ukázáno na připravnou hromádku kterou jsem přehlédl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
6.6.18 22:03
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“ :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: : :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.6.18 22:05
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“ :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
@Prof. Farnsworth píše:
…zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího ču…?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
@Prof. Farnsworth píše:
Prosímtě, pokud chceš, aby chlapi (a některé ženy) i nadále poslouchali co říkáš, a ne jen zasněně čumeli do blba, neříkej a nepiš sousloví „a místo me postrikal kufry“. Já jsem tady zmateně procházel předchozí diskusi s tím, že mi něco uteklo a nějak jsem nechápal, co jste tady rozjížděli za akce :mrgreen:
:mrgreen: ja vim, ze se to stava, ale ja se neumim jinak vyjadrovat 8)
  • Citovat
  • Upravit
122170
6.6.18 22:06
@Prof. Farnsworth píše:
My chlapi jsem prostě v tomhle totální trubky - můžeš nám to říkat třikrát, my to odkejveme a stejně za pět minut nevíme, že má batoh připravenej a proto připravíme iniciativně jinej a přitom zapomeneme půlku věcí. Kdybys viděla kolikrát já jsem nevzal připravený komínek oblečení ráno do školky a na poslední chvíli jsme hledali tepláčky (a zapomněli třeba mykinu a pyžámko). Večer jsem pak měl připomínky ohledně nepřipravenosti jen do doby než mi bylo prstem ukázáno na připravnou hromádku kterou jsem přehlédl… :mrgreen:

To mně se stát nemůže. Moje dcera si v necelých 3 letech oblečení sama vybírá. A když něco nechce, dává dost hlasitě najevo. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
6.6.18 22:08

@Tamtama já dítě předávám s návodem a pro jistotu nezapomenu napsat i věci typu vyčistit zuby, umyvat ruce, dávat na nočník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí