Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Tak teď úplně nechápuPochopil jsem to tak, že je miluje a není třeba je ještě zvýrazňovat, že už takhle je úplně mimo, když je vidí nebo je má v ruce.Dalo by se to chápat i tak, že když je vidí, tak řekne: „hmmm, prsa, co tam máš dál…“, ale to snad ne?
Tak to jo
tos to pochopil naprosto přesně.
Naopak jsem nepovhopila já. To se občas stane.
@Anna766 píše:
Tak to jotos to pochopil naprosto přesně.
Naopak jsem nepovhopila já. To se občas stane.
No a teď si představ, že zkusíš ten trik s tím ledem. To nedojdete ani do ložnice a bude hotovo ![]()
@Anna766 píše:
Aha, tak poslechl, tak ať mu tam tatínek dá příště i pití no.
dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylo
se jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“
![]()
@Anna766 píše:
To asi nemají doma mého muže. Tomu docela stačí že nějaká prsa mám. Fakt nevim co už by dělal kdybych dělala tyhlety kraviny.
Bych rekla, ze vetsina chlapu nepotrebuje zadny specialni triky na svadeni…ja si taky dobre rozmyslim napr vybehnout z koupelny nedooblecena, kdyz vim, ze neni vhodna doba…hned je to brano jako „vyzva“… ![]()
@Tamtama píše:
dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylose jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“
![]()
Klasika
…pancelka doslova nezminila piti (to je jedno, ze lidi pit musi) a ceduli jako krava proste nevidel…
@Tamtama píše:
dneska jsem s ním mluvila.. ten de*il (pardon) se do toho prostě musel montovat, i když jsem batoh měla dodat já, ptal se i pančelky, ale ta prý vyjmenovala pět věcí a pití mezi nimi nebylose jí musím zeptat, co mu řekla, protože i v šatně na nástěnce visela cedule jako kráva „pití, sladkost, pláštěnka“
![]()
Hele, to nemusel udělat schválně - my chlapi jsme schopný poplíst co se týká dětí a školek všechno. Zapomenout pití je to nejmenší - a učitelky ze školky ví, že chlapi jsou v tomhle fakt „popletové“ a neberou to tak vážně.
@Lenka_Hal píše:
Bych rekla, ze vetsina chlapu nepotrebuje zadny specialni triky na svadeni…ja si taky dobre rozmyslim napr vybehnout z koupelny nedooblecena, kdyz vim, ze neni vhodna doba…hned je to brano jako „vyzva“…
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“ ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, to nemusel udělat schválně - my chlapi jsme schopný poplíst co se týká dětí a školek všechno. Zapomenout pití je to nejmenší - a učitelky ze školky ví, že chlapi jsou v tomhle fakt „popletové“ a neberou to tak vážně.
já vím, že to neudělal schválně, ale štve mě to, že se do toho za každou cenu musí montovat, ale pak nezvládne zajistit dítěti na výlet ani základní potřebu..
@Tamtama píše:
já vím, že to neudělal schválně, ale štve mě to, že se do toho za každou cenu musí montovat, ale pak nezvládne zajistit dítěti na výlet ani základní potřebu..
My chlapi jsem prostě v tomhle totální trubky - můžeš nám to říkat třikrát, my to odkejveme a stejně za pět minut nevíme, že má batoh připravenej a proto připravíme iniciativně jinej a přitom zapomeneme půlku věcí. Kdybys viděla kolikrát já jsem nevzal připravený komínek oblečení ráno do školky a na poslední chvíli jsme hledali tepláčky (a zapomněli třeba mykinu a pyžámko). Večer jsem pak měl připomínky ohledně nepřipravenosti jen do doby než mi bylo prstem ukázáno na připravnou hromádku kterou jsem přehlédl… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“
@Prof. Farnsworth píše:…zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího ču…?…
@Prof. Farnsworth píše:
Prosímtě, pokud chceš, aby chlapi (a některé ženy) i nadále poslouchali co říkáš, a ne jen zasněně čumeli do blba, neříkej a nepiš sousloví „a místo me postrikal kufry“. Já jsem tady zmateně procházel předchozí diskusi s tím, že mi něco uteklo a nějak jsem nechápal, co jste tady rozjížděli za akce
@Prof. Farnsworth píše:
My chlapi jsem prostě v tomhle totální trubky - můžeš nám to říkat třikrát, my to odkejveme a stejně za pět minut nevíme, že má batoh připravenej a proto připravíme iniciativně jinej a přitom zapomeneme půlku věcí. Kdybys viděla kolikrát já jsem nevzal připravený komínek oblečení ráno do školky a na poslední chvíli jsme hledali tepláčky (a zapomněli třeba mykinu a pyžámko). Večer jsem pak měl připomínky ohledně nepřipravenosti jen do doby než mi bylo prstem ukázáno na připravnou hromádku kterou jsem přehlédl…
To mně se stát nemůže. Moje dcera si v necelých 3 letech oblečení sama vybírá. A když něco nechce, dává dost hlasitě najevo.
![]()
@Tamtama já dítě předávám s návodem a pro jistotu nezapomenu napsat i věci typu vyčistit zuby, umyvat ruce, dávat na nočník…