Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
5.6.18 22:45
@Tamtama píše:
@Anna766 já vím, že za to nemůžu, ale ten pocit trapnosti, že učitelka musí tvému dítěti na výlet koupit pití… :zed:

Jednou jsem dostala od učitelky i svacinu a. myslím ze si nic o blbcich nemyslela. Myslím ze jsou dost zvyklé. A taky bych se tedy cítila trochu blbe. :) na to kašli, ale vtipný co se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.6.18 22:48

@Anna766 klukovi budou 4, dostal instrukce, že si má vzít svůj batoh.. nenapadlo mě, že ex mu tam dá další batoh.. podle slov syna mu táta řekl, ať si vezme ten batoh od něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
5.6.18 22:49
@Detsa píše:
Tyjo divím se, co všecko sou muži si ochotný zaplatit. Tady ceník nějaký holky, co dělá eskort :
Mladá společnice si své služby však umí pořádně nacenit a rozhodně na tom neprodělává? bere si 550 dolarů (cca 9 230 Kč) za první hodinu, 500 dolarů (cca 8 390 kč) za další a potom 300 (cca 530 Kč) za každou následující. Pokud s ní chtějí zájemci strávit delší čas, za 12 hodin s ní zaplatí 2 500 dolarů (cca 41 970 Kč) a za 48 hodin rovnou 5 000 dolarů (cca 83 930 Kč)

Nojono. A mají hrozný problém dát pár dolarů děcku na boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.6.18 22:49
@Detsa píše:
Tyjo divím se, co všecko sou muži si ochotný zaplatit. Tady ceník nějaký holky, co dělá eskort :
Mladá společnice si své služby však umí pořádně nacenit a rozhodně na tom neprodělává? bere si 550 dolarů (cca 9 230 Kč) za první hodinu, 500 dolarů (cca 8 390 kč) za další a potom 300 (cca 530 Kč) za každou následující. Pokud s ní chtějí zájemci strávit delší čas, za 12 hodin s ní zaplatí 2 500 dolarů (cca 41 970 Kč) a za 48 hodin rovnou 5 000 dolarů (cca 83 930 Kč)

Berou zaměstnance??? Dvě hodky měsíčně bych i přežila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
5.6.18 22:50
@Tamtama píše:
@Anna766 klukovi budou 4, dostal instrukce, že si má vzít svůj batoh.. nenapadlo mě, že ex mu tam dá další batoh.. podle slov syna mu táta řekl, ať si vezme ten batoh od něj..

Aha, tak poslechl, tak ať mu tam tatínek dá příště i pití no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
5.6.18 22:53
@Detsa píše:
To chápu, ale někdy bych chtěl i radost pro sebe :roll:.
To mi připomíná https://www.youtube.com/watch?… :dance: :dance:

Tak to chapu :hug: Dobry dance, ale takto fakt nee :lol:

• Citovat
  • Upravit
8285
5.6.18 23:16
@Zkai píše: Berou zaměstnance??? Dvě hodky měsíčně bych i přežila..

jenze u tohoto zpusobu obzivy je jeden veliky problem,
za celou historii i pri tech nebes se dotykajicich honorarich zadna nezbohatla,
vsechny do posledni skoncily zase tak jak zacinaly,
s prazdnou kapsou,
je to podivne, ale je to tak,
drive sla fama (nebo to mohla byt pravda) ze za komaru byla jen jedina prodejna holka, ktera si dokazala neco slusneho nasetrit ze sveych vydelanych (pardon, vysukanych) penez a poridila si vilua dalsi majetky,
byla to vyjimka,
z toho co jsme videl, vsechny holky se nechaly strhnout do spiraly, ze vydaje jim rostly rychleji nez prijmy,

takze nechci te podcenovat, ale necalo by te zadne zbohatnuti,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.6.18 23:17
@Zkai píše:
A @entropy!!!@vertunka gratulace! :potlesk: :* co holky?

Híííí, nezapomnělas na mě v historický okamžik. Páááni, tady se to rozjelo, jsem nečekala, že 200 dosáhneme ještě před půlnocí. Tak jdu trošku s křížkem po funuse. Hm, je to jako zaspat na Silvestra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
5.6.18 23:21

https://www.novinky.cz/…silneni.html
co rikate na Werinsteina,
slysel jsem jeho pravnika, mluvil velice optimisticky, zda se, z esi je dost jisty,
tak nevim, zda nakonec nebudeme mluvit o slavnych holywoodskych umelkynich jako o slavnych prostitutkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
@entropy píše:
Híííí, nezapomnělas na mě v historický okamžik. Páááni, tady se to rozjelo, jsem nečekala, že 200 dosáhneme ještě před půlnocí. Tak jdu trošku s křížkem po funuse. Hm, je to jako zaspat na Silvestra :oops:

Tak si přečti básničky. Skládal jsem já a profesor. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663

@Pesimistaa
Mno, nepochybuji, že ve většině případů to bude pravda, na druhou stranu co když existují i nějaké úspěšné, co to zalomily s balíkem a umí jen dobře zametat stopy - prostě nemluví o tom, že si tu hypotéku splatily díky profesi společnice :think: Nebo si vedeš záznamy o všech společnicích? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.6.18 23:22
@mrav píše:
Tak si přečti básničky. Skládal jsem já a profesor. 8)
:dance: Kde, kde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.6.18 23:22
@mrav píše:
Ferda Mravenec
Den nekončí ještě,
bude stránek dvěstě.
Zpěvy, tance, psaní,
půjdem zase za ní.
Za tou naší diskuzí,
@vertunka nás povozí.
Všichni jako jedna banda,
zase bude večer sranda.
Iceman už tvrdě spinká,
z Marasky prý večer blinká.
Tak nabídne nápadnici,
Půjdou spolu na radnici?
Ludmila ta věští,
ve větru i v dešti.
Sluníčko však svítí,
noc je zase v ři. :srdce: :* :srdce: :dance: ti.

Už to vidíííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
5.6.18 23:23
@entropy píše: :dance: Kde, kde?

Stránka 200. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
5.6.18 23:25
@entropy píše:
@Pesimistaa
Mno, nepochybuji, že ve většině případů to bude pravda, na druhou stranu co když existují i nějaké úspěšné, co to zalomily s balíkem a umí jen dobře zametat stopy - prostě nemluví o tom, že si tu hypotéku splatily díky profesi společnice :think: Nebo si vedeš záznamy o všech společnicích? :jazyk:

ja si zadne zaznamy nevedu, nemam o kom, nicmene kdysi jsme mel tu prilezitost nakouknout z dalky pod poklicku tohoto byznysu,
vynos pro holky, mylsim finalne cisty pro ne, je bida a utrpeni,
vetsina do toho jde ze zoufalstvi a ocekava, ze se konecne financne vzpamatuje,
vysledek je vzdy, bohuzel, zalostny,
cely tenhle kseft je postaven na zoufalstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení