Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pesimistaa píše:
ja si zadne zaznamy nevedu, nemam o kom, nicmene kdysi jsme mel tu prilezitost nakouknout z dalky pod poklicku tohoto byznysu,
vynos pro holky, mylsim finalne cisty pro ne, je bida a utrpeni,
vetsina do toho jde ze zoufalstvi a ocekava, ze se konecne financne vzpamatuje,
vysledek je vzdy, bohuzel, zalostny,
cely tenhle kseft je postaven na zoufalstvi
To mě nepřekvapuje.
@Detsa A tak jdem radsi spat
, koukam, ze uz i Pesimistaa pise o bide a utrpeni ![]()
@Pesimistaa píše:
https://www.novinky.cz/…silneni.html
co rikate na Werinsteina,
slysel jsem jeho pravnika, mluvil velice optimisticky, zda se, z esi je dost jisty,
tak nevim, zda nakonec nebudeme mluvit o slavnych holywoodskych umelkynich jako o slavnych prostitutkach
Tu kauzu moc podrobně nesleduji, ale prokázat obtěžování či znásilnění takhle daleko v minulosti je celkem nadlidský výkon, nedivím se, že si právník věří.
@joy.division.control píše:
@Detsa A tak jdem radsi spat, koukam, ze uz i Pesimistaa pise o bide a utrpeni
Ovšem pesimista má z podstaty své přezdívky tak trochu nárok psát o utrpení.
@entropy píše:
PesimistaOvšem pesimista má z podstaty své přezdívky tak trochu nárok psát o utrpení.
@mrav Jo po kazdem opalovani si pripadam jako novacek, protoze se spalim pokazde, ale ted jsem byla skoro cely den na koupalisti a i presto ze jsem se mazala, tak jsem se spalila jak rajce
. Z chorvatska to fakt nemam
.
@joy.division.control Jo Panthenolem jsem se namazala jinak bych asi umrela, ted uz je to dobre, ale bylo to fakt neprijemne, ale uz to konecne neboli
. Bily jorugt bych asi nevydrzela, uz tak byla veda ten panthenol na me nastrikat
.
@Pesimistaa píše:![]()
![]()
Neprohlubuj utrpení úrazem hlavy.
Copak se Ti nezdá?
@entropy píše:
Neprohlubuj utrpení úrazem hlavy.
Copak se Ti nezdá?
@Detsa píše:
Totální. Ale já to beru pozitivně - už jen tak 20 let a mám klid. Pak to se mnou už sekne konečně. Ale třeba budu mít štěstí a bude to dřív
Pesimisto ![]()
Dobry den, prosim, vcera jsem byla na kozni s bradavicemi. Doktorka mi je zmrazila tekutym dusikem a celkem dost to ted pali… V patek odjizdim pryc a byla bych nerada, kdyby to neprestalo.. Nevi nekdo za jak dlouho by to melo prestat nebo cim by se to mohlo zmirnit? Dekuji za jakoukoliv odpoved
@mrav píše:
Stránka 200.
Krasne basnicky
mas to strevo, to basnicky ![]()
@Detsa píše:
Nojo, život je bída.
Zivot neni bida, kdyz noha nohu strida.
@Anonymní píše:
Dobry den, prosim, vcera jsem byla na kozni s bradavicemi. Doktorka mi je zmrazila tekutym dusikem a celkem dost to ted pali… V patek odjizdim pryc a byla bych nerada, kdyby to neprestalo.. Nevi nekdo za jak dlouho by to melo prestat nebo cim by se to mohlo zmirnit? Dekuji za jakoukoliv odpoved
No prosimte. Nechci bejt hnusna, ale asi jsi nezvolila nejlepsi diskuzi
a zeptej se doktorky jak dlouho to ma palit. Ja odstranuju bradavice zasadne cibuli.
a utrpeni, ale dame to