Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
6.6.18 03:08

@Zkai holky? Ani mi nemluv nebo se jdu fakt obesit. Obe chrchlaj tak, ze nemuzu spat :pocitac:. A malinka ma npvou prezdivku -čochtačka. Desne se pri tom osloveni culí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
6.6.18 06:21
@entropy píše:
@joy.division.control No jo, bída, utrpení a entropie :mrgreen:
:D
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
6.6.18 06:28
@balkanka píše:
@joy.division.control Jo Panthenolem jsem se namazala jinak bych asi umrela, ted uz je to dobre, ale bylo to fakt neprijemne, ale uz to konecne neboli :-). Bily jorugt bych asi nevydrzela, uz tak byla veda ten panthenol na me nastrikat :-).

To je dobře, ze uz neboli. No, ono je kumst i nastrikat Panthenolem, jsem zjistila. Poprosila jsem kamose na dovolene o aplikaci a místo me postrikal kufry :mrgreen: Bal se, ze me to bude bolet, a tak strikal z bezpecne dalky 8)

• Citovat
  • Upravit
1588
6.6.18 10:06
@Detsa píše:
Totální. Ale já to beru pozitivně - už jen tak 20 let a mám klid. Pak to se mnou už sekne konečně 8). Ale třeba budu mít štěstí a bude to dřív

Sem vlezu a ty takovej mladík tady pises už jen 20 let a máš klid? :cert: :cert: :cert: :think: :cert: Mně včera málem odvezla erzeta. Buď rád, že jsi zdravej a měj radost ze života :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148372
6.6.18 10:47
@D- račice píše:
Sem vlezu a ty takovej mladík tady pises už jen 20 let a máš klid? :cert: :cert: :cert: :think: :cert: Mně včera málem odvezla erzeta. Buď rád, že jsi zdravej a měj radost ze života :mrgreen: :palec:

Jak to erzeta? Cos prováděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.6.18 10:50
@D- račice píše:
Sem vlezu a ty takovej mladík tady pises už jen 20 let a máš klid? :cert: :cert: :cert: :think: :cert: Mně včera málem odvezla erzeta. Buď rád, že jsi zdravej a měj radost ze života :mrgreen: :palec:

8o :hug: copak? Nejakej tlak?

Ja mela vcera migrenu jak vysitou. Zvraceni, hlava jak strep. Jsem myslela, ze se zblaznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.6.18 10:56
@D- račice píše:

8o 8o Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.6.18 10:58

@Anna766 Erzeta bude předpokládám RZ, čili „rychlá záchranná“ služba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.6.18 10:59

@vertunka Migréna, to je taky lahůdka :hug:
Profesor si tady chlastá a ty máš místo něj bolehlav, svět je krutej… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.6.18 11:01
@joy.division.control píše:
To je dobře, ze uz neboli. No, ono je kumst i nastrikat Panthenolem, jsem zjistila. Poprosila jsem kamose na dovolene o aplikaci a místo me postrikal kufry :mrgreen: Bal se, ze me to bude bolet, a tak strikal z bezpecne dalky 8)
:lol: Tak hlavně, že se kufrům ulevilo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.6.18 11:04
@entropy píše:
@vertunka Migréna, to je taky lahůdka :hug:
Profesor si tady chlastá a ty máš místo něj bolehlav, svět je krutej… :,(

Pritom ja ani nepiju :,( prave kvuli ty moji hlave. Svet je nespravedlivej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148372
6.6.18 11:06
@entropy píše:
@Anna766 Erzeta bude předpokládám RZ, čili „rychlá záchranná“ služba.

Vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
6.6.18 12:03
@Anna766 píše:
Jak to erzeta? Cos prováděla?
@vertunka píše:
8o :hug: copak? Nejakej tlak?Ja mela vcera migrenu jak vysitou. Zvraceni, hlava jak strep. Jsem myslela, ze se zblaznim.
@entropy píše:
8o 8o Co se stalo?

Podezření na trombózu. (Jsem trombofilik) Nakonec naštěstí jenom skříplej nerv.(od krční páteře) Ale chvilka to byla desivá :think: :zed:
To je hrůza říkat si. Tak a je to tady zase :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148372
6.6.18 12:28
@D- račice píše:
Podezření na trombózu. (Jsem trombofilik) Nakonec naštěstí jenom skříplej nerv.(od krční páteře) Ale chvilka to byla desivá :think: :zed:
To je hrůza říkat si. Tak a je to tady zase :roll: :think:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
6.6.18 13:48
@Detsa píše: :oops: :hug:… máš pravdu, že 20 let je moc. Doufejme, že to bude dřív teda :nevim:Tak hlavně, že to nakonec dobře dopadlo :kytka:

S pesimistou si tady koukám notujete :think: :cert: buď rád, že seš zdravej. Važ si toho! Zdraví se nikde koupit nedá! A takhle už nemluv!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí