Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?
především vem v potaz, že pro ženskou předehra začíná už ráno, ideálně o víkendu..Snídaně do postele, pak vezmeš děti ven, aby mohla v klidu navařit (ev. restaurace), po obědě procházka, výlet, bazén, kino atd. Prostě pohodička..Večer napcete děti do pelíšků, pustíte pěknej film nebo hudbu…
Jinak mě nejvíc sexy přijdou chlapi v mužných stylizacích - uniforma, i zánovní montérky, lehký strniště, úprava lehce ledabylá
Mě se třeba líbí, když manžel dělá s vrtačkou nebo jinejma krámama, co má v dílně
Smrdět potem nemusí, ale napomádovaní panáci mě neberou.
@Zkai píše:
@mrav Hele!!! Už jednou se mi o tobě zdálo!
A co to bylo krásného? Teda jestli to není tajemství. Klidně můžeš napsat SZ.
![]()
@Lenka_Hal píše:
Z te vizualni stranky asi jedina vec, kdyz ma chlupaty hrudnik a trochu to couha z trika/kosile horem…obavam se, ze pradlo u chlapu je pouze normalni nebo trapny…zadne jine zarazeni neznam. Jinak me bere, kdyz mi muz neco vari a kmita v kuchyni
tak to já nesnáším. My se zhádáme už u cibulky
A k tomu prádlu - nejhorší jsou mužský tanga
Nic ohavnějšího jsem neviděla ![]()
@Detsa píše:
To se mi vždycky líbí. Když se zeptáš ženy, co se jí líbí na svém mužovi, jsou to převážně činy a povahové vlastnosti. Když se zeptáš muže, tak ti odpoví vnady. Příroda něco udělala špatně
No hele, jsou holky, které se mi na první pohled nijak nelíbily. Ale pak jsem sledoval jejich chování, to jak dokázaly být zábavné nebo sebevědomé apod. a byl jsem totálně okouzlen. Takže ani u holek to nemusí být jen vzhled. Úplně průměrná holka mě dokáže zaujmout tím jak se chová tak, že jsem úplně mimo.
Podobně jako je to u chlapů - jsem na ženský, ale někteří chlapi, přestože jsou třeba staří nebo nejsou nijak krásní, tak něco vyzařují - něco dokázali, jsou v něčem velmi úspěšní apod. Třeba Elon Musk - není nic extra - ale to co dokázal z něj dělá chlapa se kterým bys chtěl kamarádit a holky chodit - Tesla, Space X…
@Prof. Farnsworth píše:
To se nám chlapům nestane - my můžem vyjít nahý z koupelny, pomalu s ním točit a jediný co tak možná uslyšíme je „prosimtě vem si aspoň trenky“
„ty trenky si ani neoblikej, mrrr..,chnap“ ![]()
@Detsa píše:
To se mi vždycky líbí. Když se zeptáš ženy, co se jí líbí na svém mužovi, jsou to převážně činy a povahové vlastnosti. Když se zeptáš muže, tak ti odpoví vnady. Příroda něco udělala špatně
Proč? Zkrátka je třeba s tím počítat
Zase si nemusíš hrát na nějakou intelektuálku, stačí se pěkně upravit ![]()
jé sorry, ty seš chlap
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
My chlapi jsem prostě v tomhle totální trubky - můžeš nám to říkat třikrát, my to odkejveme a stejně za pět minut nevíme, že má batoh připravenej a proto připravíme iniciativně jinej a přitom zapomeneme půlku věcí. Kdybys viděla kolikrát já jsem nevzal připravený komínek oblečení ráno do školky a na poslední chvíli jsme hledali tepláčky (a zapomněli třeba mykinu a pyžámko). Večer jsem pak měl připomínky ohledně nepřipravenosti jen do doby než mi bylo prstem ukázáno na připravnou hromádku kterou jsem přehlédl…
Presne
Ja všechno pripravim a ještě dam pod nos a je klid. Presto nekdy volaji, kde to je a co to ma byt. Jednou mi prisli naproti i v pyzamku
Ja jsem v poho, ja se tomu fakt smeju ![]()
@Detsa píše:
Aaa tak proto jsem byl blonďák![]()
. Působím na tebe neatraktivně. Zklamání
![]()
Snad jsem si jí měl všímat víc,
lásky někdy pro pár slůvek vadnou.
Ted už vím- a všem můžu říct,
jistou nemáš nikdy holku žádnou.
TO VÍM…
![]()
@joy.division.control píše:
„ty trenky si ani neoblikej, mrrr..,chnap“
No já si je zas sundám, když ti to udělá radost ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?
Me teda bohate staci pohled na nahyho chlapa a pero
A když uz, tak mam rada cerny neplandavy boxerky, když pekne obemykaji predek a zadek ![]()
@pe-terka píše:
tak to já nesnáším. My se zhádáme už u cibulkyA k tomu prádlu - nejhorší jsou mužský tanga
Nic ohavnějšího jsem neviděla
Ale ty v tu chvili nemas v kuchyni co delat…vari on ![]()
@joy.division.control @Prof. Farnsworth no a ted začnete zase chlastat ze jo…
@Detsa píše:
Nojo příroda se na nás v tomhle ohledu pěkně vybodla![]()
.
Zase z druhý strany ošklivý muž má větší šanci se chytnout než ošklivá žena. Zdá se, že ženy to mají jednodušší v tomhle, ale ty co toho tolik nedostaly jsou vcelku nahraný v tomhle.
Ošklivý holky neexistujou - existujou holky, co se nelíběj mě, ale zase se líběj někomu jinýmu. Někdo je na blondýny, někdo na brunety, někdo nemá rád prcky, jinej zase kobyly, někdo má rád malý prsa jinej zase pořádný dudy…
@mrav píše:
A co to bylo krásného? Teda jestli to není tajemství. Klidně můžeš napsat SZ.![]()
Chlévárny to žel bohu nejspíš nebyly, ty si většinou pamatuji alespoň po probuzeni..