Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Teď už tam kvůli tobě nikdy nevkročím.
Jo to mi připomíná tenkrát jsem navštívil saunu u plaveckého bazénu za mého mládí a tam se povinně muselo chodit nahý a byly společný pro všecky. Možná je to tak všude, ale překvapilo mě to. Že se nikdo neohradil proti tomu. A taky mě překvapilo něco jinýho no, ale to už nebudu rozmazávat
Jo, to já byl v sauně když mi bylo asi dvanáct se sportovním kroužkem. My jsme měli plavky, ale potkali jsem tam spolužačku s tátou a ti plavky neměli. Nevím komu z nás bylo tenkrát trapněji. Fakt divná situace.
@Prof. Farnsworth píše: No jo, jenomže pak potkáš chytrou, zábavnou, úspěšnou s prsama a zadkem a jsi v řiti. Takový jsou vždy zadaný a je z toho jen trápení.
trochu se pletes, ty skutecne tez inteligentni a chytre nebyvaji az tak casto zadane, byt maji proporce, ktere jsou nadstandardni,
panove spis asi tu animozu bez inteligencniho bonusu, nabyl jsem dojmu
@Detsa píše:
Je pravda, že když si oholíte nohy, tak je hrozně příjemný si lehnout do peřin?Musím zkusit před smrtí
Kdyžtak to zkoušej v zimě, ať ti stihnou chlupy dorůst, než se začnou zase nosit krátký kalhoty ![]()
@Detsa píše:
Je pravda, že když si oholíte nohy, tak je hrozně příjemný si lehnout do peřin?Musím zkusit před smrtí
@Detsa píše:
Fuj to mi připomíná společné pánské sprchy. To místo jsem nikdy neměl rád. A co když ti pak spadne mýdlo na zem
![]()
![]()
a ty neumis drepnout, to je o neco bezpecnejsi ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kdyžtak to zkoušej v zimě, ať ti stihnou chlupy dorůst, než se začnou zase nosit krátký kalhoty
Ještě bys mohl začít jezdit na kole nebo závodně plavat - to jsou jediní chlapi, kteří si mohou „legálně“ holit nohy a nikomu to nepřijde divný. ![]()
@Detsa píše:
Tak to nevím se přiznám
tak ja Ti to pak nekdy vysvetlim nebo se koukni na Basniky ![]()
@Pesimistaa píše:
a ty neumis drepnout, to je o neco bezpecnejsi
Ale zas tě může bolet huba ![]()
@joy.division.control píše:
tak ja Ti to pak nekdy vysvetlim nebo se koukni na Basniky
Vysvětlíš s názornou ukázkou? ![]()
@Detsa píše: To mě nenapadlo. Máš zkušenosti
tys nebyl na vojne nebo na lodi
![]()