Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:
Ono by vůbec nebylo spatny, kdyby tyto otázky dostal takovy chlap prave od muze
To jo ![]()
Ááá, devátá se blíží, jsem na tom ještě hůř, jak Popelka, ta mohla bejt do půlnoci
No nic, milí přítomní, užijte si tu pěknou noc! ![]()
@entropy píše: Ááá, devátá se blíží, jsem na tom ještě hůř, jak Popelka, ta mohla bejt do půlnociNo nic, milí přítomní, užijte si tu pěknou noc!
Sbohem a šáteček. (Makovej)
@Detsa píše:
To jsem taky nikdy nepochopil, co si v tu chvíli myslí. Některé ženy jsou schopny hodně protrpět jinak bohužel.
Zrovna nedávno jsem byl na svatbě a právě tvoje námitka mi to připomněla. Bylo tam několik normálních párů, klasika… občas si projeví lásku pro mě normálním způsobem. Ale pak tam byl pár, co jsem zaregistroval, a ten kluk ji furt držel za zadek a hladil ji po zadku. Nikde jinde. Ať je kdekoli, kdykoli, tak jedině takhle. Jak úplný úchyl… si říkám, jestli se to tý holce líbí, když ji furt ohmatává takhle.
Třeba se jí to líbí. Některý holky jsou rády, když jim po několika letech vztahu dáváš najevo, že se ti pořád líbí.
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba se jí to líbí. Některý holky jsou rády, když jim po několika letech vztahu dáváš najevo, že se ti pořád líbí.
Spíš se nechá aby…
Měla klid
Neurazil se
Už mu to říkala ale neposlouchá
Atd atd
Anebo se jí opravdu líbí což nechápu.
Takový eroticky nabitý téma tady, nemám čím přispět..
jen čekám, až ti dva satani konečně lehnou do postelí a usnou, ráno je nejde vzbudit.. ![]()
@Detsa píše:
Tak jsou i jiné způsoby, než ji furt držet za zadek. Samozřejmě mluvím za sebe, ale něco mi zkrátka přijde moc
Tohle je fyzickej a nevyvratitelnej důkaz, že se ti pořád líbí, líbí se ti její zadek a postava (rozuměj z ženskýho pohledu - neztloustla a má pořád pocit toho sexy zadečku jako měla před lety).
@Tamtama píše:
Takový eroticky nabitý téma tady, nemám čím přispět..jen čekám, až ti dva satani konečně lehnou do postelí a usnou, ráno je nejde vzbudit..
Tak napiš, jestli se ti líbí, když tě partner jen tak pohladí po zadečku ![]()
@Tamtama píše:
Takový eroticky nabitý téma tady, nemám čím přispět..jen čekám, až ti dva satani konečně lehnou do postelí a usnou, ráno je nejde vzbudit..
Ze jo, me taky nic nenapada…
Jinak u nas zas cochtacka včera taky a to si kluk rozbil nos a na čele má lišej. Zítra jde k zubařce, tak pokouše lekarku a ta me jeste uda ze ho tluču.
@KalamityJohn píše:
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku?
Nojo, takhle je to fakt blby…i kdyz jednou za cas si navzajem obcas tak neco „chytime“…na pripadny dotaz rikam: no co, delam to pro sve vlastni poteseni…
ale uznavam, ze na tohle je treba specialni prilezitost, ne vzdy to pusobi „hezky“… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak napiš, jestli se ti líbí, když tě partner jen tak pohladí po zadečku
ne, nelíbí ![]()
@Lenka_Hal píše:
Nojo, takhle je to fakt blby…i kdyz jednou za cas si navzajem obcas tak neco „chytime“…na pripadny dotaz rikam: no co, delam to pro sve vlastni poteseni…ale uznavam, ze na tohle je treba specialni prilezitost, ne vzdy to pusobi „hezky“…
To musíš do hostince.
@Zkai píše:
Ze jo, me taky nic nenapada…Jinak u nas zas cochtacka včera taky a to si kluk rozbil nos a na čele má lišej. Zítra jde k zubařce, tak pokouše lekarku a ta me jeste uda ze ho tluču.
Z toho si nic nedělej, já jsem kopl chirurga, když mi šil nohu. No, ale to mi bylo 13. ![]()