Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Troufám si odhadnout, že takových bude hodně
To si zase nemysli jo, větsina z nas to kupuje na salát. ![]()
@Anna766 píše:
To si zase nemysli jo, větsina z nas to kupuje na salát.
ja hlasim, ze dneska vecer jsem ji nikam - krome ust - nevkládala
(fakt dnesni vecere)
@joy.division.control píše:
ja hlasim, ze dneska vecer jsem ji nikam - krome ust - nevkládala(fakt dnesni vecere)
Věřím ![]()
Dodelavam veci do prace, blizi se nam uzaverka a vubec mi to nemysli, asi se na to uz dneska vykaslu. ![]()
@Detsa píše:
Znáš to s tou potrefenou husou?![]()
![]()
… au nemlať mě
. Do hlavy ne
Ty potrefenej, kde vzít a nekrást, nemám tu ani rajče, a jsem jaksi vdaná, takže to nemám zapotřebí, nicméně si i tak myslím že to není tak časté tyhle praktiky, jak si chlapi myslí.
@Detsa píše:
Než bych vymyslel, co si dám, tak už stejně pudu spát. To odložím na oběd, jelikož já nesnídám nikdy
tak aspoň ten obed ![]()
@Detsa píše:
To byla pomsta za toho strašáka na pole, jak si mě nazvala![]()
.
Tak promiň, zrovna mi to po noci přišlo vtipný![]()
.
Já se tu tomu náhodou směju
strašáčku.
@Detsa píše:
Nakonec si něco vezmu teďka. Žaludek se ozval
Spravne
a dobrou ![]()
@Detsa píše:
chuť nebo noc?
Obojí
jdu taky, jdu si dočíst poslední lodní deník císařovny Sissi. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Zrovna dneska na behani jsem prenasela „painted turtle“…
To je husty
akorat ja bych si ji asi vzala domu
![]()
@Detsa píše:
Já už viděl příběhy, jak někoho museli zachraňovat hasiči/doktoři při osobních sexuálních hrátkách. Třeba se mu zasekl v lavičce v parku, nebo ho nacpal do výfuku u auta a nebo se jednomu flaška zasekla v zadku no
Hele svara je hasic. A vedle morbidnich historek (jak treba nasli mrtvyho ve vane rozlozenyho tak, ze 80% odteklo odpadem
) ma nejvic storek s chlapama a jejich nadobickem. Ze ho chlapy vzdy nekam strci, maj erekci a pak (prekvapive) nejde vyndat. A musi se volat hasici s nuzkama. To bych tak chtela volat.,,Dobrej den, ja jsem Franta Vomacka a skripl jsem si ptaka do vejfuku"
. Jednou prej jeli k chlapovi, co se vsadil v hospode, ze si na nej nenanda matku - takouvou tu na srouby. No nandal. Ale dolu ji museli sundavat prave hasici.
Chlapy no. Zenskou by tohle nenapadlo
.
@vertunka píše: Chlapy no. Zenskou by tohle nenapadlo.
to ne, ale flaska od sampusu, to je jina