Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
7.6.18 21:37
@mrav píše:
Už jsem obědval i večeřel. Díky za tip na víkend. A k tomu nějakou modelku, nebo kur :cert: :cert: :pankac: :poblion: vu. :mavam:

Dejte mi se kur. u nebo si ho urvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148458
7.6.18 21:38
@Malaga píše: …na houbách… :jazyk:

Prý už rostou, ale nenašli jsme dnes, ale našli jsme lesní jahůdka, to si malá pózovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:39
@joy.division.control píše:
Pozorovat zvířata je vůbec zajimavy :palec:

Pozorovat lidi co chovaj jak zvířata je vůbec zajímavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:39
@mrav píše: Žárlíš? Já za to nemohu, já byl dnes s rodičema a pejskem. A je těhotná.
Ver mi, ver mi, viem byt verný… :srdce: :* :srdce:

Vlastně možná i žárlim.. Jen jsem jeste nenarazila na využití jejich schopnosti v praxi tak čekám kdy to najdu. Těhotenství není choroba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 21:40
@Prof. Farnsworth píše:
Pozorovat lidi co chovaj jak zvířata je vůbec zajímavý :mrgreen:

aha, tak aspoň vim, proc me pozorujes :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148458
7.6.18 21:41
@Detsa píše:
Co furt udělala, že je tak zajímavá? :nevim: Já to furt nechápu. Vneste mě někdo do děje prosím :andel:

Taky to nechápu a nikde jí nevídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:44
aha, tak aspoň vim, proc me pozorujes :mrgreen: :mavam:

Koukal bych jinam, ale když se přede mnou pořád prsíš :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
7.6.18 21:45
Pozorovat zvířata je vůbec zajimavy :palec:

aj lidi :jazyk:

Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.

A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:46
@Detsa píše:
Zoufalá situace žádá zoufalé řešení :nevim:

Tebe by to bavilo? Já jak stárnu, tak zjišťuju, že mě jednorázovej sex už nějak neláká… A proto si ji zaplatím na týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:46
@KalamityJohn píše:

Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.

A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.

Prokousne pneumatiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:47
@KalamityJohn píše:

U nás takhle couraj důchodci. Zejména když je v Lidlu akce. Ale že by jim puboši pomáhali, to jsem neviděl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:47
@Prof. Farnsworth píše:
Tebe by to bavilo? Já jak stárnu, tak zjišťuju, že mě jednorázovej sex už nějak neláká… A proto si ji zaplatím na týden :mrgreen:

Vyhozeny prachy ne? Ručně už to nefrci? V nejhorším mezi matrace třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
7.6.18 21:48
@Zkai píše:
Vlastně možná i žárlim.. Jen jsem jeste nenarazila na využití jejich schopnosti v praxi tak čekám kdy to najdu. Těhotenství není choroba.

Je s ní sranda. To je celé. Do této diskuze by se ale nehodila. Prostě vlastní nějakou pomyslnou kouzelnou kouli a věští všem trollům. Např. v diskuzi Můžu být těhotná, když jsem měla styk při menstruaci? apod. O Icemanovi se radši ani nebavit, je to případ sám pro sebe. :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:48
@Zkai píše:
Prokousne pneumatiku?

Tak to důchodce nedá ani s umělejma zubama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:51
@mrav píše:
Je s ní sranda. To je celé. Do této diskuze by se ale nehodila. Prostě vlastní nějakou pomyslnou kouzelnou kouli a věští všem trollům. Např. v diskuzi Můžu být těhotná, když jsem měla styk při menstruaci? apod. O Icemanovi se radši ani nebavit, je to případ sám pro sebe. :lol: :lol: :mavam:

Jo takhle… Tak o koulich tu ctu každou chvilku, tu tady ma asi vícero uzivatelu. Já myslela ze to ma nějakou spojitost s tou prskavkou, třeba ze ovládá živly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí